Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy éve élek együtt a barátoma...

Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 16:59
 121/137 anonim ***** válasza:
95%

Bocsi, de írod, hogy csak 10ezer a rezsi, mert alig vagytok otthon. Ez mind szép és jó, de ugye tudod, hogy a babával viszont otthon lesztek.

Az olyan férfi, aki dolgozik a családjáért, időt tölt a gyermekével, nem lenézendő, szégyellni való, hanem teljesen természetes és tisztelni való. Attól senki nem lett homoszexuális, mert szereti a gyermekét. Nagyon sok férfit látok babakocsival a városban, és nem nézi le őket senki, sőt nagyon kedves dolog az ilyen.

Szerencsétlen gyereket miből szeretnéd eltartani, tanultatni? (Mert igenis tanultatni kell, ha nem szeretnéd, hogy olyan semmirekellő, másokon élősködő here legyen belőle, mint az apja. Vagy majd ő is szerez valami olyan nőcskét, aki nem az intelligenciájáról híres és olyan buta, hogy eltartja?)

A segélyből és gyesből nem lesz még az ételre és a rezsire sem pénzetek, nem hogy bármire is a gyerekeknek, vagy magatoknak.

Egyébként mióta nem dolgozik a párod? Nincs szakmája azt írod. Miért nem jelentkezett a munkaügyi központ által indított ingyenes! tanfolyamok egyikére, mikor úgyis csak otthon döglött? Talán mostanra lenne egy szakmája és nem kellene a jövőben nélkülöznötök.

Na de sebaj, éljetek csak így. Azon még gondolkodj el, hogy a párod exe miért hagyta el őt. Biztosan mert olyan csodás életük volt...

2013. máj. 16. 17:21
 122/137 anonim ***** válasza:
87%
120-as, reménykedjünk, hogy az utóbbi...
2013. máj. 16. 17:21
 123/137 A kérdező kommentje:
Mint már írtam mifelénk nagy a munkanélküliség és ezért nem talál a párom munkát. És nem leszünk otthon a gyerekkel mert vagy anyámnál leszünk vagy az ő nagynénjeinél.
2013. máj. 16. 17:26
 124/137 anonim ***** válasza:
96%
Ott is alszotok? Ott főztök? Vagy majd a gyerek hidegben lesz otthon? Ja, hogy másokra számítasz, remélem jól pofára esel!
2013. máj. 16. 17:30
 125/137 anonim ***** válasza:
95%

Mi felénk is nagy a munkanélküliség, szinte biztos hogy egy megyében lakunk. A drága párodnak, pedig azért nincs munkája, mert nincs semmilyen végzettsége és nem is tesz érte, hogy legyen.

Egyénként lehet költözni...mások is megtették már. Nem tudtok esetleg angolul-németül? Ha nem, most indulnak ingyenes tanfolyamok, érdemes lenne elvégeznetek.

2013. máj. 16. 17:31
 126/137 anonim ***** válasza:
97%

Aztakúva, ilyen sötét, buta nőt, nőt, milyen nő ez, libát se láttam még életemben.

De jót szórakozom:-) :-) :-)

2013. máj. 16. 17:33
 127/137 anonim ***** válasza:
84%
Biztos örülni fognak, hogy a nyakukra viszed a gyerekedet. Majd pelenkát is ők vegyenek, nem? Szüljél még vagy 10 gyereket, amekkora idióta vagy
2013. máj. 16. 17:33
 128/137 anonim ***** válasza:
97%
ez biztos, hogy kamu. egyszerűen nem létezhet ilyen nő :s
2013. máj. 16. 17:39
 129/137 anonim ***** válasza:
83%

Most már biztos, hogy kérdező a C-típusból való.

Azt hittem, hogy ha akar az ember segíthet rajtuk, legalább a tanácsaival, hogy jobb életük legyen és kikerüljenek a mélyszegénységből, de most rájöttem, hogy nem. Ennek a nőcskének a sötétség a vérében van, egyszerűen kiirthatatlan. Szerencsétlen babát nagyon sajnálom, hogy ilyen példa lesz előtte.

2013. máj. 16. 17:40
 130/137 anonim ***** válasza:
87%

Az előbb azt írta, hogy úgyis három gyereket szeretnének, hogy ne kelljen visszamennie dolgozni:-) :-) :-)

Akkor ki fog dolgozni? Ne utaljuk egyenesen a te számládra a keresetünket?

2013. máj. 16. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!