Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők (/lányok)...

Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Főként a 10 év alattiakra gondolok.

Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)

2013. szept. 8. 00:15
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/298 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudtam az összes vàlaszt elolvasni, de jókat nevettem! :D Utàltam a gyerekeket, egyenesen a hideg ràzott az összestõl. Sok a rokon gyerek, tesóm és a fia is lakott velünk. Akkor döntöttem úgy, hogy menekülök otthonról! Belõlem is szabàjosan dührohamot hoznak ki a hisztijükkel. Én is képes vagyok a buszról is leszàllni egy bömbölõ díszpéldàny miatt. DE! 3 éve az élet vagy a Jó Isten, nagyon megviccelt. Soha nem akartam gyereket, így gyógyszerrel és óvszerrel is védekeztünk a pàrommal! Még a mai napig nem tudom hogy sikerült, de terhes lettem. Nem vettük észre, hogy a gumi kiszakadt volna, a gyógyszeret szedtem. Kicsit kevesebb volt a vérzésem ami nem volt gyanus, màskor is elõfordult. Majd következõ hónapban nem jött meg. Ekkor is megesküdtem volna, hogy köze nincs terhességhez! 2 hetet vàrtam majd elmentem a dokihoz, hogy valami bajom van. Mikor közölte 10 hetes terhes vagyok. Meg se tudtam szólalni. A pàrom csak nevetett, hogy na ezt megkaptam. :/ Az elsõ gondolatom az volt, hogy örökbe adom! A pàrom viszont szerette volna. Egész terhességem alatt sírógörcseim voltak hogy mit kezdek egy magatehetetlen kis szarossal. Életem végéig a nyakamon marad. Mikor megszültem még mindig ezt éreztem, erõs kételyeim voltak, hogy biztos hazavigyem e. Kérdezték mi a baj, màs anyuka boldog hogy mehet haza, én meg mondtam, hogy vannak kivételek! A pàrom gondozta, etette. Nem szoptattam, egyszerûen undorodtam a gondolattól is. 5 hónapos volt a kicsi amikor nagyon rosszul lett, majdnem meghalt. Ekkor hasított belém, hogy mekkora szemét vagyok, hiszen nem õ kérte az életet! Ekkor tudatosult bennem, hogy anya vagyok. Azóta el sem tudom képzelni az életem nélküle! Sokat tanultam màsok hibàjàból. Mivel tudom mi vàlt ki ellenszenvet az emberekbõl igyelszek úgy nevelni a gyereket, hogy egy normàlis emberi lény legyen. Igenis végig àllom vele a sort, hiàba akarnak elõre engedni, mindig mondom, hogy ràérünk vàrni, a boltba soha nem kap meg addig valamit még nincs kifizetve, és egyszerre csak egy dolgot kap, ha nem tud vàlasztani nem kap semmit! Mivel ezt nem akarja így mindig tudja mit szeretne. A bölcsibe szekàltak, hogy a gyerek túl inteligens és úgy viselkedik mint egy felnõtt, ez nem jó stb... én meg mondtam, hogy nem õ okos hamem a többi hülye. Azóta utàlnak! :D õ olyan mint egy mini felnõtt. Viszont màsom gyerekét még mindig utàlom! Pedig azt hittem azzal hogy gyerekem van megvàltozik ez a dolog. De nem így lett! Remélem az én gyerekem nem lesz olyan, amiért màsokét utàlom! :D Tudom, szemét ember vagyok ezért de ez van! 29 / N
2013. dec. 21. 00:02
 192/298 anonim ***** válasza:
67%

Utolso, azert viselkedik a gyereked felnöttkent mert nem gügyögtel neki. Ami nem is baj.

Aterzem a helyzeted, mert en is vilägeletemben utältam a kölköket.Azt gondoltam sose leszek terhes.Megismertem a mostani ferjemet, aki szeretett volna gyereket.Belementem, azt gondoltam jo buli lesz. A 7 honapban järok, de kikeszit a terhesseg.Az ejjeleket vegigbögöm, mert rohadt färadt vagyok es megsem tudok aludni.Eg a gyomrom, a hänyinger visszajött.Ilyenkor vegiggondolom, hogy valoban kellett e ez nekem.Semmi anyai ösztön nincs bennem, azt is rohadtul unom, hogy mär nem dolgozhatok.

Ha februärba megszülök, fogalmam sincs mit kezdek majd a gyerekkel.Senki nincs a közelemben(ferjemen kivül) aki segithetne :S

Lehet hogy szüles utän mäshogy gondolom majd, de nem sok eselyt lätok rä.

