Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy éve élek együtt a barátoma...

Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 16:59
 101/137 A kérdező kommentje:
Rezsit tíz ezer forintot fizetünk egy hónapban mivel alig vagyunk otthon. Babaruhát majd adnak az ismerősök. Minek vennénk?
2013. máj. 16. 16:03
 102/137 anonim ***** válasza:
98%

"Az én páromnak amúgy sem kell güriznie mert van háza amin egy fillér hitel sincs! Ti meg csak irigyek vagytok amiért nektek nem sikerült csak egy szánalmas pojácához hozzámennetek."

Uramisten...

1. A ház léte nem végcél, hanem állapot. Ráadásul ha így folytatjátok, könnyen ki is csúszhat alólatok. Gürizni nem azért kell, hogy legyen házad, épeszű ember azért dolgozik, hogy fejlődjön - anyagilag, szellemileg stb.

2. Nem vagyok irigy rád, amiért van egy élhetetlen, lusta pasid, aki még egy szakmát se tudott megszerezni életében.

3. Ez a kérdés nem rólunk szól, bár megsúgom, az én "szánalmas pojáca" párom képes anélkül is ellátni magát és életben maradni, hogy én dolgoznék rá. Ellentétben a tieddel, mert ha nem dolgoznál, rövid úton éhen halna. Sőt, ha lenne gyerekünk, abszurd módon képes lenne bepelenkázni, megetetni egy cumisüvegből, sőt, akár betenné a babakocsiba és elmenne vele sétálni.

Egyre kevésbé értem, hogy mit is akarsz ezzel a kérdéssel elérni. A "mit tegyek"kérdésre a válasz az: vedd rá a lusta disznó herédet, hogy menjen és dolgozzon, mint más becsületes emberek, és akkor te szépen nevelgetheted a gyereket.

De hogy te egész nap dolgozol, a kölyök idegenekre van hagyva, a pasid meg veri a f.szát egyedül otthon, azért ez elég érdekes, és nem éppen illetném a "család" névvel. (És még mi vagyunk szánalmasok... bakker.)

2013. máj. 16. 16:17
 103/137 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező nem is terhes, csak felvetés szintjén jutott eszébe, hogy mi lenne, ha... Legalábbis nagyon remélem. De ilyen pökhendi hozzáállással tőlem éhen is halhattok... Remélhetőleg a babát még előtte elszedik tőletek a gyámügyesek. Remélem tudod, hogy a védőnő csekkolni fog mindent, mielőtt hazaviszed a babát: megvannak-e a ruhák, a kiságy és a többi... Amíg nincs meg a helye, netán rossz állapotban van a ház, addig nem engedik haza a babát a kórházból.
2013. máj. 16. 16:21
 104/137 anonim ***** válasza:
95%
Pocáják? Nem ismered senki párját, lehet hogy ezek a pocáják a belüket is kidolgozzák, hogy ne kölcsön cuccokban járjon a gyerekük (ami nem szégyen, de ne másokra számíts már) - erre vagy büszke? Egy ház, ma már semmi sajnos, és ha nem melóztok akkor adhatjátok el és mehettek kisebbe, majd még kisebbe és aztán egy lyukban laktok a tehetetlen, lusta, élhetetlen pasiddal.
2013. máj. 16. 16:31
 105/137 A kérdező kommentje:
Ez egy 8 éves ház amit a párom szülei építettek. És ruhákat majd kérünk az ismerősöktől. Amúgy az én párom se nem meleg se nem biszex, hogy a gyereket sétáltassa.
2013. máj. 16. 16:31
 106/137 anonim ***** válasza:
98%
Nem hat. Szimplán egy egocentrikus macsó utánzat, aki összeszedett egy butuska is libát, akit megtomhet bármivel.m
2013. máj. 16. 16:33
 107/137 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy az én párom se nem meleg se nem biszex, hogy a gyereket sétáltassa. - Azta. Akkor egy meleg környéken lakok, mert itt szoktak. Sőt én apám is sétált velem kiskoromban, sőt még most is. Lehet, hogy meleg? Nem! Csak szerette a gyereket, sajnos a te gyereked ezt nem fogja megtapasztalni. És veled sétált apád vagy akkora hetero volt, hogy ő ilyet sosem? Elég szomorú élete lesz a gyerekednek, ha ezt igy gondoljátok. Mi az, hogy meleg ha SAJÁT gyerekével elmegy sétálni? Te normális vagy? Aztán majd nézhetted, ahogy a lányod a pasik karjaiban keresi a férfit, mert az apja egy f*szkalap és semmi közös emléke nem lesz vele.
2013. máj. 16. 16:35
 108/137 anonim ***** válasza:
97%
Hihetetlen, hogy élnek a kérdezőhöz hasonló életfelfogású nők. No, de majd, ha szülés után robotol napi 24 órában, hátha lesz annyi esze, mint az elődjének és kiborítja a bilit.
2013. máj. 16. 16:36
 109/137 A kérdező kommentje:
És a nők régen se dolgoztak és mégsem dőlt össze a világ.
2013. máj. 16. 16:36
 110/137 anonim ***** válasza:
100%

"Ez egy 8 éves ház amit a párom szülei építettek. És ruhákat majd kérünk az ismerősöktől. Amúgy az én párom se nem meleg se nem biszex, hogy a gyereket sétáltassa."

Szóval a párod egy kanyit nem tett bele a házba sem. Miért nem lepődtem most meg...?

Figyi, tisztázzunk már valamit:

Meleg (homoszexuális) az, aki a saját neméhez vonzódik. Biszex az, aki mindkettőhöz.

Meleg pasinak nemigen lenne alkalma a gyerekét sétáltatni, mert ahhoz össze kéne jönnie egy nővel. (A melegek számára a gyerek örökbefogadása ma itt még nem elfogadott.)

A fejedben teljes a képzavar. A pasid egy élhetetlen hülye.

Soha életemben nem írtam még le ilyet, de most megteszem:

a gyereketeknek jobb lenne, ha nem születne meg. Komolyan. Az abortuszt a ti esetetekre találták ki.

2013. máj. 16. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!