4 éve vagyunk együtt, megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Szerintetek?
A 12.36nak válszolnék.. Ok, van bíróság, amelyik eldönti, hogy fizetnie kell az apának. Csakhogy, ha az apa munkanélküli(vagy legalábbis tud ilyen papírt hozni), akkor nem kell tartásdíjat fizetnie. Mert szegénynek nincs miböl. Aztán az élet megkeserítésére kitalál hazugságokat, és állandóan a bíróságra vonszolja az anyát meg a gyereket...
Az enyém mindezt megcsinálta, mire anyám közölte, hogy neki a mi (övé és az enyém) nyugalmunk többet ér, mint a gyerektartás.
Anyukám nem firtatta többet a gyerektartást, apám meg nem firtatta többé, hogy valaha is látni akar.
Szóval csak ennyit a magyar bìróságról....
Akkor is fizetni kell az apának a gyerektartást, ha munkanélküli!!!! Nemrég voltam tárgyaláson ahol az egyik fél mondta, hogy ő úgy tudja, ha munkanélküli nem kell neki fizetni gyerektartást, mire a bírónő azt mondta, ha éhen hal akkor is kell fizetni vagy elveszik minden vagyonát!
üdv:)
*Csak azt nem értem hogy lehet valaki ilyen szar alak?
Én azt nem értem, hogy élhettél 4 évig úgy valakivel, hogy nem vetted észre, hogy "ilyen szar alak".
Kedves 13:01 válaszoló. Amit írtál az oltári nagy baromság.
Tíz hónapos voltam mikor apám lelépett és anyukám egyedül nevelt fel. Nem állítom hogy könnyű volt de megérte. Egézséges kiegyensúlyozott felnőtt vagyok van egy férjem és most várom az első kisbabánkat. Egy gyermek sorsa felől dönteni hatalmas felelősség és ezt csak te hozhatod meg kedves kérdező. Attól senki sem kevesebb mert egyedül neveli fel a gyermekét. Nehéz ez igaz hogy nagyon nehéz de én azt hiszem hogy már egyetlen mosolyáért is megéri harcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!