Van itt olyan aki nem jön ki jól a testvérével? Vagy esetleg olyan aki nézet eltérések miatt megszakította vele a kapcsolatot?
A testvérem egy önfejű ember aki már kicsit másképpen gondolkodik azt le kezeli és szinte ember számban sem veszi,többek közt engem is....
Próbáltam nyitni felé sokszor de már bele fáradtam a próbálkozásban és úgy veszem észre hogy én még elfogadnám őt ilyennek amilyen de vissza fele már nem működik a dolog...bele fáradtam az egészben és úgy döntöttem megszakítom vele a kapcsolatot és a kommunikációt.
Volt már valaki így?
Sajnos, ismételhetném az előttem szólót, és a kérdezőt.
:-(
TÖKÉLETES ember nincs, csak önző, egoista és beképzelt.
Beszéltem tesóm (ex-)munkatársával, azt mondta ő a Miss TÖKÉLETES. - úgy beszél, fényezi magát mindig. (Kiakadtam.)
Én is dolgoztam ott, engem előre feketített.
Aztán amikor látta, hogy ennek ellenére jobban kedvelnek a kollégák, mint őt...biztos kiakadt és bosszút forralt.
Durva helyzet volt... de ez csak a kezdet.
Hát, aki a saját szüleiről kijelenti, hogy nem a szülei...
Valóban "tökéletes" emberi jellemre utal.
Akármilyenek a szülők (szegények, öregek) felnevelték, kitaníttatták!!! Kétkezi munkával 3 diplomás gyereket a szociban. Ez semmi??? Most nem tudnám utánuk csinálni. De ő sem. Mégis lenézi az öregeit.
Testvére krízishelyzetében pedig nemhogy melléállt, és segítette, hanem még párat belé rúgott, és elment lepaktálni az ellenféllel.
Undorodom tőle, és a mostani családjától. De olyan szinten, hogy mikor megláttam miket művel, öklendeztem, rosszul lettem... összeomlottam.
Mert a saját nővérem(-nek született.)
De egy korcs lett belőle. Én ilyeneket még idegennel sem lennék képes tenni, amit ő a vér szerinti családjával.
Nekem már nem testvérem.
Ezt saját magának köszönheti.
Mert amíg tudtam, elviseltem, próbáltam nem foglalkozni vele... vagy a minimális kötelezőre csökkentettem a kapcsolatot. (Max. köszönés.)
De ami sok, az sok.
Szüleim helyében kitagadnám... az örökségből is.
Az unokákat is ellenük nevelik, 4 éve nem látták egymást.
Pedig 1 faluban élnek.
Nagyszülők szenvednek, hogy nem tudtak nekik (eleget, jót) adni. De már nem is akarnak. Folyton szidja, megalázza őket. (Visszahallom.)
Lehet, hogy én gondolom rosszul, de ha egy szülővel gond van, akkor próbálok segíteni neki, nem a háta mögött szidom.
Mi lesz, ha betegek lesznek? A betegágyuk fölött cirkuszolunk, vagy el sem jön.
Hát mindkét verzió undorító.
Kedves kérdező... Sajnos én sem tudom, hogy lehetne normalizálni a kapcsolatot. Az én tesóm is így kezdte, ahogy a tiéd. Belefáradtam. Ez lett belőle.
Nekem is csak 1 életem van, nem tudom gonosz, aljas, irigy, ártó emberekre pazarolni.
Még akkor sem, ha történetesen rokonom. :-( Sajnálom. A gyerekei a klónjai. Őket is.
Minek ellenség, ha van család?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!