Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?
Főként a 10 év alattiakra gondolok.
Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)
Leiah:
"Azért jöttem ide, mert az "én fajtámat" szidjátok"
Nem hinném, hogy bárki is írt volna olyat, hogy MINDEN anyát utál - én a saját kommentemben (jósok oldallal ezelőtt) meg is jegyeztem, hogy a normális anyukákkal nincs bajom, engem is anya szült. A bunkó, gyerekeiket meg nem nevelő, maguknak extra tiszteletet követelő, arrogáns anyukákkal van a baj (esetleg azokkal, akik személyük elleni támadásnak veszik, ha valaki nincs oda a gyerekükért). Írt ide teljesen normális anyuka is.
Csak mi nem misztifikáljuk túl a dolgot, nem tartjuk kötelességnek, szentségnek, akárminek azt, ha valaki szül.
Ami meg a gyerek-nemszeretetet illeti: erről szólt a kérdés, könyörgöm, miért offenzív, ha válaszoltunk - ki-ki más hangnemben, de ez minden más kérdésnél jellemző, nézz csak körül itt, ettől még a kérdésben nincs semmi sértő, vagy provokatív - a kérdező hozzá hasonló beállítottságúakat akart keresni, és ez felnőtt nők között bizony igen erős "vízválasztó" téma - sajnos.
Oké, aztán sokan leírták mit nem szeretnek vagy utálnak a gyerekben (az indokot is kérte a kérdező, igen). Szóval: miért KÖTELEZŐ szeretni a gyereket? Senki sem bunkózik szerintem élőben a gyerekkel, csak elkerüli, őt zavarja, nem akar sajátot. Istenem, vannak akik utálják a kutyát, vagy a macskát, rossz példákat felhozva akár az ellenszenvükre, ezen se kéne besértődnie a kutya/macska kedvelőknek (amíg nem állatkínzókról van szó - és rendszerint azért szerencsére nem). Vagy az állatok kategóriában a sok "fúj, sikló!" kérdés, ami nemrégiben tömegével volt - kígyókedvelőként se sértődtem be rajtuk. Remélem érted az analógiát.
És - valamelyik korábbi kommentelőnek, aki az XY márkájú táskákkal jött a gyerek alternatívájaként - engem baromira nem érdekelnek a táskák, cipők, ruhák, cicoma, mégse szívlelem a gyerekeket, nem is akarok - nem csak ez a két kategória van.
Nahát, kihagytam pár napot és mennyi minden történt itt is. :D
"Ti kezdtetek el jelzôket aggatni rám, meg a nôkre, akiknek gyerekük van." Kedves Leiah! Mégis ki tehet arról, hogy te magadra vetted? Anyaként, háziasszonyként, esetleg feleségként már tudhatnád, mi az az ing... (Kinek nem inge, ne vegye magára. Te úgy tűnik magadra vetted, ezek szerint talán nem is ok nélkül.)
Szerintem senki sem arra gondolt, hogy vannak az "ősanyák" és mi, akik nem vágyunk gyerekre. Nyilván tudjuk, hogy vannak normális gyerekes anyukák (és apukák) is. Csak szóba kerültek a szélsőségek: az "ősanyák" és "fideszes anyukák".
Szerintem egyébként sok anyuka maga is nevetne ezeken, mert aki normális, az látja, hogy milyen, ha valaki túlzásba viszi. Nem törvényszerű, hogy a magzatvízzel együtt az ember esze is eltűnjön...
"Megtehettem volna, hogy szó nélkül jelentem a kérdést gyûlölködésért, de nem tettem meg, pedig néhány hozzászólás erôsen sérti a jó ízlést." Na, most robban ki belőlem a düh hormon mindjárt! :D :D
Ezt jelenteni gyűlölködésért?! EZT?!?!?! Összességében normális eszmecsere folyt, igazából rég nem láttam ilyet, hogy egy kérdésnél ennyire alacsony lángon égjen egy-egy vita is. A hozzászólások is elfogadhatóak voltak. Sérti a jó ízlést?! Te hol éltél eddig?! Mert, hogy nem ezen a bolygón, vagy valami álomvilágban, az biztos. Ha a te "jó ízlésedet" már ez is sérti, pedig alig hangzott el olyasmi, amire ezt rá lehetne fogni.
Amúgy ki kapott még privátot a sráctól, aki "hirdetett"? :D
Ha már itt tartunk, én is kaptam, csak én a társkeresős "úriembertől".
blgy
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: tegnapelőtt 08:31
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?
"07.07 Ez most akkor egy hirdetés volt tulajdonképpen, igaz? Amúgy mindjárt megvan a 100. válasz! :))"
Az üzenet szövege: Szia,igen az is részét képezi+vélemény,te férfi vagy nő?
:D
Én is tőle kaptam, de közben születésnapja lehetett (vagy többen vannak?) mert itt 22 volt, nekem privátban pedig már 23.
Még nem válaszoltam neki (nem tudom, fogok-e), amúgy nem is írt semmi extrát, szóval nem akartam vele bunkó lenni, hogy itt felhozom a témát, csak sejtettem, hogy nem én voltam mérhetetlenül szimpatikus számára, hanem több nőnél is próbálkozott, ami nekem már, hogy úgy mondjam nem pálya.
Egyébként nekem is "blgy" írt.
Az a nevetséges, hogy itt társkeresőzöl. Végülis jó helyen keresed a gyerektelen nőket, de azért mégis... Nem érzed, hogy ez nagyon gáz?
De kérlek szépen, könyörgöm, ne haragudj, hogy bemásoltam, de azóta is rajtad röhögök:)) Most már nem csak én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!