Érdemes e kapcsolatunkat megtartani (ami kettőnk között harmonikus volt), vagy inkább felejtsük el egymást?
Párommal külön költöztünk, mert kamasz gyermekeink miatt (nem közösek) nem tudtunk közös nevezőre jutni.
Sajnos teljesen más szokásaink voltak, és különböző vérmérsékletű gyermekeink, akiknek 2 év sem volt elég az összeszokáshoz.
A gyerekek 15-17 évesektől(4-en vannak), akik közül az egyik kollégista.
Sajnos azt tudom, hogy a párom lányai csak engem akartak "megtartani", ezért gonoszkodtak is gyermekeimmel. A páromra is hatással volt a hisztijük(hisz az apjuk, szereti őket), ezért rettenetesen szenvedett már a sok panasztól és hibáztatta gyermekeimet.
Az én fiam és a kollégista lányom van egy szobában, párom lánya (minden kényelmi dologgal, amit előző otthonából hozott) egy külön szobában, ahol néha nővére is vele van (ő külön él) és mi voltunk ketten egy harmadik szobában. Kertes ház, párom szülei a közelben laknak, ahova gyakran megy gyermeke.
Sajna gyermekeimre lett aggasztva az, hogy nem alkalmazkodóak, lusták így a fiam már észre se vette, hogy jót is csinál. Tény, hogy előző életünkben mindent megcsináltam helyettük és kissé hiperaktívak-figyelemzavarosak(amiről korházi papírjuk is van :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!