Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?
Főként a 10 év alattiakra gondolok.
Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)
Hát egyeseknek mintha gyakran nyíladozna a bicska a zsebében... ;)
Egyébként szerintem ma már akár nagy dolog is lehet az, ha "egyszerűen csak dugunk és szülünk". Mert ugye ma már simán lehet az első felét úgy is művelni, hogy a másodikat ne kelljen. Illetve egy baba életét is el lehet venni minden különösebb gond nélkül.
Szóval valahol lehet, hogy picit mégis "különleges", ha valaki a második fejezetet is bevállalja. És főleg azt, ami utána jön.
De abban igazad van, hogy ez lenne a normális és a természetes. - Én is pont ez mondtam, de mégis megkritizáltak... ;)
"Szóval valahol lehet, hogy picit mégis "különleges", ha valaki a második fejezetet is bevállalja. És főleg azt, ami utána jön."
En bevällaltam, bär ne tettem volna.Terhesnek lenni meg szülni nem különleges, hanem egyszerüen S.Z.A.R.
A terhessegem elött egy kifejezetten jo eröben levö läny voltam,problemäk fäjdalmak nelkül.A hetedik honapban järva megutältam az egeszet.Nincs nyugodt ejszakäm, fäj mindenem,a gyerek veszi tölem a vitamint stb...
Azt gondoltam milyen jo buli lesz, ha a szerelmemtöl terhes leszek.Hät nem.
A szülesbe, es az azutäni dolgokba belegondolni sem merek.
En az enyemet valoszinü szeretni fogom, de nem leszek magamtol eläjulva azert mert szültem.
Mi legyen a csoport neve? :)
Csatlakozna valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!