Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők (/lányok)...

Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Főként a 10 év alattiakra gondolok.

Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)

2013. szept. 8. 00:15
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/298 anonim ***** válasza:
61%

#90:

Fordítsuk vissza a kérdésedet. Ha nektek szabad visszataszítónak nevezni azt, ami a ti életetekbe nem fér bele (jelen esetben az anyaság meg a kölkök), akkor miért háborodtok fel azon, ha mások meg a ti felfogásotokat tartja természetellenesnek?

Ahogyan köztetek is vannak normális hangnemben kommunikáló és közönséges, rosszindulatú emberi lények is, ugyanúgy az anyák sem egyformák. Nem ítélkezni kellene, hanem békében elfogadni egymást.

2013. szept. 14. 16:49
 92/298 anonim ***** válasza:
61%
Nem háborodott fel senki azon, hogy te miket mondtál ránk. Azon háborodtunk fel, hogy MIÉRT? Miért jössz ide? Ki kíváncsi itt rád? És te miért nem mész el békésen a kérdés mellett? Mi elfogadunk titeket, és nem szapultunk egy gyerekes anyát se. Egyszerűen elmondtuk, hogy mi nem akarunk közétek tartozni. Ez van. És hiába zártad le a vitádat már 3 oldallal ezelőtt, még mindig itt vagy, mert rohadtul bántja a csőröd, hogy nem a tiéd az utolsó szó, és nem az van, amit te akarsz. A hormonoktól kirobbanó fiatal nőn felnevettem. Igaz, valóban kirobbanok a hormonoktól, imádok szexelni, nevetni, jól érezni magam, a hormonok általában pozitívan tengenek túl bennem, nem negatívan, ettől függetlenül gyerekcsináló hormon nincs bennem. Számomra az egy negatív hormon lenne, hálistennek elkerül.
2013. szept. 14. 19:14
 93/298 anonim ***** válasza:
23%
Azért jöttem ide, mert az "én fajtámat" szidjátok. Elhiszem, hogy kellemetlen, de ez van. Megtehettem volna, hogy szó nélkül jelentem a kérdést gyûlölködésért, de nem tettem meg, pedig néhány hozzászólás erôsen sérti a jó ízlést. Közöltem, hoy nekem, mint érintettnek ez nem tetszik. Erre nekem estetek. Most meg elküldenétek, hogy tovább szidhassátok az olyanokat, mint én. Miközben azon siránkoztok, hogy nem fogad el benneteket a társadalom. Talán tükörbe kellene nézni.
2013. szept. 14. 21:17
 94/298 anonim ***** válasza:
83%

07.07

Ez most akkor egy hirdetés volt tulajdonképpen, igaz?

Amúgy mindjárt megvan a 100. válasz! :))

2013. szept. 14. 21:50
 95/298 anonim ***** válasza:
72%
Engem még nem ért atrocitás amiatt, mert nem akarok gyereket. Lehet, hogy párakat igen. A nőgyógyászom sem faggat róla, én meg nem mondom, mert minek. Így nincs min hajbakapni. A környezetem elfogadta, szerencsére értelmesek, nem kellett 60x elmondani. Elmondtam már ezt, de hogy megértsd mégegyszer. Mondtam már rosszat másra is, nem csak rád. Nem szeretem a romákat, az ingyenélőket, a prostituáltakat, az aljas gazembereket, kortól, nemtől, bőrszíntől függetlenül tudok haragudni és utálkozni, és ezt ki is mondom, le is írom. Gondolom te is küldtél már el embert melegebb éghajlatra. Borultál már ki mások miatt. Tükörbe tudsz nézni? Na ugye. Nekem te/ti/egy újszülött egy vagytok a sok közül. Bár nekem az ősanyákkal nincs bajom, kivéve az olyanokkal, mint te, aki a saját igazát szajkózza, feleslegesen. Hogy így a gyerek, meg úgy. A csendesebbik fajtára magasról teszek. Az értetlen embereket viszont ki nem állhatom. A csecsemőket pedig onnantól nem szeretem, hogy kipottyannak, sőt, hogy megfogannak. Nem tetszik? Sajnálom. Én boldogan élek így, és a tükörképem is tetszik. És azt is leírom mégegyszer, hátha így 4 oldal után sikerül felfogni. Igen, neked estek/estünk, azért, mert te épp nem vagy érintett ennél a kérdésnél. Nem neked szól. Nincs itt helyed. Nem kíváncsi senki a véleményedre. És igen, el szeretnénk küldeni, mert nem kívánatos személy vagy. Elterelted a kérdésről a témát, magadra. Offolsz. Folytathatnám a sort. És igen, várnánk a további válaszokat az olyan emberektől, akik nem szeretnének gyereket, nem szeretik a gyerekeket, nem tudnak velük bánni. És akár az elvetemült szüleiket sem szeretik. Jelentheted a kérdést, nem hiszem, hogy törölnék, mert a kérdés jó helyen van, értelmes hangnemben folyt a társalgás, amíg meg nem jelentél.
2013. szept. 14. 23:48
 96/298 anonim ***** válasza:
86%

