Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet akkor tenni, ha a...

Mit lehet akkor tenni, ha a párom volt csaja küld egy e-meil-t, hogy kisfia született, de majd jelenkezik? A párom védekezett - kétszer feküdtek le egymással - nem tudott arról, hogy terhes, és csak 25 napig voltak együtt. A baba 3 hónapos.

Figyelt kérdés
Miért nem szól a lány semmit sem?Mit lehet ilyenkor tenni? Miért csak most szólt?
2010. febr. 9. 15:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
az a válaszoló, aki írt a saját hasonló esetről, természetes, hogy nem bízott a párjában, hiszen még 9 hónapja sem voltak együtt.
2010. febr. 9. 15:55
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Ne ti keressétek, majd jelentkezik, ha akar valamit.

És ki ne fizessétek a tesztet, könyörgöm.

Ha akar, indít apaságit és annak keretében elvégzik a vizsgálatot.

2010. febr. 9. 15:58
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékunkba megkeresni a lányt, megvárjuk míg minket megkeres. Nem fizetünk semmit sem,adja be ő az apasági vizsgálatra való papírokat. Ha igaz mindez!!
2010. febr. 9. 16:01
 14/25 anonim válasza:
100%

most nem kell leszólni a történetemet én is kérdeztem a vőlegényemtől ,hogy ez igaz azt mondta nem hittem neki gondoltam csak nem csap be az esküvőnk előtt.

de azóta semmi gond az életünkben már 20éve házasok vagyunk.

2010. febr. 9. 16:04
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak kamuzik.. Ha én a helyében lennék, és tegyük fel tényleg terhes lennék, akkor először is: akkor mondanám el neki, amikor én is megtudom. Másodszor: nem e-mailben meg sms-ben meg hasonló személytelen úton szólok neki..

Szerintem ne foglalkozzatok vele, míg nem telefonál, vagy nem jelenik meg személyesen.

2010. febr. 9. 16:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Hidd el én is ezt tettem volna, és nem így ahogy ő tette. Mert nem tisztességes ez.
2010. febr. 9. 16:22
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg a párodé - ami egy egyszerű apasági teszttel kiderülhet, de a lány nem fogja kezdeményezni, mert akkor közel sem biztos benne, hogy ki a gyerek apja - akkor sincs semmi baj, az nem kötelezi a párodat, hogy visszamenjen a másik nőhöz, de - gondolom - a gyerket akkor látni akarná, ez pedig megoldható, és akkor vannak bizonyos kötelezettségei, akár akarta a gyereket, akár nem, mert a kisbaba nem tehet arról, hogy nem akarták a megfoganását.

Szóval, szerintem meg kéne várni, kezdeményez-e apasági tesztet a lány, vagy ha nagyon provokál, akkor a párodnak kéne kezdeményezni, és figyelni a lány reakcióját.

Szerintem a teszt a párod érdeke, a ti érdeketek. Ha véletlenül besikerült egy gyerek, attól te nem fogod kevésbé szeretni, viszont ha nemleges lesz az eredmény, akkor egyszer-s-mindenkorra lezárta azzal a lánnyal a kapcsolatkezdeményezésnek még a lehetőségét is.

2010. febr. 9. 21:29
 18/25 anonim válasza:
100%
Te még hiszel az ilyen mesékben?Ez az egész úgy kamu ahogy van!De a biztonság kedvéért,csináltasson a csaj apaságit,ha gyerektartást akar,anélkül úgy sem megy!Minek fizetnétek ti,ha tényleg nem a párod az apa!Te elhiszed amit mondd,hogy a párod után nem volt senkivel?Esetleg érdeklődj,mert lehet már nem a te párod az első,akinek ezt a mesét előadta!
2010. febr. 10. 00:24
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

azért kérdezd meg a párodtól, hogy mit jelent, hogy védekeztek? "azt mondta, hogy gyógyszert szed" az necces, de a gumi sem ad 100%-os védelmet

de egyenlőre várjatok, nem eszik olyan forrón a kását

2010. febr. 10. 09:35
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha novemberben szült a csaj,az bizony bőven belefér,hogy a barátodé.

9 hónap egy terhesség,számoljatok vissza.

Olyan nincs,hogy a csajszi csakúgy "elfelejti",mert a gyámhatóság többször is fel fogja szólítani,hogy nevezze meg a gyermek apját,ha eddig még nem tette...szóval elő kell szednie az apát,ha akarja ,ha nem.

2010. febr. 10. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!