2013. dec. 21. 10:56
 193/298 lutaker ***** válasza:
100%
Idegesítenek a kölykek mikor ordítanak,mint a sakál...pfújjjjjjj...
2013. dec. 21. 11:04
 194/298 anonim ***** válasza:
100%

Én is jelentkezem!

21 éves vagyok.

Rövid indok: Nem tartozik a vágyaim közé sem a terhesség, főképp nem a szülés, és a legalább 20 éven át tartó veszekedés, küszködés, hiszti, stb sem. A magam életét szeretném élni, a saját álmaimat megvalósítani. Ennyi az egész. :)

2013. dec. 21. 14:21
 195/298 anonim ***** válasza:
14%

Hát úgy látom, hogy a kormány téved, amikor azt hiszi a 20 év körüli nők álma a 3-4 gyerek kihordása.

Itt olyan minősíthetetlen válaszok érkeztek, hogy abban komoly embergyűlölet lappang, nem is igazi gyerekutálat.

Ezeket a válaszokat továbbítani kellene a kormánynak, érdemes megnézni a hatalmon levő párt női politikusai hány gyereket szültek, a tipikus a 3-4. Megkönnyeznék a válaszokat a politikai vezetők.

2013. dec. 21. 15:11
 196/298 anonim ***** válasza:
97%
hogy jön ide a politika. az ember magànak szül, nem az àllamnak!
2013. dec. 21. 15:49
 197/298 anonim ***** válasza:
100%
xStefix ez a természetellenes duma olyan unalmas már! Itt is csak magára gondol az ember. Mert mondjuk mi lenne ha azt mondanám, hogy ne adj tápszert a gyerekednek ha nincs tejed, mert az természetellenes? Vagy ne vidd orvoshoz ha beteg mert a betegségnek oka van és majd a természetes szelekció elintézi. Szerintem elég gyorsan elküldenél az anyámba! Na látod. Ez is csak egy önkényes dolog, hogy ki mit itél meg természetellenesnek. Nekem az a természetellenes, hogy valaki gyereket akar, el nem tudom képzelni, hogy milyen az. Ha pedig nem egyéni szintről beszélünk, hanem általánosságban és tudományosan, akkor is tömve van ma már a világ "természetellenes" dologokkal. Sőt ha már itt tartunk, ilyenkor sokszor azt állatokkal példáloznak, mint a természetesség példaképeivel (ugyanúgy a homoszexualitásnál, hogy az állatoknál az sincs - pedig de), hát náluk is elég sokszor van, hogy egyáltalán nem szaporodnak soha, főleg azoknál akik családokban élnek, úgy mint mi. Fura, mi? Kinek van joga eldönteni, hogy az én természetellenes dolgomnak nincs létjogosultsága, a tiédnek meg van?
2013. dec. 21. 16:26
 198/298 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nézzünk még egy példát xStefix, ha azt mondom apáca vagyok és nem bolti eladó, eszedbe sem jut többet az a téma, hogy gyerek (vagy lehet neked igen, de valljuk be, hogy a többségnek nem), vagy hogy rossz vagyok, önző, természetellenes, stb. Egyetlen egy szón múlik az egész és az egész vélemény megváltozik.
2013. dec. 21. 16:36
 199/298 anonim ***** válasza:
75%

Örülök,hogy nem én vagyok a világon az egyetlen,aki utálja a kölkeket.Eddig azt hittem,valamiféle mutáns vagy mi vagyok,mert rosszul vagyok tőlük.

Idegesít a kiszámíthatatlan viselkedésük.A hangjuk,ami alapvetően kétféle:artikulálatlanul üvöltenek vagy fejhangon visítanak.Fizikailag rosszul vagyok,ha meg kell érinteni őket vagy a közelükben lenni.

Említette valaki,hogy milyen jó,ha öregségére van az embernek támasza.Azt tapasztalom,hogy nagyon sok szülőre rá sem nyitja a gyerek az ajtót vagy csak akkor,ha kell neki valami.Ezért érdemes?Hát nem!

Undorít a szülés,szoptatás,pelenkázás gondolata.Meg a sok-sok évig tartó rabszolgaság,amit egy gyerek igényel.

43 éves nő vagyok.Sosem akartam gyereket és örülök neki.Amúgy boldog házasságban élek,férjemnek előző házasságából van két felnőtt lánya és unokái.Szerencsére messze laknak :)

2013. dec. 21. 17:28
 200/298 anonim ***** válasza:
100%

jelen!

Mert nem érdekelnek idegenek visító gyerkőcei

a barátnőimé közül van olyan akit szeretekmert jó fej van amelyiket utálom mert egy neveletlen tudálékos csipszar

Az embereket is a tulajdonságai miatt kedvelem vagy nem kedvelem ezen nem változtat az hogy az illető 4 éves

2013. dec. 21. 17:33
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!