Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők (/lányok)...

Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Főként a 10 év alattiakra gondolok.

Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)

2013. szept. 8. 00:15
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/298 anonim ***** válasza:
97%

Miért ne lehetne megmondani, mit gondolsz egy újszülöttről? Én régebben mondtam anyukámnak, hogy milyen undorító, hogy tiszta trutyik, és ő is azt mondta, hogy én is olyan kis aszalt szilva voltam. Nem sértésnek mondta, nem is vettem annak. Ez tény. Trutymóban ázunk 9 hónapig, még jó, hogy szarul nézünk ki.

A sajátodat láthatod szépnek (az sem baj, ha beismered, hogy tisztán mégiscsak szebb), de másét? Brr.

2013. szept. 13. 22:35
 82/298 A kérdező kommentje:

Egészen sokan összegyűltünk, úgy látom :)

valóban üzenném a gyerekpárti nőknek(ősanya, szuperanya, tanulok tőletek :D), hogy NE írják ki inkább ide amit gondolnak. Szidjanak egy másik kérdésnél,köszi.

Egyetértek veletek, hogy a mai gyerekek nagyon neveletlenek, és én is tapasztaltam a nőgyógyászos dolgot(egyik Válaszoló kérdezte), hogy nem ember az, aki nem szül(már csak azért sem, mert fizetni sem tud a dokinak), mert mi nők a

-mosásra

-takarításra

-főzésre

-gyerekpotyogtatásra vagyunk kitalálva, és karrierista r.banc az, aki nem így gondolja...

Nemrég megszületett az unokahúgom, ma láttam először(babanéző). Hát frászt kaptam, míg odáig elmentem, rágörcsöltem a témára nem kicsit. Van már egy idősebb fiú a családban(unokaöcsém). Rokonok, és végig ezt magyaráztam magamnak, de nem segített. A baba össze-vissza mocorgott, meg bekakilt, meg nyáladzott, míg a kezemben volt("Fogd már meg egy percre, kiszaladok a cumikáért"), én meg álltam, mint a hülye, hogy most mi a vihart kezdjek vele(nem beszélve, hogy taszító látvány volt). Beviharzott az anya, kitépte a kezemből a kishúgit, és gyilkos pillantás közepette cirógatta, ringatta, miközben épp megölt a tekintetével. Pedig semmit nem ártottam a gyereknek, csak fogtam tanácstalanul.

A fiú pedig(igen, van ez a "sérül a gyerek"-anyuka) neveletlen. Sose volt megszidva úgy igazán, sose volt lekiabálva, vagy valami, ergo mindent lehet. Belémrúg, ha nem tetszik valami, miért vittem a húginak eggyel több plüsst, b.sszam meg(?!!! három éves), és tép, rúg, fejhangon visít(a migrénem igazán szereti ezt a közeget), és én tulajdonképpen minek jöttem el, ha nem is játszok a gyerekekkel.

Hát, mondom, hogy nektek gratuláljak. Ja, az megvolt, mehetek. Ők nem tudják ,milyen vagyok, de a gyereknek láthatóan rossz velem, és miért nem cseréltem ki a kicsi pelenkáját, ha láttam, hogy teli van. Ennyi idősen tudom kéne. Ja, hogy...(fintor)persze, te nem vagy százas. Mindegy, ennyi elég is volt belőlem, menjek már el, láthatóan káros vagyok a gyerekekre...

Nekem kicsit ördögi körnek tűnik a dolog( nem tudok bánni a gyerekekkel, mert nem is szeretem őket - nem szeretem a gyerekeket, mert láthatóan nem bírok velük bánni), de a párom határozottan kedveli bennem azt , hogy kerek-perec megmondtam: ha 1-2 éven belül te gyereket akarsz, inkább most csomagolj,és menj el. És ő sem akar. És jó ez így.

Várom ám még a válaszokat! Én nem tudom, hogy vagytok vele, de iszonyat jó tudnom, hogy van még másik x nő, aki olyan mint én, szóval hülyeség ezért ősbarbár vadállatnak nevezni azt, aki nem akar gyereket.

Ja, és igen, én is szívesebben költöm a pénzem egy jó táskára, mint 5 csomag pelenkára,ami úgyis 1 héten belül elfogy..

