Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők (/lányok)...

Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Főként a 10 év alattiakra gondolok.

Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)

2013. szept. 8. 00:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/298 anonim ***** válasza:
85%

14:05

Kétszer is elolvastam, amit írtál. Nagyon jól írsz :) És nagyon igazat!!

Többiek válaszában is van ami nagyon tetszik, csak úgy, mint aki sorolta :)

A hiperaktív vadállat a kedvencem.

2013. szept. 8. 14:29
 32/298 anonim ***** válasza:
88%

Én nem utálom a gyerekeket, de nem is szeretem. Aranyosak, de nekem nem kellene. Nem jövök ki velük, nem tudok velük mit kezdeni, beszélgetni, játszani, lefoglalni őket, nem hiányoznak az életemből. Én ilyen vagyok. Amúgy minden tiszteletem az anyukáké, nekem is egy nagyon fantasztikus anyukám van, de én nem tudnám és nem is igazán szeretném utánuk csinálni. Nekem nem való gyerek, félek, hogy nem szeretném úgy, ahogy kellene. Szerencsére a párom sem nagyon rajong értük.

35/N

2013. szept. 8. 14:37
 33/298 anonim ***** válasza:
25%

14.29

Köszönöm:)

2013. szept. 8. 14:41
 34/298 anonim ***** válasza:
66%

Szia!Én sem szeretem őket,van egy keretszfiam,aki már 13 éves és van egy unokaöcsém aki 5 éves.Őt kedvelem,de nem esne nehezemre néha olyan leba*szni neki egyet,hogy fordulna a tengelye körül kettőt :D De persze nem tehetem meg :( :D

Egyszerűen életképtelenek,nyálasak,gügyögnek,koszosak,buták stb nem szeretem őket és kész.

2013. szept. 8. 14:54
 35/298 anonim ***** válasza:
84%

Off:#3 -nak

Csak jó szándékból írtam, hogy nem biciklizhetsz a járdán, hogy ne legyen belőle bajod, mert én is utólag tudtam meg, és szégyelltem magam, nem nekem állt feljebb. A mai világban a segítő szándékra is úgy reagál mindenki, mintha valami nagyon gonosz, bántó dolgot tettem volna, nem értem, miért. Egyébként azt írtad, a biciklivel mentél, és majdnem fejre álltál, gondoltam nem azért, mert éppen toltad :)

2013. szept. 8. 15:29
 36/298 anonim ***** válasza:
77%

'Közlekedhetsz ahogy akarsz, amíg el nem kapnak, de akkor ne te legyél már felháborodva, hogy a járdán gyalogosok és babakocsisok vannak és nem fér el a biciklid.'

Mindennap talákozok rendőrökkel, mikor fognak végre elkapni?? És mégegyszer elismétlem NEM ÜLTEM a biciklin, hanem toltam. ÉS ÉN sem fértem el, nem a bicikli. Az már csak a ráadás volt. És nem ez volt az egyetlen eset. Egyszer például direkt az úton mentem, hogy ne zavarjak senkit, erre megjelenik 4 felnőtt 2 babakocsival egymás mellett az úton mint valami sorfal, az egészet elfoglalták. Az útmenti méteres gazban, a kullancsok meg minden sz*r között kellett átgázolnom, nekik eszükbe sem jutott, hogy talán nekem is van jogom egy kis helyhez. És mi van ha hirtelen befordul a sarkon az egyik helyi menőgyerek a felturbózott autójával és elüti őket? Vagy amikor a tüdőmet kiköptem úgy rohantam a vonathoz, ezt mindenki láthatta. Szállok fel, mennék tovább, igenám, de 3-4 anyuka a kisebb ház méretű babakocsijával szépen beállt a vonat legkesenyebb részébe. Nem baj megyek tovább, gondoltam mint minden rendes ember, arébb állnak. Hát álmodozhatok én! Gyakorlatilag majdnem átgázoltam a babakocsin, de még azt sem vették észre, hogy ott vagyok, le kellett szállnom csak azért, hogy megkerüljem őket. Vagy amikor anyuka rámparancsolt, hogy azonnal kapcsoljam ki a fülhallgatómat (nem tudom miért), miközben az nem baj hogy az ő gyereke üvölt és már az egész padlót beterítette a nyálas ételével a vonaton...

