Vetessem el a babámat vagy költözzek a szüleimhez a kislányommal?
A párommal van egy 1 éves kislányunk. Újra babát várok. Én nagyon örültem, de a párom kiakadt. Azt mondta vetessem el, majd a végén hozzám vágta, hogy a kislányunkat sem akarta, elege van mindenből, még egy gyereket "nem varok a nyakába". Nagyon rosszul esett amit mondott. Tény, hogy a kislányunk sem volt tervezett, de azt hittem boldog velünk. Talán az a fő gond, hogy a szüleinél lakunk, akik nem kedvelnek engem. Szeretnénk különmenni, de még nem megy. Félek, hogy ha megtartom a babát akkor megutál. De elvetetni nincs szívem. A kislányunknál is mondta, hogy ne tartsuk meg, de ha most arra gondolok, hogy megöltem volna... Egyébként imádja a lányát, talán a másodikkal is így lenne. Nem?
21 N
77%-os hozzászóló, sajnos ez egy meddő vita. Az az alapvető probléma, hogy egy férfi és egy nő sosem fog ugyanúgy gondolkodni a kérdésben. A férfiak nagy többsége szerint kizárólag a nő feladata a védekezés, ha mégis hiba csúszik a számításba, akkor természetesen csak és kizárólag a nő a hibás, ha célt ér a kis úszócsapat. Ilyen esetben jöhet a szöveg, hogy "takarodj abortuszra, nehogy egy embrió fontosabb legyen már nálam."
Egy férfinak az abortusz csak egy kis műtét. A legtöbb nőnek a gyereke ellen irányult gyilkosság. Már leírtam, hogy ha én lennék ebben a helyzetben, valószínűleg nem tartanám meg a picit, bármennyire is fájna, de nem a pasi miatt, azt azért hozzáteszem. Ha pedig lenne lehetőségem felnevelni mindkét gyerekemet tisztességben, akkor nincs az az ártatlan és kihasznált férfi akiért megölném a magzatot...
#69 - ki a fontosabb? Természetesen a párom - kölcsönösségi alapon.
"Ha nem így lenne, kihalt volna az emberiség kb." - ordas tévedés, ki kell nyitni a szemet, és rögtön rájöhetsz, hogy kihalni ÍGY fog, érdekes módon rá kell nézni a demográfiai térképre, és azt látod, hogy ahol a gyerekvállalás nem jár a férfi szerepének megkérdőjelezésével, ott vállalnak gyereket, ahol meg a férfi harmadrendűvé válik a "babóka-mamóka komplexumhoz" képest, ott meg egyre kevesebben döntenek úgy, hogy nekik ez kell... ott csökken a népesség. Ezek a tények.
Az meg szimpla csúsztatás, hogy az egészet úgy állítod be, mint ha a férfi érdeke lenne a szex - a valóságban ez a portál is tele van olyan kérdéssel, ahol a nők arról panaszkodnak, hogy bezzeg a férjük a szülés óta nem közeleidk hozzájuk szexuálisan... most miért közeledjen? Ezért???? Kinek kell ez?????
"Neked se kellett volna és nem kéne sajnáltatni magad, hogy milyen szar volt." - ugyan már, én már 2 évtizede kiszabadultam az elnyomásból... csak egyszerűen felháborítónak, vérlázítónak, gyomorforgatónak vélem azt az ámokfutást amit a nők egy csoportja ("ősanyák") mutatnak be a férfiak ellen. Eklatáns példa rá mondjuk ez a kérdés, ahol az egyik ilyen magáról megfeledkezett nőszemély még fel is pofozta volna az ottani kérdezőt, csak mert nem hajlandó feláldozni a saját sorsát, miután csúnyán átverték:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Na ennyit erről....
74 a tények azok, hogy ott potyognak a gyerekek, ahol kell a földekre a fiatal munkaerő, ha isten báránykát adott legelő is lesz, meg nem jutottak még el odáig, hogy tudják hogyan lehet manapság védekezni, hol lehet hozzájutni, meg minek kell egyáltalán azt csinálni, mert nem bánják azt se, hogy pucér seggel rohangál a nyomornegyedben a gyerek, de lesz, aki kapáljon. Ennek nem ahhoz van köze, hogy a férfi háttérbe szorul-e vagy sem a gyerekhez képest.
kiszabadultál az elnyomásból? Hogy oda ne rohanjuk te szegény valaha elnyomott férfi. Pedig neked nagyobb fegyver van a kezedben és úgy hívják óvszer. Ha használod, senki se döntött volna rabszolgasorba.
Én erre azt látom megoldásnak, hogy aki meg akarja tartani, az átgondolja, hogy anélkül is meg tudja-e tartani, aki nem akarja. Ha igen a válasz, akkor tartsa meg.
Én magam ÉS még egy élet előbbre való egy olyan férfinál, aki kényelmesen megcsinálja, aztán meg ilyen gusztustalan módon hadovál arról, hogy elnyomják, meg nyakába varrják meg stb. Na persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!