Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy éve élek együtt a barátoma...

Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 16:59
 91/137 anonim ***** válasza:
96%
Szegény még meg sem született gyereketek. :/ Nagyon sajnálom őt... Őszintén!
2013. máj. 16. 15:12
 92/137 A kérdező kommentje:
Az én gyerekemet nem kell senkinek sem sajnálni. Amúgy is ki nem állhatom az olyan papucsférjeket akik otthon mosnak, főznek, takarítanak. Komolyan mondom mint akik biszexuálisak.
2013. máj. 16. 15:20
 93/137 anonim ***** válasza:
97%
főznek, mosnak.. dolgoznak, foglalkoznak a gyerekkel - fúj undorító, ha egy férfi tesz valamit a családjáért, gyomorforgató, nehogy csináljon valamit, amíg a másik meg belegebed, de akkor meg is érdemled
2013. máj. 16. 15:22
 94/137 A kérdező kommentje:
A háztartásvezetés egy nő feladata.
2013. máj. 16. 15:38
 95/137 anonim ***** válasza:
100%
meg a gyereknevelés is, a pasi csak a spermát adja hozzá
2013. máj. 16. 15:39
 96/137 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretek gondoskodni a páromról, de amit írsz, szánalmas! :D Most így gondolod, meglátom, 20 év múlva is így véled.

Azt meg egyenesen szánalmasnak érzem, hogy azzal vágsz vissza, hogy a segítőkész, normális férfiakat, apákat, biszexuálisnak titulálod! Ilyen egyszerű lennél? Ezek szerint igen!

2013. máj. 16. 15:41
 97/137 anonim ***** válasza:
89%
Egy férfi nem ettől lesz biszexuális, legyél tisztában a fogalmakkal. Nem fog belehalni, ha segít a háztartásban és egy igazi(!) férfi nem egy cselédet akar maga mellé, hanem egy nőt
2013. máj. 16. 15:44
 98/137 anonim ***** válasza:
100%

"Az én gyerekemet nem kell senkinek sem sajnálni. Amúgy is ki nem állhatom az olyan papucsférjeket akik otthon mosnak, főznek, takarítanak."

Hát ja... méhecském, neked van egy heréd otthon, aki megtermékenyített, de semmi egyebet nem csinál. Most melyik a jobb?

2013. máj. 16. 15:50
 99/137 A kérdező kommentje:
Az én páromnak amúgy sem kell güriznie mert van háza amin egy fillér hitel sincs! Ti meg csak irigyek vagytok amiért nektek nem sikerült csak egy szánalmas pojácához hozzámennetek.
2013. máj. 16. 15:52
 100/137 anonim ***** válasza:
100%
Háza van. És a víz/gáz/villany/étel meg odavarázsolodik? Meg majd bababútor/ruha/orvosi díjak/étel/oltások? De lényeg, hogy van egy háza és majd ott éltek vígan mint egy nagy család
2013. máj. 16. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!