Van egy törpetacsi szuka kutyám 1 éves és februárra várom az első babáman. Mire számíthatok? Szeretik a gyerekeket? Nem minden embert és gyereket kedvel, de gondolom ez nem nagy gond.
Ha jól van nevelve, akkor nem lesz semmi gond. Mire a kicsid akkora lesz, hogy már nyúzza a kutyát látnod kell a kutyádon, hogy bármit megtehet e a kislányod/kisfiad vele, vagy sem.
Az biztos, hogy a kutya ne érezze, hogy a babád miatt hanyagolva van, mert féltékeny lesz, és az nem vezet jóhoz. Továbbra is foglalkozz vele (is) sokat.
Tudtommal a kutyáknál nem gond, hogy akkor kamaszkorú lesz. Én nem vettem semmit sem észere a kutyámon, mondjuk ő már kiskora óta arra volt szoktatva, hogy minden szavamra szófogadóan reagáljon. Tudta ki az úr a háznál, soha nem kellett megütnöm semmiért, mert jól nevelt kópé. Azért volt, hogy le kellett szidnom. Szóval ha a te kutyád is ilyen nem lehet gond!
Tudom, hogy ez más, de mikor kiscicái születtek az anyamacskának, akkor se az anyjukat, se a kicsiket nem bántotta soha. A kicsiket jobban védelmezte, mint a saját anyjuk. Pedig az idegen macskákat hajtotta, de a kiscicákról tudta, hogy oda tartoznak, rájuk vigyáznia kell. Gyengéden még játszott is velük, de nagyon vigyázott rájuk.
Nekem is van egy másfél éves törpetacsim. Ahogy az előző hozzászóló írta a termetük miatt kisebbségi komplexusban szenvednek így elég agresszívak is tudnak lenni. A féltékenységről nem is beszélve. A sógorom ha hozza a kislányát folyamatosan ugat meg ellopkodja a játékát, így ki kell parancsolni akkor.
Mi is most tervezzük a babát és ha összejön akkor a kutyus mér nem lesz lakáslakó. Nem merném a lakásban tartani. Megy anyósék lakásába (rögtön mellettünk van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!