Én reagálom túl? Mi erről a véleményetek? Válságban a kapcsolatunk.
A szituáció röviden.4 éves a kapcsolatunk,én 37 éves vagyok a párom 40.1,5 éves közös gyerköc. A párom kint dolgozott külföldön fél évet.Sok problémánk közbejött ez az időszak alatt.Nagyon eltávolodtunk egymástól.Azért jött haza, hogy megoldjuk a kapcsolatunkat.Miután hazajött napi 8 órás munka mellett maszekolt.Hétvégén is.Én állandóan egyedül voltam a kicsivel.Este fáradt volt,így a szex nullára csökkent.Még jobban eltávolodtunk.Én a magányosságba már belehülyültem /meg a szex hiányába/.Ő is nagyon fáradt.Kapcsolatunk a legmélyebb szinten. Vártam a szabadságát.Gondoltam lerakjuk a mamánál a gyereket és kettesben elmegyünk valahová megmenteni a kapcsolatunkat.
Erre ő a szabadsága idejére bevállalt egy munkát.
Ti erre hogy reagálnátok?Engem nagyon megbántott ,mintha semmit nem számítanák neki.
"Gondoltam lerakjuk a mamánál a gyereket és kettesben elmegyünk valahová megmenteni a kapcsolatunkat."
Ezt te gondoltad, vagy meg is beszélted vele? Ha igen, akkor tényleg csúnya húzás volt részéről munkát bevállani a szabadság idejére.
Nem tudom mit tehetnél, gondolj bele, ha nem lenne munkája, idővel annyira kikészítené, hogy nem tudja eltartani a családját, hogy akkor meg az lenne a baj. Ezt a fordított szituációt átéltem nemrégiben.
Egyébként átbeszélted már vele ezeket a dolgokat?
gondoltam, talán
Mondtad neki, hogy szívem anyám vállalja gyereket, foglaltam, utazunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!