Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?
"Az én páromnak amúgy sem kell güriznie mert van háza amin egy fillér hitel sincs! Ti meg csak irigyek vagytok amiért nektek nem sikerült csak egy szánalmas pojácához hozzámennetek."
Uramisten...
1. A ház léte nem végcél, hanem állapot. Ráadásul ha így folytatjátok, könnyen ki is csúszhat alólatok. Gürizni nem azért kell, hogy legyen házad, épeszű ember azért dolgozik, hogy fejlődjön - anyagilag, szellemileg stb.
2. Nem vagyok irigy rád, amiért van egy élhetetlen, lusta pasid, aki még egy szakmát se tudott megszerezni életében.
3. Ez a kérdés nem rólunk szól, bár megsúgom, az én "szánalmas pojáca" párom képes anélkül is ellátni magát és életben maradni, hogy én dolgoznék rá. Ellentétben a tieddel, mert ha nem dolgoznál, rövid úton éhen halna. Sőt, ha lenne gyerekünk, abszurd módon képes lenne bepelenkázni, megetetni egy cumisüvegből, sőt, akár betenné a babakocsiba és elmenne vele sétálni.
Egyre kevésbé értem, hogy mit is akarsz ezzel a kérdéssel elérni. A "mit tegyek"kérdésre a válasz az: vedd rá a lusta disznó herédet, hogy menjen és dolgozzon, mint más becsületes emberek, és akkor te szépen nevelgetheted a gyereket.
De hogy te egész nap dolgozol, a kölyök idegenekre van hagyva, a pasid meg veri a f.szát egyedül otthon, azért ez elég érdekes, és nem éppen illetném a "család" névvel. (És még mi vagyunk szánalmasok... bakker.)
"Ez egy 8 éves ház amit a párom szülei építettek. És ruhákat majd kérünk az ismerősöktől. Amúgy az én párom se nem meleg se nem biszex, hogy a gyereket sétáltassa."
Szóval a párod egy kanyit nem tett bele a házba sem. Miért nem lepődtem most meg...?
Figyi, tisztázzunk már valamit:
Meleg (homoszexuális) az, aki a saját neméhez vonzódik. Biszex az, aki mindkettőhöz.
Meleg pasinak nemigen lenne alkalma a gyerekét sétáltatni, mert ahhoz össze kéne jönnie egy nővel. (A melegek számára a gyerek örökbefogadása ma itt még nem elfogadott.)
A fejedben teljes a képzavar. A pasid egy élhetetlen hülye.
Soha életemben nem írtam még le ilyet, de most megteszem:
a gyereketeknek jobb lenne, ha nem születne meg. Komolyan. Az abortuszt a ti esetetekre találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!