Hogy mondjam meg a nejemnek hogy szagos a honalja hasznalnia kéne dezodort?
Nem akarom megserteni mert ő direkt nem hasznal mert vegyszer semmi ilyet.més besze
Ünk erről és mondja ő is mennyire szereti az én szagom stb. De én meg úgy látom most már modernebb világban élünk. Meg pl megegyesztünk leszedi a nuniszőrt is nyárra se azt se szedte és így megyünk strandra már voltunk hogy kilógott neki.
vegyél neki ajándékba és írd oda hogy használd egészséggel
amúgy én lány vagyok de 1hétig azért voltam igénytelen hogy a párom észrevegye hogy nekem miket kell "elviselnem"amiket ő nem tesz meg
"Büdös vagy, babám!"
Vannak káros anyagoktól mentes natúrkencék is a világon.
De az is igaz, hogy rég megette a fene, ha erről nem lehet beszélni egy házasságban és az egyik fél ide a gyik-ra szalad tanácsért.
Havonta fürdik, akkor is csak vízzel, mi?
Éljenek a késő esti fürdős kérdések.
Azt hiszem Kérdező , már messzemenőkig válaszoltunk az előző nem tudom hány hasonló kérdésedee is a feleséged furcsa higiéniai és tisztálkodási szokásaival kapcsolatban...
Ha még mindig nem sikerült elfogadni, és beszélni róla, akkor nem értem miért nem lépsz... Már hónapok óta időnként felbukkansz.... Tehát a probléma nm újkeletű
Vag szokd meg és fogd be a szád, vagy nyisd ki a szád...vagy " szökj meg" ha nem teszel semmit, csak ide írod ki a kérdést a probléma nem lesz megoldott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!