Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyermekem aki már 3 éves, külföldi az apukája. Együtt voltunk sokáig, és mikor kiderült hogy terhes vagyok örültünk. De mikor az utolsó hetekbe értem a terhességben elhagyott és nem segít azóta sem. Mit tegyek?
Ismét az első vagyok. :) Örülök, hogy így gondolkodsz. Csak egy jó tanács.. Soha,de soha ne engedd a lányod másik környezetbe..
főleg meg akkor ha az apjának, muszlim a vallása..
tapasztalat...
Sok szerencsét.
Ha gyerektartást akarsz,az jár.
Ha a hágai egyezményt aláírta az ország,ahol most apuka él,akkor meg is fogod kapni.
Viszont akkor neki is joga lesz elvinni láthatásra a gyereket.
Tehát vagy kéred a gyerektartást és viszi,vagy nem kéred és egy darabig még nem.
De arra számíts elöbb -utóbb a lányod is keresni fogja az apját.
Én kérném a gyermektartást és ragaszkodnék ahhoz is,hogy részt vállaljon a gyermeke életéből.
Téged megbántott,de az,hogy három éve megfutamodott nem jelenti azt,hogy rossz apa lenne a jövőben.Lehet egyszerűen nincs képe ennyi idő után a szemed elé kerülni.
Ha meg tényleg nem érdekli a gyerek,akkor ezután se fogja.Szóval megpróbálnám felvenni vele a kapcsolatot a helyedben.(már csak az miatt,hogy tisztázódjon miért ment el.Egy másik nő,aki vékonyabb volt,a családja miatt,esetleg a múltjában volt valami a szégyelt,megijedt a felelősségtől?-azt hiszem engem ez nagyon érdekelne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!