Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl? Mi erről a...

Én reagálom túl? Mi erről a véleményetek? Válságban a kapcsolatunk.

Figyelt kérdés

A szituáció röviden.4 éves a kapcsolatunk,én 37 éves vagyok a párom 40.1,5 éves közös gyerköc. A párom kint dolgozott külföldön fél évet.Sok problémánk közbejött ez az időszak alatt.Nagyon eltávolodtunk egymástól.Azért jött haza, hogy megoldjuk a kapcsolatunkat.Miután hazajött napi 8 órás munka mellett maszekolt.Hétvégén is.Én állandóan egyedül voltam a kicsivel.Este fáradt volt,így a szex nullára csökkent.Még jobban eltávolodtunk.Én a magányosságba már belehülyültem /meg a szex hiányába/.Ő is nagyon fáradt.Kapcsolatunk a legmélyebb szinten. Vártam a szabadságát.Gondoltam lerakjuk a mamánál a gyereket és kettesben elmegyünk valahová megmenteni a kapcsolatunkat.

Erre ő a szabadsága idejére bevállalt egy munkát.

Ti erre hogy reagálnátok?Engem nagyon megbántott ,mintha semmit nem számítanák neki.

2013. júl. 16. 18:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A gyereket szereti,amikor itthon van törődik is vele.Van benne valami, hogy menekül a munkába.Kevesebb pénzből is meglennénk szerintem.Az ő véleménye ,hogy kevesebb nem elég.
2013. júl. 16. 18:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Gondoltam lerakjuk a mamánál a gyereket és kettesben elmegyünk valahová megmenteni a kapcsolatunkat."

Ezt te gondoltad, vagy meg is beszélted vele? Ha igen, akkor tényleg csúnya húzás volt részéről munkát bevállani a szabadság idejére.

Nem tudom mit tehetnél, gondolj bele, ha nem lenne munkája, idővel annyira kikészítené, hogy nem tudja eltartani a családját, hogy akkor meg az lenne a baj. Ezt a fordított szituációt átéltem nemrégiben.

Egyébként átbeszélted már vele ezeket a dolgokat?

2013. júl. 16. 18:40
 13/22 A kérdező kommentje:
Ezer beszélgetésen túl vagyunk.Sajnos azt hiszem van egy pont amikor már nem lehet mit tenni.Beszéltünk a szabadságáról és azt mondta nem fog dolgozni.Mivel az utóbbi időben szinte semmit nem voltunk kettesben ,ezért gondoltam, hogy talán ez a hét fontos lett volna együtt csak ketten.
2013. júl. 16. 18:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem dobhat el az ember egy házasságot csak a munka miatt...bár vannak ilyenek....
2013. júl. 16. 18:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

gondoltam, talán

Mondtad neki, hogy szívem anyám vállalja gyereket, foglaltam, utazunk?

2013. júl. 16. 19:11
 16/22 A kérdező kommentje:
Így konkrétan, hogy utazunk nem beszéltük meg.Nem is az utazás a lényeg, számomra az lett volna a lényeg ha van egy hét szabadsága azt töltsük együtt.Mivel egy közös hétvégénk sincs.
2013. júl. 16. 19:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Néma gyereknek... de te is tudod
2013. júl. 16. 19:18
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom leírni a részleteket, mert túl hosszú lenne.Sajnos már külön is költöztünk két hete.Ezt már megelőzte egy hétvége amikor elmentünk volna kettesben, hogy megoldjuk.De akkor is bevállalt egy munkát!!
2013. júl. 16. 19:23
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem akar veled lenni! Ennyi
2013. júl. 16. 19:25
 20/22 A kérdező kommentje:
Igen!Én is így érzem!De akkor minek keres állandóan, hogy oldjuk meg??
2013. júl. 16. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!