Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vetessem el a babámat vagy...

Vetessem el a babámat vagy költözzek a szüleimhez a kislányommal?

Figyelt kérdés

A párommal van egy 1 éves kislányunk. Újra babát várok. Én nagyon örültem, de a párom kiakadt. Azt mondta vetessem el, majd a végén hozzám vágta, hogy a kislányunkat sem akarta, elege van mindenből, még egy gyereket "nem varok a nyakába". Nagyon rosszul esett amit mondott. Tény, hogy a kislányunk sem volt tervezett, de azt hittem boldog velünk. Talán az a fő gond, hogy a szüleinél lakunk, akik nem kedvelnek engem. Szeretnénk különmenni, de még nem megy. Félek, hogy ha megtartom a babát akkor megutál. De elvetetni nincs szívem. A kislányunknál is mondta, hogy ne tartsuk meg, de ha most arra gondolok, hogy megöltem volna... Egyébként imádja a lányát, talán a másodikkal is így lenne. Nem?

21 N

2013. márc. 11. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/108 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Nem játszhatsz lottót egy gyerek életével, hogy majd biztos szereti. És ha nem? Akkor így járt?
2013. márc. 11. 09:54
 2/108 anonim ***** válasza:
98%

Ha a szüleid bevállalnak KÉT nem tervezett gyerekkel, akkor tartsd meg.

De azért az, hogy valaki 21 évesen már másodszor lesz VÉLETLEN terhes, elég gond. A barátodnak annyiban igaza van, hogy egyelöre nektek inkább még az anyagi alkapokat kellene megteremteni és nem évente újabb gyereket szülni a nyakára.

2013. márc. 11. 09:57
 3/108 anonim ***** válasza:
89%
En nem tartanám meg a terhességet es elköltöznek.
2013. márc. 11. 09:59
 4/108 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nem lenne így a másodikkal. Én nagyon nem vagyok abortusz-párti, de így nem tudom mi lenne a helyes döntés. Az is abszurd lenne, ha két gyerekkel mennél a szüleidhez, ahogy viszont a szavaidból kiveszem a pároddal nem maradnátok hosszú távon együtt. Azért ne haragudj, de kétszer véletlen teherbe esni, ez igen furcsa, miért nem lehetett vigyázni? 21L
2013. márc. 11. 10:00
 5/108 anonim ***** válasza:
94%

21 évesen két gyerekkel, marha nehezen találsz majd magadnak új párt! Gondolj kicsit a saját jövődre is! Munkát kell találnod, el kell tartsd a piciket....

1 gyereket még mindig könnyebb felnevelni, mint 2-t! A szüleidre sem támaszkodhatsz majd örökké!

2013. márc. 11. 10:00
 6/108 A kérdező kommentje:

Mehetek a szüleimhez ez nem kérdés.

Egyébként tudta hogy én szeretnék még egyet kis korkülönbséggel.

Volt fent spirál, de gondok léptek fel, azóta nem védekeztünk, szoptatok, gyógyszert nem szedhetek, most ezért is én vagyok a felelős, hogy ő nem tudta, pedig tényleg megmondtam neki!

2013. márc. 11. 10:01
 7/108 A kérdező kommentje:

Nem csak itthon lógatom a lábam, csinálom levelezőn az egyetemet, mesterre is akarok menni. Szerintem két gyerekkel is meg tudnám oldani, nem vagyok az a megfutamodó típus. Vannak terveim a jövőre nézve. Úgy három év múlva már dolgozhatnék is. Az hogy fiatalon szültem nem olyan nagy bűn... Csak változtatni kellett egy kicsit a terveken, persze jobb lenne ha külön élnénk csak mi, de most ez van.

Majd lesz máshogy. Legalábbis én nagyon szeretném. Ezt a picit is. Egyedül is menne, de szeretem a párom, jó apa, jó társ. Csak most nem tudom miért akadt ki ennyire.

2013. márc. 11. 10:06
 8/108 anonim ***** válasza:
61%
Vetesd el.. tudom nehéz, de ha a helyzetedet nézzük, sokkal jobban jársz hosszú távon hidd el.. ha esetleg megtartod, és egyre rosszabb lesz a kapcsolatod a pároddal (mivel ő nem akarja ezt a babát, kifejezetten megmondta) akkor nem erőltetheted rá, mert annak nem lesz jó vége.. és egyedül maradsz majd két pici gyerekkel, ő meg megy majd a maga útjára ha betelik a pohár nála..
2013. márc. 11. 10:07
 9/108 anonim ***** válasza:
87%

Sajnálom a felelőtlenségeteket. Munkád gondolom nincs, nem is volt és így nagy valószínűséggel nem is lesz egy olyan, amiből 2 gyereket egyedül el tudsz tartani.

Ez az a helyzet, amikor azt lehet mondani"már csak ez hiányzott"!

Sajnállak!

A véleményem, hogy el kell vetetni a gyereket, inkább mint majd elvegyék tőled, hozzáteszem, jogosan.

2013. márc. 11. 10:07
 10/108 anonim ***** válasza:
92%

Te a saját és a gyermekeid sorsáért vagy és leszel felelős!

A férfi simán lelép ha úgy gondolja, neki nem oké ez a helyzet. Max. gyerektartást fizet majd, de élheti tovább a független, felelősségektől mentes életét.

Te viszont nem! Felelősséggel tartozol a gyermekeidért és magadért! Óriási éretlenség volt amit elkövettél! Nőként NEKED kellett volna gondolkodnod okosabban és más megoldást találni a fogamzásgátlásra! Az meg, hogy bevállalsz úgy egy picit, hogy tudod nagyon jól a párod nem akarja.... minősíthetetlen!!!!

2013. márc. 11. 10:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!