Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok és terhes...

20 éves vagyok és terhes lettem egy 35 éves családos apukától. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem ebbe a pasiba és ő is szeret engem, de a gyermekei miatt nem hagyná el a feleségét. Pedig én is megszülném neki, ha velem lenne. Mit tegyek? felejtsem el?
2013. jan. 14. 10:34
 71/98 anonim ***** válasza:
95%
Azt irtad -Apám alkoholista, szerencsejátékozik,cigizik kávézik.- akkor nem csodalkozomo mar hogy anyukad jo baratsagban lett az apukad baratnojevel, megszabaditotta egy gondol...
2013. jan. 14. 15:48
 72/98 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező, pontosítanék ez a pasi nem szeret téged és esze ágában sincs elhagyni a feleségét és a gyerekeit miattad. Csak mondom.

Mit tegyél? Itt már nincs mit tenni, szüld meg és keress egy normális pasast aki bevállal a kicsivel. Itt az idő, hogy felnőj.

Az aki írta, hogy nem találsz pasit, nagy butaság, én is találtam, egy sokkal jobbat, mint az apja és még millió nő talált.

2013. jan. 14. 18:13
 73/98 anonim ***** válasza:
100%

Neked komolyaqn kellett ez a megalázás?

Mert szerintem jobbat is érdemelnél.

2013. jan. 14. 20:43
 74/98 anonim ***** válasza:
76%

74

Tudod kik alázták itt meg magukat, azok akik reszketnek, hogy a kitartójuk szerethet valakit, akiről azt sem tudják hogy valójában kicsuda:DD Na azok igen:D

2013. jan. 14. 20:56
 75/98 anonim ***** válasza:
77%

Aham, felsoroltál egy rakás fikciót. Aztán vagy úgy lesz, vagy nem. De az téged hol fog érdekelni? Nem a te bajod.

Lehet, hogy önző hozzáállás, de ne kockáztasson.

Mellesleg a te hozzáállásod meg végtelenül naív.

De tetszett a magasröptű stílusod. Szegény...

2013. jan. 15. 09:58
 76/98 anonim ***** válasza:
78%

A pasi is abortuszt szeretne, vagyis nem szeret, mert egy kaland vagy neki. Esze ágában sincs otthagyni a családját, a másik, ha megszülöd, akkor az így is szar családi élete még rosszabb lenne, nem akar neked fizetni gyerektartást, de azt se szeretné, hogy egyedül neveld a gyereket.

Igen mindenki hibázik, de nem mindegy, hogy magát keveri a kakiba vagy másokat is.

Most te elkövettél egy nagy hibát, de iszonyat nagy tanulópénz ellenére még helyre hozhatod. Ne feledd itt a jövőd a tét!

2013. jan. 15. 12:57
 77/98 anonim ***** válasza:
79%
Nem ítélkezem. Döntsd el, mit szeretnél az élettől. Tanulás? Utazás? Jó munka? Rendes pasival rendes család? Ha vannak ilyen vágyaid, hozd helyre a hibát, amit elkövettél. Vetesd el a babát, akit senkise akar, a családos pasi feleségének tálalj ki mindent, majd tűnj el az életükből és ezek után jól gondold meg, kivel kezdesz és jól gondold meg, hogyan védekezel. Ennyi. Mindenki hibázik. A lényeg, hogy hozd helyre. A babát megszülni hiba halmozása lenne a hibára.
2013. jan. 15. 15:26
 78/98 anonim ***** válasza:
82%

Hiába írják páran ,hogy gyerekkel is lehet norm. pasit találni. Igen, van rá példa. De gondoljatok bele, hány normális, helyes, kedves, értelmes, egzisztenciával rendelkező pasi fogja őt visszautasítani, csak azért, mert gyereke van mástól! Minden visszautasítás kegyetlen fájdalom lesz. az évek meg persze telnek , és az igényeket meg egyre lejjebb kell adni, ha nem akar egyedül maradni. Végül kiköt valami proli/alkesz/ nincstelen/szerencsejátékos/lúzer (vegy ezek kombinációja) mellett, mert már beleőrül az egyedüllétbe.

Tök jó kilátások, nem?

2013. jan. 15. 15:31
 79/98 anonim ***** válasza:
87%
Azért a válaszolók egynémelyikét nem értem. Én leírtam a nézőpontomat a feleségként, és megkaptam, hogy a női nem szégyene vagyok, amiért az eddigi életem munkájának gyümölcsét nem hagynám, hogy a férjem szeretője/annak gyereke élvezze a saját közös gyermekeink helyett. És ugyanakkor egy csomóan írják azt, hogy menjen el a kérdező és tálaljon ki a feleségnek. Ez mennyiben jobb? Lehet, hogy ki sem derülne a dolog, és élnék a maguk kis boldog (vagy legalábbis annak hitt) életét, tudatlanul. Ő meg menjen, és borítsa a bilit. Ha elveteti a gyereket és megszakítja a pasival a kapcsolatot, akkor miért tegye tönkre egy vadidegen nő, és annak gyermekeinek életét azzal, hogy kitálal? Nem értem. Én nem tehetném nyomorúságossá a férjem életét,amiért megcsalt, mert akkor már szégyen vagyok, de a kérdező kikezdett egy nős pasival (vagy a pasi vele, ez szinte lényegtelen, így utólag úgysem lehet eldönteni), gyereket vár tőle, és ő egy egész családot tehetne azzá??
2013. jan. 15. 16:40
 80/98 anonim ***** válasza:
79%
Igen, amúgy ezzel tényleg az a baj, hogy babával is lehet pasit találni, de alaposan lejjebb kell adni az igényekből. Pl. korban hozzád illő, fiatal pasit nem fogsz találni, mert ők értelemszerűen tiszta lappal akarnak indítani, ami tökre érthető. Nem más gyerekét nevelni. Maradnak a negyvenes pasik zömmel, bár én annyira nem vagyok már tini (27 vagyok) még nekem se kéne negyvenes pali, valahogy öregecskék... Nyilván ha 10 évvel idősebb lennék, másképp gondolnám, de hát fiatal vagyok. Te meg még fiatalabb, még csak 20. Szóval ez marad a választék neked, ha a gyerek mellett döntesz.
2013. jan. 15. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!