Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan nők (/lányok)...

Vannak itt olyan nők (/lányok), akik nem szeretik a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Főként a 10 év alattiakra gondolok.

Ha lehet,kort,illetve egy rövidke indokot is írjatok :)

2013. szept. 8. 00:15
 241/298 anonim ***** válasza:
70%

"Hajtsátok ugyanazt körbe körbe de nem lássátok azt ami a sorok mögött van!"

Akkor leírnám helyesen: Hajtjátok ugyanazt, körbe-körbe, de nem látjátok azt, ami a sorok mögött van.

Életem, hány osztály elvégzése után jöttél rá, hogy neked életed értelme a gyerekpotyogtatás? Mert gondolom többre nem vitted. És őszintén szólva igen, én többre tartom a magyar helyesírást, az intelligenciát, az önállóságot, az egzisztenciát, mint azt, hogy gyereket szüljek "mer' az jó", meg "mer' ez az élet rendje" és "anélkül senki vagy, és nem tudod meg azt, amit minden anya".

A válaszod többi részére nem tudok mit írni, mert ezután a mondatod után képtelen voltam tovább olvasni egyrészt a megdöbbenéstől, illetve a röhögőgörcstől, ami elkapott.

2014. jan. 15. 14:14
 242/298 xStefix ***** válasza:
73%

Tisztelet annak a kevés hozzászólónak, akik képesek egymás sértegetése nélkül is leírni a privát véleményüket, még ha az egymástól eltérő is.

Ebből (is) látszik, hogy ki mennyire intelligens, valóban, nem abból, hogy ki választja a gyerek nélküli vagy épp a gyerekes létet.

2014. jan. 15. 15:11
 243/298 anonim ***** válasza:
74%
Stefix, ne haragudj, de emellett nem lehetett szó nélkül elmenni. Pláne azért sem, mert idejött, és előadta a világmegváltó ősanya dumáját, ahogy te is, már sokadjára, ahol semmi keresnivalótok nincs. Mert ez a kérdés nem nektek szól. De oldalakon keresztül képtelenek vagytok ezt felfogni, és csak a saját hülyeségeiteket hajtjátok, ami senkit nem érdekel a gyerekellenesek közül, ti meg megbeszélhetnétek máshol. És akkor itt kezdhetjük a végeláthatatlan érvelést az intelligenciáról...
2014. jan. 15. 15:55
 244/298 xStefix ***** válasza:
22%

Most ki lettem tessékelve? :)

Lehet, hogy nem lehet szó nélkül elmenni, de aki reagált rá, az pont ugyanolyan stílusban tette. Tudom, megint marha beképzelt vagyok:), de aki lesüllyed az ilyen személyeskedő szintre, az mindegy, hogy melyik oldalon áll, ugyanazt a mentalitást képviseli. (Ami persze szíve joga.) Megmondom őszintén, nálam is verte a biztosítékot néhány írás, de mi értelme van sértegetni egymást?

Én végig igyekeztem objektív maradni és úgy írni. Az, hogy nem vagyok veletek egy véleményen, szerintem nem baj, mert pl. a Kérdező se írta, hogy csakis "házon belüli" válaszokat vár. Igaz, hogy szűkítette a kérdést, de mivel nincs itt Gyerekutálók topikja, várható volt, hogy azért betoppan egy-két ellenlábas is.

Én leírtam, hogy miért szóltam bele a beszélgetésbe - ami egyébként eléggé leült az utóbbi időben. Ezek szerint elhangzott minden lényeges ellenérv a gyerekekkel szemben.

2014. jan. 15. 16:12
 245/298 xStefix ***** válasza:
21%
Egyébként te se tudtad kikerülni a személyeskedést, már ha esetleg akartad. ;)
2014. jan. 15. 16:13
 246/298 anonim ***** válasza:
65%
Nem akartam. Aki ellenvéleménnyel jött ide, és nem tetszett, annak személyesen válaszoltam és írtam le a saját véleményem róla.
2014. jan. 15. 16:27
 247/298 xStefix ***** válasza:
26%
Márpedig nem írtam hülyeségeket. ;)
2014. jan. 15. 18:19
 248/298 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki mást tart hülyeségnek.
2014. jan. 15. 18:37
 249/298 xStefix ***** válasza:
0%

És mindenki maga dönti el, hogy lesüllyed-e a személyeskedés szintjére, igen. De ez most annyira beképzelt volt, aláírom. :)

Najó, beszélgessetek tovább, elvégre tiétek a kérdés, ez is igaz.

2014. jan. 15. 18:46
 250/298 anonim ***** válasza:
11%

Stefi, feleslegesen strapálod magad. Gyermektelen "felebarátaink" toleranciát követelnek, miközben oldalakon keresztül bizonyították a válaszaikban, hogy éppen belôlük hiányzik a leginkább. Sértegetnek, támadnak, és mindezt azzal magyarázzák, hogy ez a kérdés a "gyerekutálóké", más itt nem kívánatos.

Ez egy szabad ország. Nekik joguk van utálni a gyerekeseket, nekünk meg ôket. Ennyi. Az itteni bicskanyitogató stílus után szerintem meg is van rá minden okunk.

2014. jan. 15. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!