2013. szept. 8. 18:21
 37/298 anonim ***** válasza:
30%
15:29 istenem, ez már nevetséges. Ez a kérdés nem a biciklizés szabályairól szól, nem tudom miért kell kibetűznöm mindent! A vasúti peronon tekertem amikor pár méterre megjelent a gyerek, aki a járán állt a kerítés és a hangszigetelő fal között (látod, nincs út). Az hogy nem volt olyan közel nem azt jelenti, hogy nem fékeztem azonnal és estem majdnem el. Mire a járdára léptem már gyalog voltam. Na? Ráadásul a munkások mindenfelé lyukakat ástak, aztán ha abba esik bele a bamba gyerek akinek annyi esze sincs, hogy félreálljon ha jönnek vele szembebn, akkor anyuka nézhet.
2013. szept. 8. 18:27
 38/298 anonim ***** válasza:
90%

Én a gyerekeket alapjában véve szeretem, persze amikor sír az idegesít, de hát aki nagyon kicsi, az csak így tudja kifejezni magát.

Ami idegesít, az az, amit fideszes szuperanya jelenségnek hívok. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ő maga fideszes lenne, és persze a szuperanyát is ironikusan mondom, de ez az a réteg, amit a konzervatív politikusok szabadítanak ránk ezzel a "szülj, szülj, szülj, mert fogy a magyar" mantrával. Ő az, akinek minden JÁR, így csupa nagybetűvel, mert ő méltóztatott szülni egy gyereket, és emiatt megérdemli a VIP bánásmódot, elvégre ő az, aki a Jövő Adófizetőjét neveli, aki nélkül neked nem lenne nyugdíjad. Általában érezhető rajta, hogy a gyerekszülés volt az első hasznos dolog, amit csinált életében, ezért igényli a folyamatos dicséretet érte. Gyakran a gyes lejárta előtt szüli a következő utódot, mert különben vissza kellene mennie a szar callcenteres munkájába, és az nem olyan menő dolog, mint nagy magyar anyának lenni. Kedvenc szavaik a népességfogyás, a JÁR, meg a te nyugdíjad.

A fideszes szuperanya:

- A gyerekre nem szól rá, mert sérül a lelkivilága. A gyereke emiatt mindent megtehet, beszélhet hangosan a moziban, ordíthat a buszon, rugdoshat másokat. Ha te szólsz rá, akkor anyuka felháborodik, hogy nem nevelheted a gyerekét, és különben is hogy beszélsz azzal, aki majd a nyugdíjadat termeli ki.

- Boltban, postán kérés nélkül a sor elejére megy. Ha szólna, amúgy is előreengednék, de minek: neki ez jár, fölösleges szólni a gyerektelen parasztoknak.

- Tolja fel a buszra a batár méretű babakocsit, akkor is, ha van fenn már három. Legfeljebb majd leszállsz te, te úgyis csak dolgozni mész, az meg a balekoknak való, akinek van esze, az gyesen van. Ha kerekesszékest lát, igyekszik felnyomulni előtte, elvégre a leendő adófizető csak fontosabb, mint a vélhetőleg segélyen élő nyomi. Ja és felháborító, hogy anyuka+gyerek+batár utaztatásáért ki kell fizetni a teljesárú bérlet felét, mert mért nem ingyen van?

- Utcán a babakocsi természetesen kizárólag a bicikliúton mehet, mert az szebben van betonozva és nem zötyög úgy, hogy felébred a babakocsiban a nemzeti kincs. Úttestre minden körülnézés nélkül le lehet tolni, elvégre az autós azért van, hogy figyeljen.

- Mivel neki teljesen abból áll az egyénisége, hogy ő a nagy magyar anya, muszáj jobbnak lennie mindenki másnál. Emiatt bőségesen ellátja a többi anyát tanácsokkal. Nem alszol együtt a gyerekkel? Rossz anya vagy. Nem kizárólag téged lát hároméves koráig a gyerek? Rossz anya vagy. Nem szoptatod érettségiig, lehetőleg nyilvánosan? Rossz anya vagy. Felmerül benned, hogy ha esetleg lefogynál a terhesség alatt felszedett kilókból a gyerek ötéves kora előtt, akkor jobban bejönnél a párodnak? Rossz anya vagy. Rá mered bízni a gyereket a saját apjára egy órára, amíg a barátnőiddel kávézol? Rossz anya vagy. És így tovább.

A fideszes szuperanya gyereke általában a legneveletlenebb, legidegesítőbb gyerek, nem a saját hibájából, hanem mert anyuka nem képes megérteni, hogy attól, hogy neki Jázminka a világ közepe, attól még a világon él hétmilliárd másik ember, aki nem feltétlenül gondolja így.

2013. szept. 8. 21:47
 39/298 anonim ***** válasza:
93%
A nagy magyar neveket kihagytad! xD
2013. szept. 8. 21:53
 40/298 anonim ***** válasza:
94%
#38 Az írásod, nálam a Top 5-ben van, az utóbbi 2-3 hónapban!:D
2013. szept. 8. 22:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!