Van itt olyan aki nem jön ki jól a testvérével? Vagy esetleg olyan aki nézet eltérések miatt megszakította vele a kapcsolatot?
A testvérem egy önfejű ember aki már kicsit másképpen gondolkodik azt le kezeli és szinte ember számban sem veszi,többek közt engem is....
Próbáltam nyitni felé sokszor de már bele fáradtam a próbálkozásban és úgy veszem észre hogy én még elfogadnám őt ilyennek amilyen de vissza fele már nem működik a dolog...bele fáradtam az egészben és úgy döntöttem megszakítom vele a kapcsolatot és a kommunikációt.
Volt már valaki így?
Ismerek ilyen testvérpárt. Nyíltan egyiknek sincs baja a másikkal, de az egyiknek rettentő rosszul esik, hogy a testvérét és annak 5 gyerekét 50 éves létére a szülei tartják el, őt pedig semmibe nézik a szülők, holott ő az, aki vitte valamire a gyerekcsináláson kívül.
Tényleg durva, semmije nincs a fazonnak, csak gyereke. Undorító, és még neki áll feljebb.
Én sem jövök ki a testvéremmel, sőt én nem is beszélek vele már 10 éve, még akkor sem ha a szüleimhez megyek, mert ugye náluk lakik a fiával, akinek az apját sem tudja megnevezni. Próbálkozásom nekem is volt , nem is egy, szóval én nem érzem magam hibásnak a kapcsolatunk miatt ! Nagyon negatív ember és egyre lejjebb és lejjebb csúszik, de engem már nem érdekel, mert a szülők így elfogadják akkor nekem meg mindegy végül is .
Nem hiszem, hogy fog változni a kapcsolatunk, sőt ha már ő nyitna én nem tudnám a sok fájdalmat és bántást megbocsátani és jó testvére lenni .
Vannak barátnőim és kárpótolják .
Szóval nem vagy egyedül .
hát én még nem vagyok felnőtt de azért válaszolok
nagyon jól kijönnénk csak egy szobában vagyunk egy suliba járunk szóval éjjel nappal együtt vagyunk és egyszerűen elegünk van belőle hogy 3 percig nem lehetünk egyedül.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ezt a kérdést én tettem fel! Én sem beszélek a bratyómmal!
Én nem vagyok túl jóban nővéremmel.
Nem tudom, hogy ő változott-e meg teljesen, vagy csak a férjéhez idomul, mert meg akar felelni neki, de folyton sértegeti a családunkat.
Anyukámat is, és engem is.
Mindenki hülye, és rossz módon él, csak ő nem és a férje.
Rosszul főzök, rossz háziasszony vagyok, élhetetlen ember, és buta nő a szemében.
Meg a férje szemében is.
Anya ugyanígy.
Pedig más nem mondja ezt, csak testvérem.
Megváltozott, és nagyon nem jó irányba.
Sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!