Én reagálom túl? Mi erről a véleményetek? Válságban a kapcsolatunk.
A szituáció röviden.4 éves a kapcsolatunk,én 37 éves vagyok a párom 40.1,5 éves közös gyerköc. A párom kint dolgozott külföldön fél évet.Sok problémánk közbejött ez az időszak alatt.Nagyon eltávolodtunk egymástól.Azért jött haza, hogy megoldjuk a kapcsolatunkat.Miután hazajött napi 8 órás munka mellett maszekolt.Hétvégén is.Én állandóan egyedül voltam a kicsivel.Este fáradt volt,így a szex nullára csökkent.Még jobban eltávolodtunk.Én a magányosságba már belehülyültem /meg a szex hiányába/.Ő is nagyon fáradt.Kapcsolatunk a legmélyebb szinten. Vártam a szabadságát.Gondoltam lerakjuk a mamánál a gyereket és kettesben elmegyünk valahová megmenteni a kapcsolatunkat.
Erre ő a szabadsága idejére bevállalt egy munkát.
Ti erre hogy reagálnátok?Engem nagyon megbántott ,mintha semmit nem számítanák neki.
Nem szégyellem magam nő létemre!Egy nőnek nincs igénye szexre???
Nem a munkahelyén dolgozott, nem a főnöke kérte meg.Anyagilag nem érintett volna minket olyan szinten ez a munka.
Hát ennek annyi. Sok ilyen van. Ezért hülyeség úgy bevállalni külföldet, hogy csak egy valaki megy ki. Már pár hónap elég a tlejes elhidegülésre.
Hisz az embernek napi szükséglete van a párjára. Erőt ad, bátorságot ad. Nálatok ez nem volt meg és mont sincs.
Talán nem kellett volna 1.5 éves semmilyen kapcsolatra bevállalni egy gyereket és nem lenne ennyi gondotok.
Egyébként meg kérdezd meg a párodat, hogy miért maszekol ennyit, ha amúgy nem szorultok rá. Könnyen meglehet, hogy ez nála pótcselekvés, addig sincs otthon. Sajnos sok rossz házasságban élő férfi menekül ebbe.
Inkább legyen valakinek nő létére szexhiánya, mint ilyen mocskos szája, mint neked...
Kérdező, kapjátok össze magatokat, mert ennek így rossz vége lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!