Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet akkor tenni, ha a...

Mit lehet akkor tenni, ha a párom volt csaja küld egy e-meil-t, hogy kisfia született, de majd jelenkezik? A párom védekezett - kétszer feküdtek le egymással - nem tudott arról, hogy terhes, és csak 25 napig voltak együtt. A baba 3 hónapos.

Figyelt kérdés
Miért nem szól a lány semmit sem?Mit lehet ilyenkor tenni? Miért csak most szólt?
2010. febr. 9. 15:20
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%
ismerős ez a helyzet csak széjel akkar titeket ugrasztani semmi több ,szerintem más pasitól bekapta a legyet és ráfogja a párodra.22/l
2010. febr. 9. 15:28
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

hívd fel telefonon a lányt, és kérdezd meg tőle.

lehet, hogy mást fog mondani, mint a párod...

ha meg ugyanazt állítják, és tényleg nem tudott róla a párod, csak most jelentkezett azóta először, azt is biztosan megindokolja majd az ex.

azért egy apasági tesztet én elvégeztetnék a fiú helyében.

2010. febr. 9. 15:30
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Teendő: nem foglalkoztok a dologgal addig, míg egy apasági tezstet nem csináltat a csaj. Menjen bíróságra, aztán pereljen apaságra, ha akar. Hamar kiderül, hogy blöff volt-e az egész...

Aztán ha netán igaz, max. fizet a párod gyerektartást. Nem tehet róla sajnos, vannak ilyen csajok is. Attól a párod nem változott semmit.

Ennyi.

2010. febr. 9. 15:36
 4/25 anonim ***** válasza:
94%
apasági teszt, ha tényleg komolyan gondolja ezt a dolgot a volt barátnő, addig és az eredményig SEMMI kötelezettsége a párodnak!! Te ne telefonálgass neki,felesleg.
2010. febr. 9. 15:39
 5/25 A kérdező kommentje:
A lánynak a tel. számát se tudom, még a párom sem, mert kitörölte. Csak egy e-mail-t küldött, amibe leírta ezeket és majd Ő jelenkezik.
2010. febr. 9. 15:43
 6/25 anonim ***** válasza:
94%

Megvárjátok, amíg jelentkezik. Ha bármit szeretne, előtte apasági teszt (akkor is, ha sokba kerül), anélkül semmi. Ha a párod igazat mond (egyelőre nincs okot feltételezni, hogy nem, mert ha igen, az a gyerektől függetlenül gáz, de az egy másik tészta...) és védekezett, tuti nem az övé a gyerek.

Konkrétan írt valamit arról, hogy a párod a gyerek apja? Mert ha nem, akkor lehet, hogy csak el akarta újságolni a hírt, bár én nem tennék ilyet.

2010. febr. 9. 15:43
 7/25 anonim válasza:
100%

kérdező isten őriz felne hivd azt csjt.

képzeld az én páromnak a volt barátnője az esküvönk előőt két nappal felkereste a családomat mondván hogy ő terhes a vőlegényemtől azt hittem ott meghalok.Mondtam anyámnak én lemondom az esküvőt ő azt mondta nem ,de jól tetem a csaj képzeld egy néger gyereket szült.de mi magyarok vagyunk szóval fehérek ugy hogy bukot a csaj.

2010. febr. 9. 15:45
 8/25 anonim ***** válasza:
Eleve érdekes hogy mindezt emailben közli:D Sőt, egyenesen mókásnak találom. Ha komoly lenne akkor mondjuk annyit írt volna hogy beszélnünk kell vagy valami:) Lehet , hogy csak kitalálta, s úgy gondolja majd így újra összejönnek. Ha meg komoly akkor úgyis bevállalja az apasági vizsgálatot.
2010. febr. 9. 15:46
 9/25 anonim ***** válasza:
21%
Én nem lennék annyira büszke rá, hogy esküvő előtt 2 nappal kételkedem a férjem hűségében és le akarom mondani az esküvőt...
2010. febr. 9. 15:49
 10/25 A kérdező kommentje:
Csak annyit írt,hogy februárban voltak együtt és november 28-án született a baba. Csak annyit írt,hogy utána nem volt senkivel sem,így az ővé, ami lehetetlen.
2010. febr. 9. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!