Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy éve élek együtt a barátoma...

Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 16:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/137 anonim ***** válasza:
100%
Ja és miből éltek? Vagy majd nélkülözzön a gyereket? Ezt akarod neki, egy ilyen apát, egy ilyen családot?
2013. máj. 16. 12:04
 62/137 anonim ***** válasza:
100%
A gyed, a családi pótlék együtt már meg fogja közelíteni anyuka mostani fizetését. A bevétel kevesebb lesz, a gyerek miatti kiadás több. Legfeljebb apuka nem jár majd el sörözni, mert nem lesz miből. (Bár kétlem, hogy meghozná ezt az áldozatot.) Én ismerek egy ilyen családot. Anyuka mindent megtesz a gyerekért, apuka meg lesz@rja az egészet. Anyuka szó szerint inkább nem eszik (vasággyal együtt 40 kg), csak hogy a gyereknek meg apukának ne kelljen nélkülöznie.
2013. máj. 16. 12:23
 63/137 A kérdező kommentje:
Apuka nem jár sörözni, sőt egyáltalán nem iszik alkoholt. Két választás maradt vagy én maradok a kicsivel vagy rábízzuk valakire amíg én dolgozom.
2013. máj. 16. 12:27
 64/137 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne esetleg úgy jobb, hogy az apuka otthon marad és addig rábízzátok valakire, amíg egy héten 1 este elmentek valamerre?

Egyébként milyen végzettsége van? Addig amíg a baba megszületik még 100x találhat munkát. Bár a hozzáállása nem tetszik egyáltalán. Ő még nincs készen egy gyerekre. Lehet sosem lesz. Nehezebb lesz így neked az biztos. Remélem azért a háztartás körül segít, pl. mosás-takarítás, nem mindent te csinálsz a munka mellett.

2013. máj. 16. 12:32
 65/137 anonim ***** válasza:
5%

Na de mindenesetre én nem vetetném el, azért mert épp most az apukának nincs munkája, főleg, ha te biztosan vissza tudsz menni szülés után a mostani munkahelyedre.

Azért az apuka most húzzon bele az álláskeresésbe, messzebb is nézzen munkát, ne csak a környéken.

2013. máj. 16. 12:35
 66/137 anonim ***** válasza:
100%
"Két választás maradt" Nem, van még egy: apuka otthon van és szépen kiveszi a részét a dologból. Undorító, hogy ennyit nem tenne meg a gyerekéért, sem érted. Nagyon szerethet és valószínűleg minden vágya egy gyerek.
2013. máj. 16. 12:38
 67/137 A kérdező kommentje:
Mint már írtam nincs szakmája, és van már egy 10 éves kislánya szóval ő is akarja ezt a babát nem csak én.
2013. máj. 16. 12:48
 68/137 anonim ***** válasza:
És gyerektartás miből fizet? Vagy veled fizetteti?
2013. máj. 16. 12:50
 69/137 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hülye kifogásaid vannak

Betenni a kocsiba, kivenni, na és. Te nem láttál még anyukát vásárolni kisgyerekkel? Beteszi a kocsiba, kiveszi, vásárol, beteszi, kiveszi. Hű de nagy dolog. Te is ezt fogod csinálni. Miféle életképtelen férfi nem tudja ezt megcsinálni?

Vagy kire bízod majd a gyereket? Fizetsz, hogy vigyázzanak rá? Ki fog vigxázni nyolc órákat egy hat hónaposra?

2013. máj. 16. 12:55
 70/137 A kérdező kommentje:
A párom keresztanyja.
2013. máj. 16. 13:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!