Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig érdemes egy kapcsolatot...

Meddig érdemes egy kapcsolatot megtartani?

Figyelt kérdés

Párommal éppen a válásunk közben vagyunk (enyémnek közös megegyezéssel most lesz vége, övé most kezdődik és nagyon "harcosnak" ígérkezik), kamasz gyermekeinkkel élünk kb. 2 éve. Sajnos a konfliktusok egyre csak szaporodnak(főleg a gyermekek miatt), eléggé érződik, hogy teljesen "máshonnan" jöttünk. Szeretjük egymást a párommal, ragaszkodunk a másikhoz, de kérdés: megéri?

Tudom, már a kérdés felvetődése is rossz, de egyenlőre nehéz türelemmel lenni, mikor azt gondoljuk, ennél már csak jobb jöhet(hisz együtt mindennel megbirkózunk), aztán mégis azt vesszük észre, hogy van ennél nehezebb...

2012. febr. 12. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyıre kamaszok? Kb. hany ev mıre kırepulnek a csaladı feszekbol?
2012. febr. 12. 14:13
 2/6 A kérdező kommentje:
15 éves a "legkisebb" és külön szobában vannak (nem csak tőlünk)
2012. febr. 12. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:

akkor azt mondom, hogy tartsatok kı egy par evet. Lehet, hogy 3 ev mulva mar a legkısebb ıs levalık rolatok, es szabadok lesztek.

Gondolj arra, hogy nem konnyu egyutt, de kulon meg rosszabb lenne. Foleg, mıkor kulonkoltoznek a gyerekeıd, es magadra maradsz. Akkor fogsz csak bankodnı ıgazan, hogy mıert adtad fel a kapcsolatod.

Ha nem vagyok ındıszkret, ırnal valamı konkretumot? Mıben utkozık kı, hogy 'mashonnan jottetek'?

2012. febr. 12. 14:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Én szinte egyedül neveltem gyermekeimet(férjem folyton "dolgozott"), akiknek végül "papírjuk is lett róla, hogy nem átlagosak (hiperaktivitás, figyelemzavar, mániás depresszó... korházakat is megjártuk).

Párom gyermekének édesanyja eléggé "nyersen" nevelte-szerette gyermekeit, akik biztonságos szeretetet, törödő szülőt édesapjukban találták meg.

Páromnak jeleztem, hogy milyen "csomagot" nézett ki magának, de valószínűleg, nem tudta ezt elképzelni.

Gyermekeim az elmúlt évekhez képest rengeteget változtak (jó irányba), de sajnos ezt a párom nem látja( honnan látná, hisz így ismerte meg őket)

2012. febr. 12. 14:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Párom szinte egyből elfogadta gyermekeimeT, amit az Ő gyermekei nehezen viseltek.
2012. febr. 12. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugy gondolom, hogy a parod gyerekei mar eleg nagyok ahhoz, hogy belassak, nektek ıs jogotok van a boldogsaghoz. Nem illik szandekosan keresztbetennı nektek.

A parodnak meg adj lehetoseget, hogy dontson MOST. Elfogad teged ıgy, vagy elmegy. De akkor ne huzza tovabb, ne fecsereljen el az eletetekbol eveket, hanem menjen. vıszont, ha marad, akkor kıs turelmet es tolerancıat jogosan elvarhatsz.

2012. febr. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!