Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?
Senki nem úgy születik, hogy tudja mit kell csinálni. Vannak könyvek, barátok/barátnők, szülők, akikkel lehet beszélni, és majd belejön. Most nem segít mert kicsit, később meg nagyobb lesz, akkor meg más problémák lesznek, akkor sem fog. Ezt a gyereket magadnak szülöd, jobb ha felkészülsz, hogy még rosszabb lesz mint egy egyedülálló anyunak.
Amúgy ha beteg, akkor orvoshoz kell vinni..
És nem tanulhatja meg, kérdező? Miért, te és a többi nő, akinek MÉG nincs gyereke, honnan tudják? Senki sem születik úgy a világra, hogy keni-vágja a gyereknevelést. Elárulom a kulcsszót: beletanulnak!
Vagy te úgy képzelted el, a gyereknevelés csak és kizárólag a nők dolga? Egy férfi pelenkát sem cserélhet, el sem viheti sétálni a kicsit? Nagyon furcsa értékrendetek van, kétlem, hogy ez hosszútávon működne.
Szerintem ilyenből lesznek azok a nők, akik nem értik, a férfi miért henyél otthon, miért szakad rájuk a háztartás, a gyereknevelés és minden, mert a párjuk fel nem kelne a tévé elől. Aztán mindenhol elsírják bánatukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!