4 éve vagyunk együtt, megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:05
1/35 anonim válasza:
Ez attól függ. Beszéltetek róla előtte? Ha nem akarta, akkor miért nem védekeztetek? Ha nem akarod megtartani vetesd el.
2/35 anonim válasza:
Úgy néz ki, tévedtél vele kapcsolatban.
3/35 anonim válasza:
Szerintem egy gyáva alak,aki soha nem szeretett téged igazán.Ne törődj vele.Lépj tovább,és ha megtartod a babát,légy nagyon kemény vele.Ebből is látszik,hogy nem érdemel meg téged.Undorító az ilyen pali!
4/35 A kérdező kommentje:
Azt mondta ő is akarja.
2010. dec. 6. 12:11
6/35 anonim válasza:
Ha egyszer akarja, akkor miért lépett olajra?
:S
7/35 anonim válasza:
*Lépj tovább,és ha megtartod a babát,légy nagyon kemény vele.
Zseniális ötlet, de szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a magyar jog szerint NEM az apának van joga a gyerekhez, hanem a GYEREKNEK AZ APJÁHOZ.
8/35 A kérdező kommentje:
igen tőle van,és eszembe sincs elvetetni.
2010. dec. 6. 12:14
9/35 anonim válasza:
Én ugyanigy jártam terveztük a babát akartuk a babát és terhesen elhagyott!Nagyon gondold meg hogy döntesz mert nem könnyü egyedül!A fiamat nem látogatja és gyerektartást se fizet
10/35 anonim válasza:
Ha nem tervezett gyerek volt akkor teljesen érthető.. lehet akarta, csak nem most. Védekezni kellett volna, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!