Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?
Főként a 10 év alattiakra gondolok.
Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)
Utolso, azert viselkedik a gyereked felnöttkent mert nem gügyögtel neki. Ami nem is baj.
Aterzem a helyzeted, mert en is vilägeletemben utältam a kölköket.Azt gondoltam sose leszek terhes.Megismertem a mostani ferjemet, aki szeretett volna gyereket.Belementem, azt gondoltam jo buli lesz. A 7 honapban järok, de kikeszit a terhesseg.Az ejjeleket vegigbögöm, mert rohadt färadt vagyok es megsem tudok aludni.Eg a gyomrom, a hänyinger visszajött.Ilyenkor vegiggondolom, hogy valoban kellett e ez nekem.Semmi anyai ösztön nincs bennem, azt is rohadtul unom, hogy mär nem dolgozhatok.
Ha februärba megszülök, fogalmam sincs mit kezdek majd a gyerekkel.Senki nincs a közelemben(ferjemen kivül) aki segithetne :S
Lehet hogy szüles utän mäshogy gondolom majd, de nem sok eselyt lätok rä.
Én is jelentkezem!
21 éves vagyok.
Rövid indok: Nem tartozik a vágyaim közé sem a terhesség, főképp nem a szülés, és a legalább 20 éven át tartó veszekedés, küszködés, hiszti, stb sem. A magam életét szeretném élni, a saját álmaimat megvalósítani. Ennyi az egész. :)
Hát úgy látom, hogy a kormány téved, amikor azt hiszi a 20 év körüli nők álma a 3-4 gyerek kihordása.
Itt olyan minősíthetetlen válaszok érkeztek, hogy abban komoly embergyűlölet lappang, nem is igazi gyerekutálat.
Ezeket a válaszokat továbbítani kellene a kormánynak, érdemes megnézni a hatalmon levő párt női politikusai hány gyereket szültek, a tipikus a 3-4. Megkönnyeznék a válaszokat a politikai vezetők.
Örülök,hogy nem én vagyok a világon az egyetlen,aki utálja a kölkeket.Eddig azt hittem,valamiféle mutáns vagy mi vagyok,mert rosszul vagyok tőlük.
Idegesít a kiszámíthatatlan viselkedésük.A hangjuk,ami alapvetően kétféle:artikulálatlanul üvöltenek vagy fejhangon visítanak.Fizikailag rosszul vagyok,ha meg kell érinteni őket vagy a közelükben lenni.
Említette valaki,hogy milyen jó,ha öregségére van az embernek támasza.Azt tapasztalom,hogy nagyon sok szülőre rá sem nyitja a gyerek az ajtót vagy csak akkor,ha kell neki valami.Ezért érdemes?Hát nem!
Undorít a szülés,szoptatás,pelenkázás gondolata.Meg a sok-sok évig tartó rabszolgaság,amit egy gyerek igényel.
43 éves nő vagyok.Sosem akartam gyereket és örülök neki.Amúgy boldog házasságban élek,férjemnek előző házasságából van két felnőtt lánya és unokái.Szerencsére messze laknak :)
jelen!
Mert nem érdekelnek idegenek visító gyerkőcei
a barátnőimé közül van olyan akit szeretekmert jó fej van amelyiket utálom mert egy neveletlen tudálékos csipszar
Az embereket is a tulajdonságai miatt kedvelem vagy nem kedvelem ezen nem változtat az hogy az illető 4 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!