Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy éve élek együtt a barátoma...

Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/137 anonim ***** válasza:
Ja és miért baj az ha a gyerekkel kell mennie? Talán szégyellné?
2013. máj. 16. 08:36
 42/137 A kérdező kommentje:
Azért mert sír meg nyivákol. És az utcán ugye nem egyszerű tisztába se tenni. Mondjuk ilyen szempontból igazat adok a páromnak.
2013. máj. 16. 08:52
 43/137 anonim ***** válasza:
Nem az utcán kell tisztába tenni, hanem előtte. Nagy bevásárlást elintézi akkor este, mikor te otthon vagy, de ha csak le kell ugrani kenyérért, akkor simán viheti magával.
2013. máj. 16. 08:54
 44/137 A kérdező kommentje:
De a haverjaihoz csak nem viheti nem akarom, hogy annyira korlátolt legyen, hogy ne tudjon menni sehová.
2013. máj. 16. 09:11
 45/137 anonim ***** válasza:
97%
Nem valo még nektek gyerek ennyi esszel es ilyen hozzáállással.
2013. máj. 16. 09:12
 46/137 anonim ***** válasza:
97%
Korlátolt? Egy gyerek erről szól, attól még átjöhetnek haverok beszélgetni. Akkor talán neked kéne dolgozni is meg otthon is lenni a gyerekkel? Vagy az nem zavarna, hogy te lennél lekorlátozva? Amúgy meg ezzel a hozzáállással, nem való ez nektek..
2013. máj. 16. 09:15
 47/137 A kérdező kommentje:
Sajnos ő nem talál munkát akárhogy is szeretne. Arra gondoltunk, hogy majd megkérjük az egyik rokonát, hogy nem e vigyázna a kicsire amíg én dolgozom.
2013. máj. 16. 09:39
 48/137 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ő nem melózik, de mégis megkértek valakit hogy vigyázzon a gyerekre? És szerintetek ingyen vállalná? Hacsak nem egy nagymama, bár akkor sem kéne rátukmálni a gyereket. Ennyire lusta? Nehogy már ne tudja megoldani, ha meg ennyire kell a szabadság, akkor nem kell gyereket vállalni.
2013. máj. 16. 09:43
 49/137 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár, majd megy péntek este a haverokhoz. Fel kell nőni. Azt mondta szeretné a babát, akkor menjen el dolgozni, vagy legyen vele otthon. Egyáltalán ő mondta ezeket, amiket írsz, vagy te találtad ki? Mert most gy jön le nekem, hogy csak te mondod ezeket és kicsit gyerekes a hozzáállásod, vagy nem akarod a picit.

Egyébként, ha dolgozni menne a párod, akkor is csak ugyan annyi ideje lenne a barátaira, mint a baba mellett, mivel jó esetben elmenne fél nyolckor és öt felé érne haza.

A boltba meg igenis vinni kell a gyereket, mert meg kell szoknia.

2013. máj. 16. 09:46
 50/137 anonim ***** válasza:
100%

akkor nem ártana tisztáznod vele, hogy tényleg akarja-e a gyereket. Mert szerintem nem. Nem hiszem el, hogy amíg ő otthon mereszti a f*szát, képes lenne valakire rátukmálni a saját gyerekét. Mégis miből gondolta ezt fizetni, mikor nincs keresete.

Olyan meg nincs, hogy nem talál munkát. Menjen el akkor havi 70 ezerért valami gyárba, vagy kapálni a földre. Az gy nem megy, hogy te egymagad tartsd el őt is a fizetésedből ki tudja meddig és emellett nevelj fel egy gyereket, úgy hogy ő nem is segít. Ha pénzt nem is tud biztosítani, legalább abban segíthetne, hogy vállalja a gyereknevelést, amit nem tudom mégis miből akar egyébként fizetni a rokonának, mert ingyen nem vállalja senki az biztos.

2013. máj. 16. 09:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!