Egy éve élek együtt a barátomal, az ő házában lakunk. Ő nem dolgozik én igen. Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok most attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és nem lesz miből éljünk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 16:59
131/137 anonim válasza:
Mondjuk egy normális férfi már azon kiakadna, ha a gyermeke anyja életképtelennek tekintené, és nem hagyná (!!), hogy ő is a gyerekével lehessen. De most legalább megtudtam, hogy nagyapám közel 50 éve meleg, amiért a gyerekeivel és az unokáival is rengeteg programot szervezett...
132/137 anonim válasza:
A kérdés egyértelmű provokáció. Örülök, hogy valaki erre ér rá, hogy feszültséget generál fórumokon.... Szerintem inkább valami hasznossal foglald el magad kevdes kérdező, ahelyett, hogy másokat "szórakoztatsz".
133/137 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat csak egy bizonyos oldalig, de azt kell mondjam nagyon gáz ahogyan (ha a kérdés valós) Te benyeled a Párod lustaságát leplezni próbáló hülye kifogásait. NAGYON GÁZ! És nincs igaza. Az én Párom is férfi, ahogyan korábban írtam 10 hónapos volt a lányom amikor vissza kellett, hogy menjek dolgozni, Ő maradt itthon Vele. Pelenkázta, etette, sétált vele, játszótérre/játszóházba jártak, babakocsival és képzeld nem haltak bele és nem esett le a karikagyűrű sem az ujjáról... Azért mekkora pofátlanság már, hogy Apuka otthon fetreng és rásóznátok másra a gyereketeket, hát ez kifejezetten undorító. Csak azért, hogy a kedved apuka ne legyen "korlátolt"???? Az eszem megáll. Én biztos nem vállalnám másnak a gyerekét ha tudnám, hogy az egyik szülő otthon van és kb. csak fekszik. Nevetségesek vagytok.
134/137 anonim válasza:
Ha a további kommentjeit elolvasod, na az még durvábban vicces, mint a pasija nyafogása.
135/137 anonim válasza:
Anyam add el a hazat Egy here es egy nem tul okos martir kapcsolata.
Uhhhh csoro gyerek iq nem orokol az tuti.
136/137 anonim válasza:
Anyám borogass! Valahol a nyolcadik oldalnál jártam itt utoljára. Most vagy ez egy oltári nagy kamukérdés (mert a kérdező által leírt dolgok alapján már nem tudok mire gondolni), vagy a kérdezőben tisztelhetjük mindenidők legidiótább nőjét, aki a GYIK-re tévedt!
Kérdező, azt írod, simán meg fogtok élni, sőt már három gyerekről pofázol. Olvasd már el, mit írtál kérdésben, aranyom: " attól félek, hogyha megtartom a babát akkor nem tudok tovább dolgozni és NEM LESZ MIBŐL ÉLJÜNK"!
137/137 anonim válasza:
Amúgy tök egyszerű a megoldás. A pasi marad otthon gyesen, az anya pedig dolgozik. Szülési szabadságra távol marad, aztán gyorsan vissza a munkába. Mi ebben olyan bonyolult?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!