Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?
Főként a 10 év alattiakra gondolok.
Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)
#90:
Fordítsuk vissza a kérdésedet. Ha nektek szabad visszataszítónak nevezni azt, ami a ti életetekbe nem fér bele (jelen esetben az anyaság meg a kölkök), akkor miért háborodtok fel azon, ha mások meg a ti felfogásotokat tartja természetellenesnek?
Ahogyan köztetek is vannak normális hangnemben kommunikáló és közönséges, rosszindulatú emberi lények is, ugyanúgy az anyák sem egyformák. Nem ítélkezni kellene, hanem békében elfogadni egymást.
07.07
Ez most akkor egy hirdetés volt tulajdonképpen, igaz?
Amúgy mindjárt megvan a 100. válasz! :))
Az anyáknak is tükörbe kéne nézni, mert néha elképesztő amit csinálnak. És aztán csodálkoznak, hogy nem szeretik őket. Egyik kedvencem a fagyiskocsit fakanállal dobáló anyuka. Mert hogy az ő gyerekét felébreszti a kocsi, hát meg kell dobálni. Utána kiírta ide a kérdést, hogy hencegjen, és a többi anyuka meg jól megdicsérte. Ezeke komolyan emberek, nem majmok inkább??
Amúgy a nőgyógyásznál még nem volt rossz tapasztalatom. Viszont amikor szóba jön, hogy gyógyszert szedek meglepve tapasztalom az ellenséges hozzállást. Amit nem értek, hiszen elég elterjedt dolog. Gyakorlatilag meglincselnek azért, mert fiatalon kezdtem el szedni (17), hogy mit képzelek én, hogy merem magamat tönkretenni, hogy fogok így gyereket szülni!! Mikor mondom, hogy azért szedem mert irtózatos fájdalmaim vannak, és amikor sugárban hányok és elájulok akkor nagyban szrok arra, hogy nem lesz gyerekem (mondjuk máskor is), csak múljon már el. Erre közlik velem, hogy a nőknek ez a dolga, viseljem el, mert ők is kibírták meg az anyjuk is, és a nőknek az a dolga, hogy szüljenek. Pfuj.
Na most
1, neki az a munkája, hogy árulja a cuccot vagy mi
2, nem muszáj az anyukának odaköltözni. Felénk alig jár. Vagy csak engem nem zavar, nem tudom...
3, honnan a .... ból tudja egy vadidegen ember hogy kinek van gyereke és hogy mikor alszik?? Mert az említett anyuka ezt várta el.
Én úgy írtam ide, hogy nem szeretem a 10-13 közötti gyerekeket. De amúgy nincs bajom a gyerekekkel, szeretnék is majd.
Viszont azért kicsit, ici picit kevesebbet kellene tényleg sértegetni másokat :)
Ősanyának hívni valakit, mert van gyerek, és szeretne gyereket, sajnos sértő. A gyerekeket (azt hiszem így hívta valaki) kis korcsoknak hívni, szintén sértő. El tudom fogadni, ha valaki nem szereti a gyerekeket (hiszen van az a bizonyos korszak amit én is rühellek) én elfogadom, sőt. A Föld amúgy is túlnépesedett, és egyre csak nő, még ha Mo. öregedő társadalom is. Tehát totálisan megértem ha valaki nem akar, nem család centrikus, nem szeretne gyereket. Válaszoltam is a kérdésre, bár nem szorosan kapcsolódott.
Igazatok van, hogy minek jött ide az anyuka. De azért se szétszedni, se sértegetni nem kell. Nem biztos, hogy "ősanya". Megjegyzem mostanában ez az új divat csúfnév, és inkább az anyákra, családosokra kezdenek egyre többen fújni, hogy mit van ott a gyerekével.
Szerintem csak próbáljon meg mindenki a másik mellett békességben megélni.
Szidalmazni meg tényleg nem kell senkit, a gyerekeket se. Az nevelési hiba általában, amiket ti említetek. A többi meg rátok is vonatkozik, hiszen ti is (én is persze) voltatok gyerekek. Ugyanolyan büdös, koszos, idegesítő kis kölkök voltatok.
Üdv. 22L (Nem ősanya!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!