Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők (/lányok)...

Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Főként a 10 év alattiakra gondolok.

Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)

2013. szept. 8. 00:15
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/298 anonim ***** válasza:
84%
Csatlakozom. Èn inkább a babákra vagyok "kiélezve", bár nem is kifejezetten rájuk, inkább a környezetükre. Hócipőm tele van azzal, ha Mindenki Èletének Èrtelme és az Univerzum Középpontja böfög, fingik, lefossa az apját, vagy a levegőbe hugyozik, akkor nekem el kell ájulnom a gyönyörűségtől. (Halkan megjegyezném, hogy egy kutya kb. egy hét alatt szobatiszta lesz, ha én azt akarom...) Ès ne mondja senki, hogy nem kell elalélnom tőle, mert kell(ene). Mert ha nem teszem, mindenki ferde szemmel néz rám, h nekem mi bajom van, defektes vagyok, de majd kinövöm... stb. Na, ettől kivagyok. Amiket mindig megkapok, és szintén rühellem, a "milyen jól áll neked a gyerek" - kezdetű ömlengések, pedig még csak kézbe se veszem. (meg most komolyan, van olyan, akinek nem "áll jól"...?). A "na és nektek miért nincs/mikor lesz" külön kedvencem. Amikor megkérdezem, h mégis hova/miből, meg úgy egyáltalán miért akadályozzam a saját szakmai/egzisztenciális fejlődésemet, és fosszam meg magam a saját lehetőségeimtől mindössze egy dugással, akkor meg én vagyok a szívtelen dög, aki nem látja, hogy hát ez az élet értelme, de majd meglátom. Szóval kifejezetten utálok babás családokat látogatni, mert mindig ez a vége, hogy én rosszul vagyok bekötve, és Xyz már 20 évesen szült, és milyen csodálatos... könyörgöm, gumi nélkül kefélt. Pont, ennyi, semmi többet nem tett, mégis elvárja, hogy mindenki olvadozzon egy kis babahányástól. Nekem ez nem megy, de legalább már látom, hogy nem csak én vagyok ilyen defektes, azért ez megnyugtató. :)
2013. dec. 22. 07:49
 202/298 lutaker ***** válasza:
82%
Főleg akkor mosolygok magamban mikor egy újszülöttre mondják,hogy,de gyönyörű,holott a világ legrondábbja minden ilyen lurkó.
2013. dec. 22. 08:16
 203/298 anonim ***** válasza:
78%
Nyugodtan meg lehet ilyenkor mondani,hogy gyereket szülni még a világon legostobább,legprimitívebb nő is tud,ezért nem érted,miért kell ettől elájulni.
2013. dec. 22. 15:41
 204/298 anonim ***** válasza:
72%
Kéne a facebook-on egy csoportot csinálni és ott leírni a tapasztalatainkat pl.bunkó gyerekekről és anyukákról,meg jót beszélgetni :)
2013. dec. 22. 21:34
 205/298 xStefix ***** válasza:
38%
De zárt csoportot csináljatok, nehogy valaki illetéktelen is csatlakozzon, aztán oltani kezdje a tagokat.... Pl. lehetne csinálni valami belépő tesztet is, ahol mondjuk minden jelentkező leírja, mit tenne legszívesebben a bunkó gyerekekkel és anyukájukkal. Vagy elmesélni a legbüszkébb egyéni élményt, hogyan sikerült jól alávágni a gyerekes szülőknek stb. ;) :D
2013. dec. 23. 09:38
 206/298 anonim ***** válasza:
87%
Miért kéne alávágni bárkinek is? xD Hol látsz te ilyet, hogy itt bárki ártani akarna a gyerekes szülőknek? Eszembe nem jutna. Csak ne várják el, hogy mindenki odalegyen attól, hogy megtették a világ legtermészetesebb dolgát, nevezetesen dugtak és szültek. Ne kelljen őket külön bánásmódban részesíteni, és a gyerekeiket isteníteni ezért, és akkor béke van.
2013. dec. 23. 10:16
 207/298 xStefix ***** válasza:
57%

Hát egyeseknek mintha gyakran nyíladozna a bicska a zsebében... ;)

Egyébként szerintem ma már akár nagy dolog is lehet az, ha "egyszerűen csak dugunk és szülünk". Mert ugye ma már simán lehet az első felét úgy is művelni, hogy a másodikat ne kelljen. Illetve egy baba életét is el lehet venni minden különösebb gond nélkül.

Szóval valahol lehet, hogy picit mégis "különleges", ha valaki a második fejezetet is bevállalja. És főleg azt, ami utána jön.

De abban igazad van, hogy ez lenne a normális és a természetes. - Én is pont ez mondtam, de mégis megkritizáltak... ;)

2013. dec. 23. 10:35
 208/298 anonim ***** válasza:
75%

"Szóval valahol lehet, hogy picit mégis "különleges", ha valaki a második fejezetet is bevállalja. És főleg azt, ami utána jön."

En bevällaltam, bär ne tettem volna.Terhesnek lenni meg szülni nem különleges, hanem egyszerüen S.Z.A.R.

A terhessegem elött egy kifejezetten jo eröben levö läny voltam,problemäk fäjdalmak nelkül.A hetedik honapban järva megutältam az egeszet.Nincs nyugodt ejszakäm, fäj mindenem,a gyerek veszi tölem a vitamint stb...

Azt gondoltam milyen jo buli lesz, ha a szerelmemtöl terhes leszek.Hät nem.

A szülesbe, es az azutäni dolgokba belegondolni sem merek.

En az enyemet valoszinü szeretni fogom, de nem leszek magamtol eläjulva azert mert szültem.

2013. dec. 23. 12:03
 209/298 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit le vagytok maradva a csoporttal. Az ilyen embereknek nem csoportjaik hanem egyesületeik is vannk. Igaz nem ebben az országban. Néhányuk biztos indít csportot is. De vannak pólóik, blogjaik, könyveik, lehetsz tag és elmehetsz velük kirámndulni és bármi amit szeretnél. Gondolom hű de felháborító (ismerek olyan aki efféle "tevékenysége" miatt tettlegességgel lett megfenyegetve) de bezzeg az anyukák vezethetnek blog arról, hogy milyan színűt... Persze nem az a profiljuk, hogy 'gyereket utálók' hanem az, hogy gyereket nem akarók. Childfree a helyes szóhasználat rájuk. És hiszed vagy nem, legtöbbjük jól elvan néhány gyerekkel csak sajátot nem akar. Itt te vagy az aki kicsit egyszerűen látja a világot. Mi nem akarunk ártani senkinek, egyszerűen nem fogunk hazudni és elolvadni minden gyerektől.
2013. dec. 23. 13:18
 210/298 anonim ***** válasza:
69%

Mi legyen a csoport neve? :)

Csatlakozna valaki?

2013. dec. 23. 15:05
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!