Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 éve vagyunk együtt, megtudta...

4 éve vagyunk együtt, megtudta hogy terhes vagyok elhagyott. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
53%

Sz@rt sem ér az ilyen, nemhogy könnyeket. Mégis minek volt akkor eddig veled? Guminőnek nézett, vagy mi?

Az a baj, hogy a család(nem)alapítási szándékai ennyi idő alatt már kiderülhettek volna. Tudtad, hogy nem akar gyereket? Bár tökéletes védekezés nincs, tán csak az önmegtartóztatás, azt meg gondolom, nem gyakoroltátok.

Bocs, elég végletes vagyok...

2010. dec. 6. 12:16
 12/35 anonim ***** válasza:
67%

"Azt mondta, ő is akarja"

Na ezért nem szabad szülni, csak akkor, mikor a nő egymaga is képes eltartani a gyerekét.

azt mondta ő is akarja, istenem.. nekem meg kacsalábon forgó palotát igértek.

Számíts rá, hogy egyedül maradsz. Van segítséged? Szülők? Lakhatás? Munkahely? Legyen benned annyi tartás, hogy nem lógsz a fiú nyakán, nem kuncsorogsz a szeretetéért. A gyerektartást is hivatalosan kérd meg, ha nem fizet önként, pereld majd be. Tévedtél , de legközelebb majd okosabb leszel.

2010. dec. 6. 12:17
 13/35 anonim ***** válasza:
72%

Mindenképpen próbáld megbeszélni vele!

Ha utána is menni akar:

1. nem szeret téged

2. felelősséget nem vállaló gyáva

2010. dec. 6. 12:18
 14/35 anonim ***** válasza:
70%
12:16-os vagyok, közben kiderült, hogy akartátok a babát... de akkor miért hagyott el? Meg kéne azért ezt tudni!
2010. dec. 6. 12:19
 15/35 A kérdező kommentje:
Van segítségem,és munkahelyem is.Csak azt nem értem hogy lehet valaki ilyen szar alak?.
2010. dec. 6. 12:20
 16/35 anonim ***** válasza:
76%

fosd le vastagon.

apám is lelépett, miután megszülettem, édesanyám mégis felnevelt.

nem az érdekelte, hogy van mellette férfi vagy sem. mindig azt mondja, hogy én mindenért kárpótolom őt.

a hapsik jönnek-mennek, a gyerek mindig ott lesz veled, és szeretni fog.

nem egy nőt ismerek, aki tudatosan egyedül vállalt gyereket.

2010. dec. 6. 12:23
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
12:10 vagyok. A légy keményet nem arra értettem,hogy ne engedje az apának látni a gyermekét.Természetesen joga van hozzá.
2010. dec. 6. 12:29
 18/35 anonim ***** válasza:
74%
Sose szülnék olyannak gyereket, aki arra nem méltat, h feleségül vegyen, hiába ígér bármit, mert az ígéret ennyit ér.
2010. dec. 6. 12:33
 19/35 anonim ***** válasza:
49%
Lesz egy gyermeked, ami a legnagyobb kincs az életben. Gyerektartást meg úgyis kell neki fizetni, erre van a bíróság.
2010. dec. 6. 12:36
 20/35 anonim ***** válasza:
77%

párom is akar gyereket...5 év mulva kb...

eszem ágában se lenne gyereket szülni ugy hogy nem vagyunk házasok,és nem mondogatja ő is naponta 3x h de babát akar,és nem akar minden falatnyi ruhát megvenni ugy hogy még terhes se vagyok...

pedig mi is 4 éve együtt vagyunk,anyagi része oké...de még ráér

2010. dec. 6. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!