Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?
Neked van képed heti ötször nyolc vagy nem tudom hány órára ilyen terhet rakni rá?
Ez nem élősködés egy kicsit szerinted?
Feltételezem nem olyan fiatal hölgy már.
Mondjuk nekem tök mindegy mit csinálsz, bizonygathatod, hogy minden rendben lesz, meg jól kijöttök majd semmi pénzből, a gyerek pedig remek helyen lesz egy idős hölgynél, aki még anyagpelenkába csomagolta annó a sajátjait és liberót legfeljebb képen látott, nem én fogok így élni.
Mindenesetre kicsit logikátlanul gondolkodsz szerintem.
Én azért nem vállalnék gyereket egy ilyen emberrel. A nagylányt hogy támogatja? Mennyi időt tölt vele?
Párodnak nagyon nem való a gyerek! Nehogy már az legyen az indok, hogy férfinek ciki pici babával utcára menni. A nők meg tudják oldani, hogy akár zsúfolt tömegközlekedésen (mert ugye nem mindenkinek van kocsija kismamaként) is átvágnak a gyerekkel, mert menni kell ügyeket intézni a gyerek mellett, akkor egy férfi erre képtelen?
Ki kell venni a kocsiból és visszarakni? Ő komolyan ilyen érvekkel jön? Akkor jobb, ha nem tartjátok meg, mert ha már előre ilyen "nagy" problémákat talál, akkor alighanem az is irritálná, hogy bizony a gyerek éjjel sír. Gondolom, akkor is neked kéne felkelned, nem neki, hiába dolgozol, mert hát erre egy férfi nem képes, a ti megítélésetek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!