Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?
Ugyanmár, majd megy péntek este a haverokhoz. Fel kell nőni. Azt mondta szeretné a babát, akkor menjen el dolgozni, vagy legyen vele otthon. Egyáltalán ő mondta ezeket, amiket írsz, vagy te találtad ki? Mert most gy jön le nekem, hogy csak te mondod ezeket és kicsit gyerekes a hozzáállásod, vagy nem akarod a picit.
Egyébként, ha dolgozni menne a párod, akkor is csak ugyan annyi ideje lenne a barátaira, mint a baba mellett, mivel jó esetben elmenne fél nyolckor és öt felé érne haza.
A boltba meg igenis vinni kell a gyereket, mert meg kell szoknia.
akkor nem ártana tisztáznod vele, hogy tényleg akarja-e a gyereket. Mert szerintem nem. Nem hiszem el, hogy amíg ő otthon mereszti a f*szát, képes lenne valakire rátukmálni a saját gyerekét. Mégis miből gondolta ezt fizetni, mikor nincs keresete.
Olyan meg nincs, hogy nem talál munkát. Menjen el akkor havi 70 ezerért valami gyárba, vagy kapálni a földre. Az gy nem megy, hogy te egymagad tartsd el őt is a fizetésedből ki tudja meddig és emellett nevelj fel egy gyereket, úgy hogy ő nem is segít. Ha pénzt nem is tud biztosítani, legalább abban segíthetne, hogy vállalja a gyereknevelést, amit nem tudom mégis miből akar egyébként fizetni a rokonának, mert ingyen nem vállalja senki az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!