Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap kell mennem abortuszra,...

Holnap kell mennem abortuszra, én szeretném megtartani, de a párom az anyagi okokra hivatkozva azt akarja, hogy vetessem el. Hogyan tudnám meggyőzni?

Figyelt kérdés

Sajnos szegényes körülmények között élünk, ezért a párom azt akarja, hogy vetessem el a gyereket. Holnap kell/kellene kórházba mennem, de még megpróbálom a páromat rábeszélni, hogy maradjon a baba.

Albérletben élünk, jelenleg ő az önkormányzatnál munkafelügyelő én pedig a helyi iskolában dolgozom. Kettőnk keresete kb 80000 forint mert az ő fizetéséből vonják az albérleti díjat.

Mikor megtudták, hogy terhes vagyok akkor többen is felajánlották a segítségüket. Akkor a párom miért nem akarja a babát?

2014. jan. 15. 09:31
 111/137 anonim ***** válasza:
35%
szia kérdezô. ha mégis úgy döntenétek, hogy megtartod. én szívesen küldenék egy két kinött ruhácskát játékot.. annyira együtt érzek veled, a szívem szakad meg.. szerintem,ha nem akarod elvetetni, akkor inkább adjátok örökbe, mert talán sosem fogod tudni feldolgozni, hogy el kellett vetetni.ìrd majd meg,hogy hogy döntöttetek.
2014. jan. 16. 05:29
 112/137 anonim ***** válasza:
Eljött a nap. Mi lesz, hogy döntöttetek???? Kérlek írj!
2014. jan. 16. 06:02
 113/137 anonim ***** válasza:
38%

Akkor megírom a lehető legegyszerűbben:

Másra ráerőltetni akaratunkat nem szép dolog,mert abból semmi jó nem fog kisülni

Ha vállalni kell ezt a babát akkor számíts rá egyedül kell vállalnod még ha kapsz anyagi támogatást is a párodtól,de apaként nem igen lesz jelen

Én rühellnék állandó pánikban élni,hogy most van e elég pénz a rezsire,kajára pelusra stb. illetve hova tudom lerakni a gyereket ha melózni kell, meg ilyenek

Szóval csak azért mert minden áron akarod a babát ráerőltetni a párodra akit állítólag szeretsz,nagyon csúnya dolog

2014. jan. 16. 07:12
 114/137 anonim ***** válasza:
0%

menj csak az abortuszra, gondolom màr ott is vagy.vagy inkàbb suliba?

sokadik kèrdèse az unatkozò tininek, remèljük soha nem kerül ilyen helyzetbe.....

2014. jan. 16. 08:22
 115/137 anonim ***** válasza:
Mi lett kérdező? Sikerült beszélni a pároddal?
2014. jan. 16. 08:57
 116/137 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttün k, hogy megtartjuk a babát. Szerencsére a páromat nem kellett győzködni.
2014. jan. 16. 19:08
 117/137 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy? Mi változott? Mit mondott?
2014. jan. 16. 19:17
 118/137 anonim ***** válasza:
66%
mert talán már feladta úgyis tudta mit döntöttél és lehajtott fejjel engedelmeskedik XD
2014. jan. 16. 19:20
 119/137 anonim ***** válasza:
65%
Kamu...
2014. jan. 16. 19:20
 120/137 anonim ***** válasza:
91%
Szuper :) sok boldogsagot es jo egeszseget :)
2014. jan. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!