Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?
Főként a 10 év alattiakra gondolok.
Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)
Olyan jó, hogy így összegyűltünk, nem gondoltam volna, hogy ennyi sorstársam van! :) Végre látok rá egy kis reményt, hogy egyszer, a jövőben végre megértsék már ezt az emberek, és elfogadják, hogy vannak ilyen emberek is.
Nekem egyébként az a kedvencem (már írtam, csak még a többi kommentet olvasva eszembe jutott), amikor bemegyek az üzletbe és két bunkó anyuka ott áll meg a bejáratnál beszélgetni, a kosarak mellett, ahol van olyan fém kapuszerűség, hogy be tudj menni az üzletnek annak a részébe, ahol már az áru van. Azon rendszeresen csüngenek a kisgyerekek, mászókának használják én meg állok ott, ráadásul sietnék is. Legszívesebben átmennék az egészen kapustól-gyerekestül és dönteném fel szó nélkül, de persze nem tehetem, így szólnom kell az anyukának, aki természetesen nem érti a problémát és percekbe telik elmagyarázni, hogy szedje le onnan a kismajomjait. Miközben mögöttem már kezd sor kialakulni dühös emberekből, akik azt hiszik én tartom fel a sort a szövegelésemmel. De ezen már meg sem lepődök, természetes, hogy így történik, hát hogy máshogy lehetne ennyire szép? Így mindenki rám haragszik... Á, francba velük. :D
40-es, köszi, ne tudd meg, mennyire jó volt kiírni magamból :D És akkor még a szókincsüket nem is említettem, a manóka-babóka-szopi-tejci nyelvjárást :D
38-as voltam
nahát,tényleg sokan összegyűltünk! :)
Most én is megnyugodtam, hogy nem én vagyok a mutáns vadállat,aki minek is él a földön(ahogy egy "kedves" ismerősöm mondta volt : szülni se vagyok jó).
Igazából én is úgy vagyok vele, mint ahogyan már többen írtátok:
-nincs velük közös témám,
-képtelen vagyok pl. egy társasjátékban direkt azért veszíteni,hogy ő nyerjen, mert úgyis gyerek,hadd örüljön
-a hiszti-duzzogás-ordítás-rugdosás-verekedés kombóra szívem szerint ugyanúgy válaszolnék...
Amíg a gyerekosztályra kellett kórházba járnom(sajnos elég sokszor akkoriban), egyszerűen meghaltam volna, minthogy a sok kis mocskos-taknyos-képembe tüsszögő/köhögő gyerekkel legyek. Kedvenc ilyen emlékem, amikor olyan migrénnel voltam bent, amire már senki se tudta, hogy mitől,meg hogy, meg mint, és várjak legyek oly kedves még egy fél órát ülve a váróban(eddig oké is lenne), és mosolyogva nézzem végig, hogy Zsombika, meg anyukája a fém kis sz.r autókat a fém asztalról a padlóra gurítják,és,mivel ez vicces, a kisgyerek fejhangon vihog...
Hasonló emlékem a szintén említett kajáltatás is: rokonék voltak nálunk úgy,hogy mentek valahova,és nálam aludtak,mert úgy csak jobb. Három db 10 év alatti gyerek volt akkoriban, előre rástresszeltem magam, direkt vettem csokit,meg kekszet,legyen mit zabálni, hat főre csináltam vacsit főtt ételt, valamilyen csirkecomb volt. Erre a legnagyobb közölte,hogy csirkecombot nem szik,mert otthon mindig filézett mell van,és nincs-e sültkrumpli.Nincs.
Szóval tényleg nem volt velük jó emlékem, függetlenül attól, hogy kiskoromban se szerettem a korombelieket. Valaki a kutyákat nem szereti, én a gyerekeket.
Csak persze akárhányszor megemlítettem az elején(közeli rokonok,barátok,ismerősök tudják,és jobb híján el is fogadták,bár az elején még "meg akartak téríteni"), hirtelen mindenki jobban utált,és csúnyábban nézett rám,mintha egy kegyetlen sorozatgyilkos lennék.
Örülök, hogy nem vagyok egyedül :) Talán egyszer ez is normális lesz...Ha mindenkit el lehet fogadni,akkor minket is :)
Várom még a tapasztalatokat/meglátásokat! :)
juhuhujjj "fideszes anyuka" hozzászóló!
Imádom amit írtál!!! :D :D
Mennyire így van!!!
De hogy én mennyire derülök rajtuk :)
A nemzőnek használt apuka viszont érdekes módon majd mindig az ilyen kapcsolatokból száll ki, és jöhetnek az anyukák:
A) gyerektartást legombolni a r...dékról
B) hol van a büszkeséged, hogy gyerektartást kérsz?
