Holnap kell mennem abortuszra, én szeretném megtartani, de a párom az anyagi okokra hivatkozva azt akarja, hogy vetessem el. Hogyan tudnám meggyőzni?
Sajnos szegényes körülmények között élünk, ezért a párom azt akarja, hogy vetessem el a gyereket. Holnap kell/kellene kórházba mennem, de még megpróbálom a páromat rábeszélni, hogy maradjon a baba.
Albérletben élünk, jelenleg ő az önkormányzatnál munkafelügyelő én pedig a helyi iskolában dolgozom. Kettőnk keresete kb 80000 forint mert az ő fizetéséből vonják az albérleti díjat.
Mikor megtudták, hogy terhes vagyok akkor többen is felajánlották a segítségüket. Akkor a párom miért nem akarja a babát?
Miért ne akarnám megtartani? Alig várom, hogy babázhassak.
Majd megkérdezem a páromat, hogy akar e gyilkos lenni.
"Alig várom, hogy babázhassak."
Nem biztos, hogy ez a legérettebb válasz, amit egy leendő anyától várnék arra, hogy miért szeretné megszülni a gyerekét...
Emberek!
Rendben van, hogy 80 ezer forintuk marad tisztán, de hány ember mondhatja ezt el a mai világban? Sajnos kevés! Ugye?
Van, aki éppen, hogy ki jön egész hónapban kuporogva a fizetéséből.
Én nem azt állítom, hogy a gyerek nem nagy felelősség stb, igazatok van abban, amit leírtatok, de 40 felett van bőven a párja, mire várnak? Csodára? Lottó nyereményre?
Szerintem igen is meggondolandó!
Arról nem is beszélve, hogy azok, akik többet keresnek, nem veszíthetik el az állásukat? Nem történhet semmi rossz?
Dehogynem! Ezzel az erővel akkor csak az vállaljon gyereket, aki kőgazdag a mai magyarországi helyzetben?
Beszélj a pároddal, derítsd ki, hogy valóban a pénz zavarja-e igazán? Kérdezd meg, hogy mikor akar gyereket? Mire a nagyapja lehetne? Vagy mit lát, amiért azt reméli, lesz jobb a helyzet? Tesz érte valamit?
Még egyszer:
"Alig várom, hogy babázhassak." - ez nem egy érett anya válasza. Egy önző gyerek mond ilyet
"Majd megkérdezem a páromat, hogy akar e gyilkos lenni."
- ez nem egy érzelmileg érett viselkedés. Egy zsarolós/manipulatív ember mond csak ilyet.
Összességében nem szeretnék a gyerek helyében ebbe a családba születni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!