Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?
Főként a 10 év alattiakra gondolok.
Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)
Jelen! 21 éves vagyok.
Nem azt mondom, távolról nagyon cukik, meg amíg más foglalkozik velük (már amelyik) de én egyszerűen hihetetlenül türelmetlen vagyok velük, idegesítenek. Nem is akarok sajátot (pedig kiskoromtól kezdve olyan 15-16 éves koromig még én is arról ábrándoztam, hogy majd egyszer férjhez megyek, gyerekeim lesznek, milyen jó lesz), aztán valahogy ez eltűnt. Mondjuk nekem vannak kisebb testvéreim, és nem túl szívderítő látvány mindennap végignézni/hallgatni ahogy nyúzzák egymást. Talán ezért, de nem biztos
Itt vagyok én 28 éves vagyok és nem tervezek gyereket
Több okból sem.Egyrészt nem szeretem őket, egyszerűen nem kötnek le.
Másrészt logikai meggondolásból a családunkban van autoimmun meg szembetegség és jó eséllyel örökölnék.
Persze tudom , az orvosok is mondták lehet hogy nem fogja meg biztos minden rendben lett..én mindkét szülőm összes genetikai hibáját örököltem nincs kedvem kísérletezgetni.
Kívülállóként jöttem ide, mert kíváncsi volt a válaszokra. (Nekem van gyerekem, kettô is.)
Nem is akartam hozzászólni, de azért a jelzôk, amiket használtatok elég erôsek voltak. Nem szeretitek a gyerekeket. Oké. Nem akartok gyereket. Kit érdekel. De csak azért visszataszító kis akárminek
... nevezni az újszülötteket, mert titeket taszít a gyerektéma, az kissé súlyos.
(Bocsánat, hogy kettôbe ment, telefonról írok.
Nem utálom, magam is akarok DE a mai kölyköket néha egy péklapáttal úgy rendesen..vagyis nem őket, de anyucikat IGEN!
Azt hiszi, ő szarta a spanyol viaszt, mert szült.
Kint ülnék a kertben, a szomszédban a gyerek torka szakadtából üvölt, anyukák mellette trécselnek, de rá nem szólna. DE SEHOL! Mert akkor sérül a gyerek??!! Rám is rászóltak, hogy nem viselkedtem és mégis felnőttem, nem lettem lelki sérült!
Szóval a legnagyobb problémát inkább az anyukák jelentik, mert ha meg van nevelve egy gyerek és szót fogad, akkor nem zavar másokat. DE elhiszem, hogy valakinek úgy el tudják ezek a kölykök venni a kedvüket, hogy inkább nem szülnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!