C) én 47 ezer forintból is mindent megadok a gyereknek..
Különben is ezek a szuperanyukák mellesleg szuper háziasszonyok is. Szex az nem nagyon van apukával (opcionálisan lehet itt azt írni, hogy persze szűkebb lettem, csak azért fura, hogy az apukák nem ezt mondják), de az különben is csak arra való, hogy újabb tündérborsó babucika jöjjön világra, mert ennél nagyobb tett nincs.
Az hogy a tehenek is ellenek és utódot hoz világra minden emlős, az mellékes.
Ők természetes úton, 100 óra fájdalomcsillapítás nélküli vajúdással megszülték a Nemzeti Kincset (bocs, h ezt lenyúltam, de annyira találó)
Szóval hajrá csajok, hallgassatok a Kérdezőre, írjatok még, mert ezt öröm olvasni :)
:DD Ja, szülni majdnem mindenki tud (ott van pl. a sok cigány, akik csak úgy potyogtatják ki magukból a kölyköket, ha kell, ha nem), szerintem ez lehet egy szép és örömteljes dolog a pár számára, de erre nincs joga az embernek büszkének lenni. Mások minimálbérből tartják fent a családot, vagy éppen orvoskutatóként emberek százait mentik meg, új korszakalkotó ötletekkel állnak elő, ami jobbá teszi a világot stb.
Szóval azért, hogy valaki szült, az nem akkora dolog... Egyébként nekem is tetszett a fideszes-szuperanyuka leírás, tényleg vannak ilyenek, de eddig nem tudtam őket hogy hívni. Most már így mesélem majd az ismerősöknek is :D
Te jó ég!! Itt a kakukktojás szólal most meg. Nem akartam hinni a szememnek hogy ennyi nő nem szereti a gyerekeket. Még a 18 évest "megértem", de a 30 éveseket??!
Még azt is megértem hogy nem érdekel más gyereke, de a sajátotokat sem szeretnétek? A legcsodálatosabb dolog a földön mikor kisbabát vár valaki, mikor először rádnéz a pici szemeivel. Egészen más érzés mikor a sajátod már a kezedben van! Én meg örökké azon sajnálkozok,hogy hogy lehetne az összes gyereket megmenteni. Legszivesebben mindet örökbefogadnám. Higgyétek el a saját kisbabád mindent megváltoztat!!
35/N, 3 gyerkőc
Utolsó, csak egy prózai kérdésre válaszolj: és ha nem? Mit csinálsz akkor ha nem jön össze amit mondtál? Sosem értem az ilyen nőket, hisz aki saját bevallása szerint imádja a gyerekeket, annak kéne a legjobban tudnia, hogy ők emberek és nem tárgyak, hogyha nem jön össze akkor kidobom! Nézz már szét mennyi boldogtalan család van, hárpia anyuka! Nem a mesékben vagy a filmekben vagyunk ahol ránézel a gyerekedre és minden azonnal csodálatos és tökéletes lesz! Ez nem egy rózsaszín lovestory hanem az élet! Plusz senkinek sincs joga ahhoz, hogy olyanra kényszerítsen egy nőt amire nem vágyik. Te megtennél olyan dolgot amitől viszolyogsz, csak mert mások azt mondják, hogy hidd el imádni fogod? Ilyen buta dolgot még nem hallottam. Nem tudom felfogni, hogy miért szúrja a szemét az embereknek, hogy nem mindenki ugyanarra vágyik.
Még egy tévedés a gyerekek segítése. Az hogy valaki nem szereti őket nem azt jelenti, hogy nem segít nekik! Ahhoz nem a szeretet kell hanem egy egészséges morális iránytű. Aki nem tud magán segíteni azon segítünk. A szeretet viszont ennél sokkal bonyolultabb.
Kedves 47-es, most figyelj, lehet szörnyülködni!
"de a sajátotokat sem szeretnétek" - ez sosem fog kiderülni, mert nem lesz sajátom. Jelenleg úgy gondolom, hogy nem szeretném, púp lenne a hátamon, épp ezért teszek meg mindent, hogy ne legyen, ha lenne sem tartanám meg.
"legcsodálatosabb dolog a földön mikor kisbabát vár valaki, mikor először rádnéz a pici szemeivel" - nem akarok nagy hasat, nem érezném csodálatosnak, rosszul lennék, ha tükörbe kéne néznem. Számomra csodálatosabbnak tűnik egy designer táska megvásárlása, mint a szülés, sajnálom.
"Egészen más érzés mikor a sajátod már a kezedben van" - ez az, amit sosem fogok megtudni, és nem is érdekel. A saját gyerekem sosem lesz a kezemben.
Idejöttél téríteni, tök feleslegesen. Engem nem vettél meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!