Mire vágyik a Bika férfi? Hogy lehet megtartani őt (egy Halak nőnek)?
Bika férfi vagyok, személyszerint a halakkal jövök ki a legrosszabbul. Soha nem volt még halak barátnőm, és remélem nem is lesz. Mondhatjuk előítéletes vagyok, egy jó tapasztalatom nincs a halak jegyekkel. Többször kívántam, bárcsak egyszer megismernék valakit aki erre rácáfol, de eddig senkinek nem sikerült.
Bocsánat, ez a véleményem!
Hadd cáfoljam meg az elöttem hozzászólót!!!
Én halak csillagjegyű vagyok a vőlegényem bika.
Tökéletesen kiegészítik egymást!!
Nem is értem, hogy miért írod, hogy hogy lehet megtartani őt. Add önmagad az bőven elég.
Nálunk legalábbis tökéletesen működik 8 éve :) A bika racionális, materiális jegy, míg a halak álmodozós, szóval szerintem az ellentétek kiegészítik egymást!!!
Lehet, hogy ez off-nak minősül, de másképp nem tudom megfogalmazni az érzéseket, amiket felébresztettél bennem ezzel a kérdéssel. :)
Nem akarok megbántani ezzel senkit, de Leonardo Da Vinci is ikrek jegyű volt, mégsem fest minden ikrek jegyű Mona Lisát...
Egyszerűen, hinned kell önmagadban. 6 és fél milliárd embert a földön, nem lehet 12 csillagjegybe bekategorizálni... Képtelenség.
Add önmagad, és nőként csak arra gondolj, hogyan hódítanál meg egy férfit. A lényeg annyi, hogy ha már párkapcsolatban éltek, akkor se maradjon el az, hogy nap mint nap elakarod varázsolni. Bármilyen apróság is az, amivel bűvölöd :). Számomra férfiként, ez sokkal vonzóbb dolog bármi egyébnél.
1. Egy bika tehenekre vágyik.
2. Ne horoszkópra alapozd az életedet, elég beszűkült látókörre enged következtetni. Egy párkapcsolat többről szól.
3. Ahogy minden férfit, jó kajákkal, jó szexel, izgalmas egyéniséggel.
Szerim is hülyeség ilyen kérdésben a horoszkópra hallgatni.
Én néha még azt is elfelejtem, hogy én milyen jegyű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!