Elhagyott a barátnőm. Mindig ha rá gondolok, hogy milyen szép volt együtt akkor elkap a sirógörcs és nagyon pocsékul érzem magam. A Frontin gyógyszer alkalmas arra, hogy csillapitsa a fájdalmam? 2-3 hétig szedném még átlendülök a szebb oldalra.30/f
Menj be a gyógyszertárba és kérd a legenyhébb nyugtató,altatót.A Frontin azért egy kicsit ütősebb dolog-azt már komolyabb betegségekre szedik-hozzá lehet szokni
De ilyen gondra inkább ajánlom a kimozdulsát,sportot vagy haverokat:)
Szia!
Teljesen együtt érzek veled, velem is most szakított a barátnőm kilenc év után. (Elhagyott egy másik pasasért) Szerintem gyógyszert ne szedj! Inkább foglald le magad valamivel. Munka, sport, olvasás, kirándulás vagy bármi. Tölts minél több időt barátokkal, de vigyázz, ne menj az agyukra a problémáddal. A sírás természetes dolog ilyenkor, és ne szégyenkezz miatta akkor sem, ha harminc éves vagy. A sírógörcs már durvább, és ha nem múlik szerintem szakembert igényel. És egyelőre ne nagyon filózz a régi szép dolgokon (mondom én), hanem előre nézz. Saját példámból tudom, nagyon nehéz, de hidd el segít. Kapd össze magad, és "vesd" bele magad az életbe. Remélem mielőbb rendbe jössz! Sok sikert! 35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!