Van itt olyan aki nem beszél a szüleivel és megszakította velük a kapcsolatot? Ha igen miért?
Én sem beszélek vele már több mint 4 éve.
Anyámmal gyerekkorom óta rossz volt a kapcsolatom, majd mikor én voltam 12 éves belement az okkult tudományokba (jóslás, mágia, gyógyítások) amivel tönkretett engem és a körülötte lévő embereket.
Mai napig nem vallja be, hogy amit csinál rossz, nekem meg 4 éve teljesen elegem lett belőle. Nem tetszik az életszemlélete, az, hogy másokkal milyen lenéző, mindenkit úgy kezel mint egy gyereket ( még a férjét is ). Már a közelségét sem bírjuk férjemmel, mamámmal elviselni.
23/N
ma 13:38
jééézus
ez most komoly???
Én.
Majdnem az öngyilkosságba hajszolt az anyám az érzelmi zsarolásával.
Úgy éreztem, nem bírom ki, hogy mindent rám olvasott, elszedte minden pénzem, terrorizált, leégetett a rokonok előtt, szidott, mocskolt, leku.rvázott.
Tönkretett, 2 év volt, mire talpra álltam.
Apámmal születésem óta nem beszélünk.
Úgyhogy nekem jóformán nincsenek szüleim.
Nagyon fájt eddig, mostanában kezd ez a fájdalom oldódni.
Most már tudok róla beszélni, és rágondolni is, anélkül, hogy elkapna a sírógörcs.
anyám tönkretett, azt mondja azzal hogy megszülettem tönkre tettem az életét, amig tudta elszedte az összes pénzem, nem foglalkozott velem, nem főzött, nem takarított, nem érdekelte hogy nem járok iskolába, nem érdekelte semmi, a hugom még mindig wc papírt használt betét helyett, mert nem képes még azt se venni. Ez meg még durva dolgokat művelt amig el nem költöztem 16évesen. Apámmal 3éve nem beszélek, elváltak, ő vert, elette a kajánkat amit mi magunk csináltunk. (5tesóm van)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!