Holnap kell mennem abortuszra, én szeretném megtartani, de a párom az anyagi okokra hivatkozva azt akarja, hogy vetessem el. Hogyan tudnám meggyőzni?
Sajnos szegényes körülmények között élünk, ezért a párom azt akarja, hogy vetessem el a gyereket. Holnap kell/kellene kórházba mennem, de még megpróbálom a páromat rábeszélni, hogy maradjon a baba.
Albérletben élünk, jelenleg ő az önkormányzatnál munkafelügyelő én pedig a helyi iskolában dolgozom. Kettőnk keresete kb 80000 forint mert az ő fizetéséből vonják az albérleti díjat.
Mikor megtudták, hogy terhes vagyok akkor többen is felajánlották a segítségüket. Akkor a párom miért nem akarja a babát?
Ja és természetesen jogos, hogy nem dolgozik terhesség alatt végig és utána, de addig tudnak spórolni is, tudnak dolgokról lemondani, van segítségük, tehát nem a segélyre és a semmire vállalnak gyereket.
Nem állítom, hogy egyszerű, de megoldható és még a férje is próbálhat feljebb törekedni, esetleg második állást vállalni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!