Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?
Nem lenne esetleg úgy jobb, hogy az apuka otthon marad és addig rábízzátok valakire, amíg egy héten 1 este elmentek valamerre?
Egyébként milyen végzettsége van? Addig amíg a baba megszületik még 100x találhat munkát. Bár a hozzáállása nem tetszik egyáltalán. Ő még nincs készen egy gyerekre. Lehet sosem lesz. Nehezebb lesz így neked az biztos. Remélem azért a háztartás körül segít, pl. mosás-takarítás, nem mindent te csinálsz a munka mellett.
Na de mindenesetre én nem vetetném el, azért mert épp most az apukának nincs munkája, főleg, ha te biztosan vissza tudsz menni szülés után a mostani munkahelyedre.
Azért az apuka most húzzon bele az álláskeresésbe, messzebb is nézzen munkát, ne csak a környéken.
Szerintem hülye kifogásaid vannak
Betenni a kocsiba, kivenni, na és. Te nem láttál még anyukát vásárolni kisgyerekkel? Beteszi a kocsiba, kiveszi, vásárol, beteszi, kiveszi. Hű de nagy dolog. Te is ezt fogod csinálni. Miféle életképtelen férfi nem tudja ezt megcsinálni?
Vagy kire bízod majd a gyereket? Fizetsz, hogy vigyázzanak rá? Ki fog vigxázni nyolc órákat egy hat hónaposra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!