Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külföldön élők, h oldjátok...

Külföldön élők, h oldjátok meg h időtök legyen a kapcsolatot tartani a családdal és mindemellett kinn is beilleszkedjetek?

Figyelt kérdés

Csak pár hete vagyok kinn, de nem megy. HA minden barátnőmmel, és családtagommal hetente egyszer beszélnék este, akkor se férnének bele a hetembe és ez azt jeleneti h minden este itthon voltam és magyarul skypeoltam. Így sosem lesznek itt barátaim...h lehet ezt megoldani, ti mennyit beszéltek az otthoniakkal? Másrészt ha állandóan magyarul beszélek a nyelvből is állandóan kizökkenek itt...

köszi

2012. febr. 10. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem a legkönyebb néha beilleszkedni az biztos igaz.

Hű jó nagy családod és sok barátod lehet ahogy olvasom.

Figyi, ahogy egyre elfoglaltabb leszel, egyre kevésbé fog feltünni, vagy egyre inkább elfogadod majd, hogy kevesebb időd jut talán az otthoniakra. A család az első velük tartsd a kapcsolatot, a barátokat kicsit szelektáld, vagy váltogatva írj nekik. Ha nem megy az ember külföldre, akkor is a felnőttéváláskor bizony elkezdenek leperegni, vagy változni a barátok, fogadd ezt el. Minél később fogadod ezt el, annál inkább stresszolod magad. A múlt az a múlt, és lehet még fenttartani, és hogy a jövőben is lehessen azaz a barátok, de a jelened az, hogy nem velük vagy, és szükséged van új barátokra ott ahol vagy, tehát adj magadnak esélyt.

Melyik országban vagy és miért mentél oda ?

2012. febr. 10. 16:20
 2/3 anonim ***** válasza:

én blogot írok, amit mindenki tud olvasni.

a családommal írásban chatelek így lehet árhuzamosan is több emberrel... meg nem vagyok híve az órákig tartó telefonálásnak, nem szeretem.

de a szüleimmel hetente beszélek, a legjobb barátaimmal alkalmanként. nem attól barátok mert nonstop egymás nyakán lógunk, ők is dolgoznak, más az időbeosztásuk stb.

2012. febr. 10. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Nézd, barátokat nem fogsz találni olyan könnyen, max haverokat vagy ismerösöket és Én úgy gondolom, hogy akik az igaz barátiad, megmaradnak melletted úgy is, ha havonta 1x beszéltek, aki meg nem az bebizonyította mennyire vagy fontos neki.

Én is külföldön élek, a barátok közül sokan lekoptak.... a családdal sem beszélek túl sokat, mert felemészti minden energiámat a folyamatos mesélés. Nincs kedvem hozzá. Hetente kéthetente beszélünk és kész, így Én is tudok mesélni valamit és Ök is.

2012. febr. 10. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!