Tudtok szeretgethető ölebeket? Akik szeretik a gyerekeket, és nem túl betegesek? Akik szépek is?
Pontosabban mit is keresel... ?
Én a 70kilós kutyámat szeretgettem, és rendszeresen az ölemben ült.
Egyébként ha bemész egy menhelyre, onnan tuti olyan kutyát hozhatsz ki, aki rettentően fogja igényelni a szeretet.
Plüsskutya! Szeretni bármelyik kutyát lehet, és bizony beteg is lesz akár többször az életében,ahogy te is.
A szeretgetést én kevésnek tartom, értelmes feladatokat is tudni kell biztosítani a kutyának.
Menhelyen nézzél körbe, ott sokféle kutya található.
egy kutya bármikor beteg lehet (szem gyulladás,bél gyulladás stb)
szeresse a gyerekeket NEVELNI kell!!!
hidd el,hogy egy kutyának nem jó ha agyon szeretgetik, NEVELNI KELL KÖVETKEZETESEN és akkor lesz a legboldogabb!!!
egy kutyával naponta kell foglalkozni,lefárasztani szabályokat felállítani és ez néha nem könnyű főleg ha kamaszodik a kutya ilyenkor szeretettel csak azt éred el,hogy a kutya semmibe vesz téged és a gyerekeidet!!
a spánielt nem ajánlom nagy mozgás igényű és elég makacs fajta!!
Hogy szeretgethető-e az rajtad múlik.. A szép meg relativ. [link]
Szokatlanul bújós, a tibeti nomád családokkal élt együtt, vigyázott a gyerekekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!