2013. szept. 14. 00:12
 83/298 anonim ***** válasza:
67%
Bocs hogy férfiként ide pofátlankodok,de egyetértek sok válaszoló nővel... Én sem tervezek gyermekvállalást SOHA ,csak eddig sajnos ott tört ketté majdnem mindig az épp aktuális párkapcsolatom mikor ez a kérdés felmerült... Neveztek már párkapcsolatra alkalmatlannak is /ezért/ és ez úgy sz*rul esett... Pedig mondhatni ez a legnagyobb "bajom". De sajnos akiket én megismertem mindenki a leendő gyereke apját látta bennem,én egyszerűen nem is tudnék mit kezdeni egy gyerekkel főleg ilyen 8-10 éves koráig teljesen halott ügy...undorítóak,hangosak,zavaróak,felborítják az életrendet,mellett a nyugodt együttlétek,az átaludt éjszakák,a magány ismeretlen fogalommá válnak,szerintem igen is létezik aki nem "szülő típus" és nem való neki a gyerek,én is ilyen vagyok de még (szomorú smiley) nem találtam meg hasonló gondolkodású párom,egy kérdést egyszer nézek+(később már nem figyelem mit válaszoltak a válaszomra) szerintem így tiszta kiadom a véleményem és kész,erre van a pontozó,de viszont gyermekáldásra nem vágyó nőktől jöhetnének privát üzenetek,szívesen fogadnám 22/F és Budapesti vagyok
2013. szept. 14. 07:07
 84/298 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Leilah és a többi gyerekes anyuka! Tiszteletben tartom, hogy mindenetek a gyerek. Az is becsülendő, hogy ti tudtok velük bánni (nagy valószínűséggel). DE! Ha alaposabban elolvastátok volna a válaszokat (ajánlanám főként a kérdező válaszát), akkor számotokra is bebizonyosodott volna a tény, hogy nem minden nő gyermekszülésre lett "teremtve". Szinten minden válaszban ott van az a bizonyos mondat: "nem tudok velük bánni", "nem tudok mit kezdeni velük", "tudom, hogynem lennék jó anya"...stb. Szóval azt állítjátok, hogy ti hűdenagyon szeretitek a gyerekeket. Felmerül a nagy kérdés: akkor meg miért kívántok gyereket olyan nőnek, aki már most tudja, hogy rosszul bánna vele? Aki még tisztába sem tudná tenni szerencsétlent? Akiből abszolút hiányzik az anyai ösztön? Mégis hogy szeretitek akkor a gyerekeket?

Csak az energiáitokat pazaroljátok az ilyen nők (beleértve engem is) győzködésével, hogy igenis a gyerek az milyen jó. Persze, hogy jó! DE NEM MINDENKINEK! A csoki is nagyon jó. De egy cukorbeteg számára már kevésbé. Hülye példa, de valamivel szemléltetni kell a dolgot.

Egy szó mint száz, nem mindenki rendelkezik vasidegekkel és korlátlan, feltétel nélküli szeretettel. ("Akkor is szeretem a gyerekem, ha tönkreteszi az életem" szindróma. Vagy ez az anyai ösztön?) Ezek pedig elengedhetetlenek egy kiadós hiszti alkalmával, ami lássuk be, egy gyerek mellett mindennapos.

2013. szept. 14. 09:38
 85/298 anonim ***** válasza:
37%

Elôször is: egy szóval nem szidtalak benneteket. (Ti kezdtetek el jelzôket aggatni rám, meg a nôkre, akiknek gyerekük van.) Másodszor: én nem gyôzködtem itt senkit, hogy igenis szüljön. Harmadszor: pont ti állítotok ki magatokról bizonyítványt az ôsanyázással. Meg azzal, ahogy nekem estetek...

Mivel kéretlenül jöttem ide, már megyek is. A célomat elértem. Bebizonyítottátok nekem, hogy miközben toleranciáért visítoztok, valójában ti vagytok azok, akik minôsíthetetlen stílusban beszélnek azokról, akik nem olyanok, mint ti.