Az anyáknak is tükörbe kéne nézni, mert néha elképesztő amit csinálnak. És aztán csodálkoznak, hogy nem szeretik őket. Egyik kedvencem a fagyiskocsit fakanállal dobáló anyuka. Mert hogy az ő gyerekét felébreszti a kocsi, hát meg kell dobálni. Utána kiírta ide a kérdést, hogy hencegjen, és a többi anyuka meg jól megdicsérte. Ezeke komolyan emberek, nem majmok inkább??

Amúgy a nőgyógyásznál még nem volt rossz tapasztalatom. Viszont amikor szóba jön, hogy gyógyszert szedek meglepve tapasztalom az ellenséges hozzállást. Amit nem értek, hiszen elég elterjedt dolog. Gyakorlatilag meglincselnek azért, mert fiatalon kezdtem el szedni (17), hogy mit képzelek én, hogy merem magamat tönkretenni, hogy fogok így gyereket szülni!! Mikor mondom, hogy azért szedem mert irtózatos fájdalmaim vannak, és amikor sugárban hányok és elájulok akkor nagyban szrok arra, hogy nem lesz gyerekem (mondjuk máskor is), csak múljon már el. Erre közlik velem, hogy a nőknek ez a dolga, viseljem el, mert ők is kibírták meg az anyjuk is, és a nőknek az a dolga, hogy szüljenek. Pfuj.

2013. szept. 14. 23:59
 97/298 anonim ***** válasza:
84%
Nézd, a fagyiskocsi az más dolog... egyetemistaként olyan helyen laktam, ahol állandóan visított a dallamkürtje annak a sz@rnak, legszívesebben én is megdobtam volna. Nem vagyok oda az ősanyákért, de ezerszer inkább ők, mint a family frost.
2013. szept. 17. 15:50
 98/298 anonim ***** válasza:
40%

Na most

1, neki az a munkája, hogy árulja a cuccot vagy mi

2, nem muszáj az anyukának odaköltözni. Felénk alig jár. Vagy csak engem nem zavar, nem tudom...

3, honnan a .... ból tudja egy vadidegen ember hogy kinek van gyereke és hogy mikor alszik?? Mert az említett anyuka ezt várta el.

2013. szept. 17. 16:23
 99/298 anonim ***** válasza:
73%

Én úgy írtam ide, hogy nem szeretem a 10-13 közötti gyerekeket. De amúgy nincs bajom a gyerekekkel, szeretnék is majd.

Viszont azért kicsit, ici picit kevesebbet kellene tényleg sértegetni másokat :)

Ősanyának hívni valakit, mert van gyerek, és szeretne gyereket, sajnos sértő. A gyerekeket (azt hiszem így hívta valaki) kis korcsoknak hívni, szintén sértő. El tudom fogadni, ha valaki nem szereti a gyerekeket (hiszen van az a bizonyos korszak amit én is rühellek) én elfogadom, sőt. A Föld amúgy is túlnépesedett, és egyre csak nő, még ha Mo. öregedő társadalom is. Tehát totálisan megértem ha valaki nem akar, nem család centrikus, nem szeretne gyereket. Válaszoltam is a kérdésre, bár nem szorosan kapcsolódott.

Igazatok van, hogy minek jött ide az anyuka. De azért se szétszedni, se sértegetni nem kell. Nem biztos, hogy "ősanya". Megjegyzem mostanában ez az új divat csúfnév, és inkább az anyákra, családosokra kezdenek egyre többen fújni, hogy mit van ott a gyerekével.

Szerintem csak próbáljon meg mindenki a másik mellett békességben megélni.

Szidalmazni meg tényleg nem kell senkit, a gyerekeket se. Az nevelési hiba általában, amiket ti említetek. A többi meg rátok is vonatkozik, hiszen ti is (én is persze) voltatok gyerekek. Ugyanolyan büdös, koszos, idegesítő kis kölkök voltatok.

Üdv. 22L (Nem ősanya!)

2013. szept. 17. 17:13
 100/298 anonim ***** válasza:
94%
Persze, hogy mi is voltunk gyerekek, de most meg most van. Én sem akarok, mert az ember lánya nem lehet biztos benne, hogy nem marad vele magára. (Sajnálom, de nem tudok bízni a férfiakban.) Vagy a végén akár általa is, hiszen nagyon gyakran a gyerekei -- szép köszönetképpen -- bedugják az idős és/vagy beteg szülőjüket az idősotthonba, és feléje sem néznek.
2013. szept. 17. 18:41
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!