Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?
Először is döntsd el, hogy akarod-e a babát. Utána beszélj a barátoddal, hogy terhes vagy, akarod/nem akarod a gyereket. Ha nem akarod, abortuszra kell menni, amit bizonyos esetekben támogat az állam, más esetekben fizetni kell érte.
Ha akarod a babát...
Ha bejelentett munkád van és a munkahelyed veszélyezteti a babát, beszélj az orvosoddal, szerintem kiírna táppénzre. Utána meg kapod a segélyeket, meg a gyedet. Vagy szülés után pár héttel visszamész dolgozni és a férjed elmegy gyesre. De a gyed magasabb, mint a gyes. Tájékozódjatok az önkormányzatnál a lehetőségekről, a támogatásokról.
Esetleg beszéljetek közeli hozzátartozókkal, barátokkal, hogy a párodat nem tudják-e benyomni egy fix munkahelyre, mert komoly segítség lenne.
Mirol van szo fertozesveszely???
hol dolgozol lepratelepen?
meg a korhazi apolonok is vegiggurizik a terhesseget pedig ott van beteg boven De ha betartod a hyg eloirasokat akkor semmi veszely nincs meg fertozo osztalyon sem.
26-os!
Csak egy példát mondok: labor.
Még nem terhesen is veszélyes és könnyen ártalmas lehet, nemhogy terhesen.
Hat nem tudom ahol en elek terhesseg nem betegseg minden no dolgozik vegig ha nem tud vagy nem lehet akkor a fonoke koteles mas munkakort keresni neki pl a laborban administraciot keszitenek.
A legtobb labor nagyon modern es sok minden automatizalt igy fertozesveszely ha valaki betartja az eloirasokat majdnem nulla.
Milyen érdekes, adott egy munkanélküli férfi, csak ennyit tudunk róla, máris fröcsög mindenki, hogy jaj, biztos nem is akar dolgozni.
Bezzeg pár napja egy kérdésnél mindenki védte az álláskereső nőt. Mintha csak a nőknek lehetne tolerálni, ha munkanélküliek, a férfiaknak nem, mintha a férfiaknak már pikkpakk akadna munkahely!
Szánalmasak vagytok!!!
Kérdező: Mit tégy? Először is: mondd el a párodnak feltétlenül, ebben együtt kell dűlőre jutni! Ha úgy döntetek, hogy megtartjátok, akkor tényleg SOS állás kell a párodnak. Én megértem, hogy nehéz találni, párom is nemrég esett át ezen, és sajnos csak egy jó sz*r helyet talált egyelőre; a semminél mégis jobb.
Ismerősöktől is kérdezősködjetek, neki is úgy lett állása! Ha utcáról megy be, fel se vették volna, pedig egy fos munka, lópikula pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!