Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők (/lányok)...

Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Főként a 10 év alattiakra gondolok.

Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)

2013. szept. 8. 00:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/298 anonim ***** válasza:
71%

Jelen! 21 éves vagyok.

Nem azt mondom, távolról nagyon cukik, meg amíg más foglalkozik velük (már amelyik) de én egyszerűen hihetetlenül türelmetlen vagyok velük, idegesítenek. Nem is akarok sajátot (pedig kiskoromtól kezdve olyan 15-16 éves koromig még én is arról ábrándoztam, hogy majd egyszer férjhez megyek, gyerekeim lesznek, milyen jó lesz), aztán valahogy ez eltűnt. Mondjuk nekem vannak kisebb testvéreim, és nem túl szívderítő látvány mindennap végignézni/hallgatni ahogy nyúzzák egymást. Talán ezért, de nem biztos

2013. szept. 13. 16:03
 72/298 anonim ***** válasza:
93%
A mai gyerekek nagyrésze rettenetesen neveletlen, elkényeztetett. Most divat a későn szűlés. 49 éves vagyok, egy felnőtt fiú mamája. Sok osztálytársamnak még óvodás gyereke is van. nekem nem lenne hozzá már türelmem. Sok fiatal anya rettenetesen elhagyja magát, lompos, elhízott. Környezetemben is van egy 5 gyerekes, akire bűn ránézni. Csontkolosszus, olyan, mint egy férfi. Azzal nincs bebiztosítva az öregkora, ha van gyereke. Egy szomszéd bácsinak is vannak leszármazottai, de egyik sem nyitja rá az ajtót. Ünnepeken is egyedül kóvályog. Csak a pénzét nyúlják le. Az anyaság is egy szakma nem mindenki alkalmas rá. Mi több generációs egykék vagyunk. Én sem akartam több gyereket. Volt igényem a táskára, cipőre is. 4 gyerek mellett nem tehettem volna meg.
2013. szept. 13. 16:15
 73/298 anonim ***** válasza:
96%

Itt vagyok én 28 éves vagyok és nem tervezek gyereket

Több okból sem.Egyrészt nem szeretem őket, egyszerűen nem kötnek le.

Másrészt logikai meggondolásból a családunkban van autoimmun meg szembetegség és jó eséllyel örökölnék.

Persze tudom , az orvosok is mondták lehet hogy nem fogja meg biztos minden rendben lett..én mindkét szülőm összes genetikai hibáját örököltem nincs kedvem kísérletezgetni.

2013. szept. 13. 16:55
 74/298 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én sem szeretem a gyerekeket, illetve nincs hozzá türelmem. Főleg a neveletlen, mindenkin átrohanó, visító, járműveken ordítozó gyerekeket utálom, amikor az ember fáradtan megy haza a munkából és még a gyerek is visít, persze el kell neki nézni, mert gyerek. Érdekes, én is nagyon sokat utaztam gyerek koromban járműveken, de sosem visítoztam, mert a szüleim megneveltek és rám szóltak és én szót fogadtam, de sok mai gyereket nem is nevelnek rendesen. A normálisan viselkedő gyerekekkel nincs bajom, de én tudom, hogy alkalmatlan vagyok a gyermekvállalásra, ezért nem is szeretnék. Még jó, hogy a férjem is ugyanígy gondolja. 34 N.
2013. szept. 13. 16:59
 75/298 anonim ***** válasza:
40%

Kívülállóként jöttem ide, mert kíváncsi volt a válaszokra. (Nekem van gyerekem, kettô is.)

Nem is akartam hozzászólni, de azért a jelzôk, amiket használtatok elég erôsek voltak. Nem szeretitek a gyerekeket. Oké. Nem akartok gyereket. Kit érdekel. De csak azért visszataszító kis akárminek

2013. szept. 13. 18:24
 76/298 anonim ***** válasza:
33%

... nevezni az újszülötteket, mert titeket taszít a gyerektéma, az kissé súlyos.

(Bocsánat, hogy kettôbe ment, telefonról írok.

2013. szept. 13. 18:28
 77/298 anonim ***** válasza:
82%
És az nem visszataszító aminek ti hívjátok azt aki nem akar gyereket? Nem igazi nő, sőt nem is ember, selejt, önző karrierista pcsa, vetette volna el az anyja és hasonló finomságok.
2013. szept. 13. 18:33
 78/298 anonim ***** válasza:
97%

Nem utálom, magam is akarok DE a mai kölyköket néha egy péklapáttal úgy rendesen..vagyis nem őket, de anyucikat IGEN!

Azt hiszi, ő szarta a spanyol viaszt, mert szült.

Kint ülnék a kertben, a szomszédban a gyerek torka szakadtából üvölt, anyukák mellette trécselnek, de rá nem szólna. DE SEHOL! Mert akkor sérül a gyerek??!! Rám is rászóltak, hogy nem viselkedtem és mégis felnőttem, nem lettem lelki sérült!

Szóval a legnagyobb problémát inkább az anyukák jelentik, mert ha meg van nevelve egy gyerek és szót fogad, akkor nem zavar másokat. DE elhiszem, hogy valakinek úgy el tudják ezek a kölykök venni a kedvüket, hogy inkább nem szülnek!

2013. szept. 13. 18:34
 79/298 anonim ***** válasza:
86%
26/N vagyok, és én sem szeretem túlságosan a gyerekeket, bár gondolom ebben benne van az is, hogy egyszerűen nem tudok mit kezdeni velük. Hogy nekem lesz-e valaha sajátom, azt nem tudnám most 100% bizotan megmondani, hiszen egyrészt nagyon hajlok a gyerekmentes élet felé, másrészt, lehet, hogy egyet később bevállalnék (többet semmiképp).Amikor látok egy ilyen hisztis, elkényeztetett kölköt, akkor rögtön a művi meddővé tétel az első, ami eszembe jut. normális gyerekekhez pedig olyan "semlegesen" viszonyulok, nem olvadozok, hogy "jaj de cuki".
2013. szept. 13. 18:35
 80/298 anonim ***** válasza:
81%
Kedves Leiah: hogy kit érdekel? Hát a kérdezőt! Ezért válaszoltunk neki. Én sem megyek gyerekkel kapcsolatos kérdéshez, mert valóban nem érdekel, hogy mér nem büfög más kölyke. És nem fogom beírni egy ilyen kérdéshez, hogy "kit érdekel, hogy ti szeretitek azt a kis visító majmot, mert én nem". Te miért jössz akkor ide? Miért nem lehet felfogni, hogy vannak emberek, mint mi, és ez nem fog megváltozni. Gondolom te se mondtál még senkire soha rosszat. Nem szidtál még politikust, más etnikumú embert, vagy csak úgy egy szembejövőt az utcán, sőt, nem is gondoltál még senkiről rosszat, mert te maga vagy a Szűz Mária. Ugyan, menj már a fenébe a baromságoddal. Nekem egy gyerek semmivel sem több, mint egy bármilyen másik ember. Ha nem tetszik valami vele kapcsolatban, ugyanúgy kimondom, mint bárki másról. Nem tisztelem, nem szeretem, nem nézek fel egy gyerekre se. Ez van. Én elfogadom, hogy te a sggét is kinyalnád a sajátodnak, te meg fogadd el, hogy én nem. És menj a gyerekvállalás kategóriába, ott tárt karokkal várnak.
2013. szept. 13. 19:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!