Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy éve élek együtt a barátoma...

Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 16:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/137 anonim ***** válasza:
Hol laktok egyébként és hány évesek vagytok? A párodnak mi a szakmája, hogy ennyire nincs munka?
2013. máj. 16. 09:57
 52/137 anonim ***** válasza:
95%

Hány éves vagy te, 15?

Inkább még egy kicsit nőjél, okosodjál.

Szerinted ki fog elvállalni egy csecsemőt, míg te dolgozol? Komolyan minden vágyam, hogy más gyereke alatt cseréljem a szaros pelenkát, míg az anyja dolgozik az apja meg boltban van. Szerinted ez nem RÖHEJES?

Minek a gyerek tulajdonképpen?

2013. máj. 16. 10:00
 53/137 anonim ***** válasza:
Nekem ikerpárom van, mégis el tudok velük menni a boltba, míg a férjem dolgozik, pedig még jogosítványom sincs... Egyik gyerek előre, a másik a hátamra, a szatyrokat meg hozom kézben. Akarat kérdése az egész. Egyébként, ha bejelentett állásod van, beadhatod bölcsibe, de akkor nem fog járni a gyes apukának.
2013. máj. 16. 10:16
 54/137 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párodnak ekkora lelki probléma a gyerek, én van elvetetném, vagy megtartanám, de hogy a pasit dobnám és elköltöznék, az biztos.
2013. máj. 16. 10:18
 55/137 A kérdező kommentje:
Nem tudom beadni bölcsibe mert mifelénk nincs azt meg nem akarom, hogy egy pici baba hajnali 4-kor kelljen. Az meg nem olyan egyszerű, hogy boltba járjon a gyerekkel a párom mert kocsiba otthon betenni a boltnál kivenni majd újra kocsiba be otthon ki....
2013. máj. 16. 10:22
 56/137 anonim ***** válasza:
100%

Kocsiba gyerekülés. Ez nem agysebészet. Szülők milliói megteszik! És utaznak és dolgoznak és élnek és minden mást is csinálnak a gyerek mellett, ő meg nem is dolgozik.

Ezeket most komolyan ő mondja, vagy te akarod őt "megvédeni" attól, hogy valamit is csinálnia kelljen a gyerekkel?

2013. máj. 16. 10:29
 57/137 A kérdező kommentje:
Ő mondja és valamilyen szinten igaza van.
2013. máj. 16. 10:32
 58/137 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, nem akarja a gyereket. Nem dolgozik (igaz nehéz találni), de ha tudja, hogy gyereke lesz, akkor elmegy akármit megcsinálni. És még vigyázni se akar rá? Majd te melozol, fizetsz, leszel a gyerekkel, ő meg mereszti egész nap... Gratula, ha erre vágysz. Reméld, hogy ne lányod legyen, mert akkor gyönyörű példa lesz előtte
2013. máj. 16. 10:33
 59/137 anonim ***** válasza:
95%
Nem igaza van, hanem hülye. Anyák milliói megoldják a bevásárlást kisbabával, nem hinném, hogy egy férfinek akkora gondot okozna, ha akarná egy kicsikét is. Ja, hogy akkor 0-24ben ott lesz a gyerek mellette? Hát bocsánat, erről szól az APASÁG.
2013. máj. 16. 11:58
 60/137 A kérdező kommentje:
Inkább én maradok otthon a kicsivel és majd lesz valahogy.
2013. máj. 16. 12:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!