Hogyan mondjam el neki? Vajon hogyan fogja fogadni?
A párom terhes lett. Nagyon örültem eleinte, hiszen ki ne örült volna. Eltelt pár hét, és feltámadt bennem a gondolat. Mi van ha nem is tőlem van a gyerek?
Elvégre eddig nem sok jót kaptam a nőktől...
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy amint lehetséges dns tesztet akarok csináltatni, hogy biztos tőlem van-e?
Mert úgy érzem, hogy enélkül nem tudnám sajátomként szeretni.
Eleinte biztos meglepődik rajta, de ha végiggondolja, és tényleg tőlem lesz a baba, akkor nincs oka felháborodni.
De nem szeretnék ismét én lenni az áldozat, hogy x év múlva kiderül, hogy nem is tőlem van. Vagy soha nem derül ki, és hazugságban élem le az életemet.
Tulajdonképpen már akár arra is hajlanék, hogy ha hiszti nélkül beleegyez. És nem csináltatom meg.
Hiszen ebben az esetben majdnem biztos, hogy enyém a gyerek. Mert elébe állt a dns tesztnek, nem akarta ellinkelni.
Páromnak, aki férfi, felolvastam a kérdést. Megkérdeztem tőle, szerinte mit fog erre reagálni a nő.
Azt felelte:
1.) Először: pofán b*ssza a pasit - teljesen jogosan!
2.) Összepakol, elmegy és többé vissza sem tér!
Oké, kérdező, azt hittem, hogy nem vagy teljesen hülye, de ezzel bebizonyítottad, hogy az vagy.
Én konkrétan ebben az esetben kivágnálak. Mert ugye ne tesztelgess meg szórakozz velem, hanem ha dns tesztet akarsz, akkor legalább csináld végig. Ha meg nem, akkor meg se említsd. Istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!