MIt csináljak ha nincs kedvem a férjemmel házaséletet élni? Sose 2 hete voltunk együtt azelött megint 2 hete. és nyaggat de nem akarom. Csak a ciklus közepén hogy baba legyen de nincs
Persze ha a férjed félrelép. akkor ő lesz a hibás. Kizárólag, és különben is semmi joga arra hogy ezzel nyaggasson. Ha emiatt elhagy, akkor is egy szemét.
Na, asszem ezzel leírtam amit hallani akartál,csak én személy szerint ezeknek az ellenkezőjét gondolom.
Hagyd elmenni szerencsétlent. Még a gyerek előtt, mert így még gyerektartást is a nyakába varrni...
Undorító vagy.
atya ég,ez ugye csak vicc és igazából nem így gondolkodsz???
Ő a férjed, nem egy vasaló,akit előveszel mikor épp szükséged van rá. Minek mentél egyáltalán hozzá,ha csak tárgyként kezeled? nagyon sajnálom szegényt. szerintem mindkettőtöknek sokkal jobb lenne,ha elválnál tőle.
Neked nem kéne kibújnod a szex elől, ő meg találna egy normális nőt,aki emberként kezeli nem spermadonorként.
Jaj szegény két hetente szeretne szexet a párod?Nálunk örülök ha 2-3 havonta van.Próbáld ki egyszer ezt!Majd vissza sírnád azt mikor kívánatosnak és szépnek tartott a párod!
Szegény pasi lefogadom fogalma sincs erről mert annyi bőr nincs a képeden,hogy elé állj és megbeszéld ezt vele!
Hát szerintem egy nagy bunkó, aki ezért undorítónak nevezi a kérdezőt.
Nyilván van ilyen, és nem egyedi eset. Az más kérdés, hogy a párjának így v.színűleg nem jó, de a "vágy" kérdése nem elhatározás, kedves intelligens hozzászólók!!!
Szerintem rágörcsöltél a babára, és ez is közrejátszik benne. Vagy magaddal vagy valamiért elégedetlen, és nem tudod magad jól érezni a bőrödben. Meg kell találni a miértét, kérdező!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!