2013. szept. 14. 12:26
 86/298 anonim ***** válasza:
90%

"A célomat elértem."

Hú, de furfangos.

2013. szept. 14. 13:03
 87/298 anonim ***** válasza:
92%
12:26, az, hogy te most direkt megmutatod, hogy te hűde mennyivel jobb vagy, nem azt jelenti, hogy általánosságban nem kezeltek ugyanolyan bunkón. Ismerek olyan embert akit tettlegességgel fenyegettek mert "nyilvánosan" gyerektelen volt (volt egy blogja róla. Na hűű, bezzeg arról lehet blogolni, hogy tegnap milyet sz*rt a gyerek?). Te sem vagy tökéletes. Sőt jobbat mondok. Lehet, hogy sok gyerektelen azt állítja, hogy ő nem alkalmas szülőnek! Hát én meg azt mondom, hogy igenis alkalmas vagyok! Nem vagytok ti olyan nagy számok, nem agysebészet amit csináltok, se nem atomfizika! Rajtatok kívül több milliárd ember csinálja ugyanezt. Mi is meg tudnánk csinálni. A kulcsszó az, hogy mi nem akarjuk és nem félünk felvállalni.
2013. szept. 14. 15:05
 88/298 anonim ***** válasza:
23%
Bevallom nekem is furcsa, ha egy nő nem akar gyereket, és itt kövezzenek meg, de természetellenesnek találom, hogy egy hormonjaitól kirobbanó fiatal nőt hogyan köt le jobban egy Louis Vuitton táska, mint a gyereknemzés. Na de azért nem győzködök senkit, elvégre nekem sincsen saját, habár szeretnék. Elfogadom a melegeket is, ami szintén egy evolúciós zsákutca, de kár emiatt veszekedni... Olyan szintű vita ez, hogy ki a vega, meg ki a mindenevő. Nem tartom helyesnek, ha vki vega, de azért nem akarok lépten-nyomon disznóvágásra buzdítani. A másik meg az, hogy aki saját bevallása szerint is alkalmatlan a gyereknevelésre, azt aztán meg tényleg felesleges térítgetni. Van, akinek nem való a reprodukció. Én mikor hallok ilyet, mindig azt mondom magamnak, na sebaj, vagyunk így is elegen a Földön, más meg úgy él, ahogy akar. A két tábor között egyébként itt is vannak, akik úgy viselkednek, mint a homik a felvonuláson, minősítik a kasztjukat és rosszindulatot váltanak ki mindenkiből.
2013. szept. 14. 15:14
 89/298 anonim ***** válasza:
61%

#87:

Szerintem egy gyermektelen bloggert fenyegetni épp olyan szánalmas, mint oldalakon keresztül pocskondiázni gyerekeket meg anyákat egy nyilvános oldalon.

Ja és kérdezô: én nem hozok létre kérdést azért, hogy legyen hol szapulnom a gyerekteleneket. Viszont - mivel nem büfi-témában írok, hanem egy olyan emberként, aki felett itt ítélkeztek, ezért szerintem igenis jogom van leírni ide, amit gondolok.

2013. szept. 14. 15:28
 90/298 anonim ***** válasza:
73%

15:14 Szerintem te sem szeretnél úgy élni, hogy hát "elfogadlak mert nem lehet mit tenni ellened, de azért mindenki tudja, hogy nem vagy normális". Hát elnézést, hogy mi nem. Különben meg mi az, hogy hormonjaitól kirobbanó? Te mégis mit gondolsz? Hogy minket lánccal kell visszatartani a gyerektől? Ha hormonoktól kirobbanóak lennénk, akkor lenne gyerekünk aztán ilyen egyszerű.

15:28: a legtöbb kommentelő teljesen normálisan fogalmazta meg a véleményét. Bunkók mindenhol vannak, ez nem az anyák fontos személye elleni támadás, csak egy ilyen ember. Arról meg nem mi tehetünk, ha neked nem tetszik az őszinte véleményünk, csak mert az nem pozitív fényben tünteti fel a gyerekvállalást. Ha nekünk az visszataszító akkor mégis hogy fogalmazzuk meg, hogy őméltóságodnak is jó legyen?

2013. szept. 14. 15:50
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!