Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 éve vagyunk együtt, megtudta...

4 éve vagyunk együtt, megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
84%
Lehet hogy csak be pánikolt üljetek le egy jó kis beszélgetésre és kérdezd meg tőle mit akar pontosan és hogy szeret e még. Amíg nem tisztázzátok a dolgot nem tudsz dönteni. De bármit is mondd a párod a döntésed úgy kell meghoznod hogy ha egyszer döntöttél többé nem lesz lehetőséged változtatni. (a babára gondolok) Akár megtartod akár nem a te jogod eldönteni, de úgy kell döntened hogy ne bánd meg.
2010. dec. 6. 12:48
 22/35 anonim ***** válasza:
21%

Az én javaslatom az, hogy a gyerek érdekeit is vizsgáld meg. Az alapján, ahogy írod, a fiú nem fogja felvállalni, így a gyereknek jó eséllyel apa nélkül kell felnőnie. (Merthogy még ha lenne közben másik társad, akkor sincs jogod idegen férfira ráruházni más gyerekének a terhét.)

Az apa nélkül felnőtt gyereknél nagyon is lerí a viselkedésről a hiány, a fiúgyerek nagy eséllyel lesz gyenge jellemű, vagy b.zi, a lány pedig valószínűleg továbbviszi majd a saját anyjának a csalódását, így könnyen lesz belőle frigid, feminista, leszbikus, stb, aki képtelen lesz férfiakkal normális kapcsolatot kialakítani. Kivételek vannak persze, de azok ritkák.

Tehát gondold meg, hogy vállalod e, vagy sem, most egy másik ember sorsáról döntesz!

2010. dec. 6. 13:01
 23/35 anonim ***** válasza:
84%

Utolso,

Honnan vetted ezeket a peldakat? te nem vagy normalis. Nagyon sok normalis ember nott fel egy szulovel.

En azt mondom, anya szuljon maganak, vallalja a gyerek felnevelest, apa vagy apa nelkul. Ne egy ferfinek szuljunk, hanem mert akarunk egy gyereket akik az eletunk/elete vegeig a mienk.

2010. dec. 6. 13:09
 24/35 anonim ***** válasza:
64%
na igen, manapság már kb. minden második embernek elváltak a szülei, ezek közül sokaknak nevelőszülője se volt... tehát ez hülyeség.
2010. dec. 6. 13:18
 25/35 anonim ***** válasza:
46%

Fromoz, te ostoba!

Az ember nem magának szüli a gyereket, hanem a természet törvényeit követve teszi, amit diktál. (Innen következik, hogy nem is az apának szüli - gyengébbek kedvéért).

A gyerek, mikor megszülöd, nem a tulajdonod lesz, hanem az utánpótlás, a következő generáció egyik tagja, aki úgy fogja megállni a helyét az életben, ha megadtok neki mindent, anyaképet, apaképet, normális anyagi hátteret, oktatást és szeretetet.

Ne azért szülj gyereket, hogy legyen egy ember, aki nem sz.rik a fejedre mikor mindenki más igen, aki akkor is rád néz mikor elviselhetetlen vagy, meg aki eltart mikor már nem bírsz mozogni. A gyerekszülés célja, hogy a következő generáció erősebb és életképesebb legyen az előzőnél (nálad nem lesz nehéz). Ehhez pedig mindkét szülőre szükség van. Ez nem én ötletem, hanem a természeté!

2010. dec. 6. 13:21
 26/35 anonim ***** válasza:
59%

13:21, te vagy nagyon sötét. Az amit leírtál, azt az állatok teszik. embereknél már rég nem az utánpótlás a gyerekszülés célja.

Persze alapból biztos jobb a gyereknek ha rendes családban nő fel, de ha nem, akkor sem lesz semmi baja.

2010. dec. 6. 13:33
 27/35 anonim ***** válasza:
64%
Azoknak mondanám akik csak a férjüknek szülnének gyereket, hogy attól még simán elhagyhat pár év múlva hiába a férjed. Én is a férjemnek szültem és akarta is, attól függetlenül pár hónap alatt nagyon terhes lett neki a baba jelenléte. Azóta elváltunk és alig látogatja a gyerekét. Ettől még nem hiszem, hogy a gyermekem hátrányos helyzetű lenne, mert egy ilyen apával élni sokkal rosszabb lenne.
2010. dec. 6. 13:36
 28/35 anonim ***** válasza:
58%
több nő ismerősöm is van aki egyedül neveli a fiát, ezzel még nem is lenne baj de mivel nincs apa ezért az anya próbál szigorú lenni viszont így nincs igazi anya képe a gyereknek és ahogy láttam őket felnőni mindegyiknek lett egy kis lelki problémája némelyiknek nem is kicsi
2010. dec. 6. 14:06
 29/35 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem felejtsd el amilyen gyorsan csak lehet. És ha meglesz a gyerek, indíts apasági pert az apja ellen.
2010. dec. 6. 15:49
 30/35 anonim ***** válasza:
93%
Max kábított hogy akarja. Akkor nem hagyott volna el. Felejtős a pasi. 2 gyerekem van, óriási felelősség. Egyedül pedig....:(
2010. dec. 6. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!