Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?
Szia!
Mi is így oldottuk meg amikor a férjemet elbocsátották. Én visszamentem dolgozni (10 hónapos volt a lányunk) Ő pedig babázott itthon. Imádják egymást, semmi gond nem volt. :) Másképp nem is tudtuk volna megoldani. De nem jelentett számára gondot egyébként. "Sajnos" emiatt az Apukáját jobban is szereti a lányom, jobban ragaszkodik hozzá. :( :) Kicsit bánt, de másrészt örülök is neki, hogy ilyen jó a kapcsolatuk.
Ne haragudj, de nem tudod, vállalná-e? A saját gyerekét??? Mi van?
Ha ez a helyzet, akkor nehogy megszüld azt a babát!
Amúgy nem értem, miért ne lehetne férfire hagyni a picit, A szoptatást kivéve - nyilván - mindent meg tud tenni, amit egy nő!
És ha te lennél otthon, korlátozva lennél, mert nem tudnál elmenni a boltba?
A gyerekkel lehet boltba menni, sőt kell is sétálni vele, akkor már miért ne lehetne beugrani a boltba közben? Nem lesz semmi baja tőle se a párodnak, sem a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!