Vetessem el a babámat vagy költözzek a szüleimhez a kislányommal?
A párommal van egy 1 éves kislányunk. Újra babát várok. Én nagyon örültem, de a párom kiakadt. Azt mondta vetessem el, majd a végén hozzám vágta, hogy a kislányunkat sem akarta, elege van mindenből, még egy gyereket "nem varok a nyakába". Nagyon rosszul esett amit mondott. Tény, hogy a kislányunk sem volt tervezett, de azt hittem boldog velünk. Talán az a fő gond, hogy a szüleinél lakunk, akik nem kedvelnek engem. Szeretnénk különmenni, de még nem megy. Félek, hogy ha megtartom a babát akkor megutál. De elvetetni nincs szívem. A kislányunknál is mondta, hogy ne tartsuk meg, de ha most arra gondolok, hogy megöltem volna... Egyébként imádja a lányát, talán a másodikkal is így lenne. Nem?
21 N
Én csak annyit fűznék még hozzá, hogy igen, a pasi is hibás, ő is védekezhetett volna, ha nem akar(t volna) gyereket. Nem tette meg. Leszarta a védekezést.
Itt van a Kérdező. Aki egyszer már világra hozott úgy egy gyereket, hogy azt a barátja egyáltalán nem akarta. Tudta hogy a srác nem akarta az elsőt, tudta, hogy egy másodikat sem akarna... Mégis bevállalta az együttlétet, vállalva hogy teherbe esik.
Ezzel csak a gond, hogy a hapsi foghatja magát és simán leléphet, vagy kidobhatja csajt, meg a gyerekeket mert nem érdekli ez az egész. Fizeti a tartásdíjat aztán kész, volt gondja, nincs gondja. A kérdező meg ott marad két pici gyerekkel, pénztelenül, nincstelenül, rokonok nyakán. Megérte? Megéri?
Kérdem én. Ha már tudom hogy ilyen a pasi, és leszarja a következményeket, akkor nem NEKEM kellene/kellett volna jobban odafigyelni a védekezésre? Nem nekem kellett volna felhúzni az a rohadt gumit? Nem nekem kellett volna hogy több eszem legyen? DE!
A kérdező tudta hogy a párja hogyan viszonyul a gyerek-témához, mégis, már bocsánat, de felcsináltatta magát. Erre mást nem lehet mondani. Szerintem a Kérdező nagyobb hibás mint a férfi. Mert az ő testéről van szó, ő hordja ki a gyereket, ő neveli őket egy életen át. A hapsi meg akár le is léphet... érdekli is őt az egész...
Szerintem egy nőnek sokkal jobban kell figyelni a védekezésre, mert a saját életét "teszi kockára"! Nem lehet bízni (minden) férfiban. Ha ő felületesen is kezelte a védekezést, a nőnek tudnia kellett volna hogy "á-á, nem szabad, mert még teherbe esek, az pedig nem lenne jó, mert a barátom nem akar gyereket."
Szerintem a kérdező akart újabb gyereket, bármilyen áron, nem számított neki hogy a párja akar e vagy sem. Hát most megkapta. Tessél élvezni és örülni a helyzetnek!!!!
103 a kérdező, viszont mint kiderül akarta és meg tudja oldani a pasi nélkül, ha szükséges. Itt a pasi az, aki annyira nem akarja. Mint írta a kérdező, a pasi imádja a lányát, és boldogok ők szépen, csak most kitört a vihar a biliben.
Én azt mondom, akkor is az a nagy hibás, aki valamit nem akar, és megcsinálja. Miért az a hibás, aki akarja és úgy látja eddig is ment ezután is fog. A másiknak viszont határozott elképzelései voltak eddig is, ha annyira gáz, akkor már az elsőnél is tanulhatott volna, hogy így lesz a gyerek, ezzel jár és a nő majd meg is fogja tartani, ha megcsinálja neki.
Persze, hogy a nő vállalja a szexet, hát ő amúgy sem bánta, hogy terhes lesz.
Kérdező pont azért írta ki a kérdést szerintem, hogy hátha megúszhatja a vastagbetűs vagy/vagy-ot, ez azért kiderül a szövegből.
És hát nem, ez legfeljebb rövid távon úszható meg, hosszú távon 99%, hogy VAGY/VAGY. Evvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!