Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok és terhes...

20 éves vagyok és terhes lettem egy 35 éves családos apukától. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem ebbe a pasiba és ő is szeret engem, de a gyermekei miatt nem hagyná el a feleségét. Pedig én is megszülném neki, ha velem lenne. Mit tegyek? felejtsem el?
2013. jan. 14. 10:34
 11/98 anonim ***** válasza:
94%

Még mielőtt meglincselitek ezt a szerencsétlent, apukát is jól pofán kellene b@cni egy péklapáttal, mert nem fért a nadrágjába!

Te meg kedves kérdező, remélem tanultál az esteből. Vetesd el a gyereket, mert manapság egyedül is nehéz boldogulni, nem hogy egy gyerekkel, akit egyedül kell felnevelned.

Majd találkozol egy másik férfival, aki nem csak kihasznál és szülsz neki egy gyereket, akire mindketten vágytok.

2013. jan. 14. 10:49
 12/98 anonim ***** válasza:
85%
sz@r ügy!
 13/98 anonim válasza:
87%
Aki hulye haljon meg.En csak a megnem szuletett babat sajnalom.30F
 14/98 anonim ***** válasza:
70%
Hester Pride-ot(Skarlát betű) mindig is könnyebb köpködni, mint önmagukat némely nők, akik azt sem veszik észre és azt sem tudják ki mellett élnek.
2013. jan. 14. 10:50
 15/98 anonim ***** válasza:
74%

Csak az abortusz jöhet szóba. Olyan nincs, hogy megszülöd az apa tudta nélkül! Egyáltalán el tudnád tartani? Egy babát nem elég megszülni, fel is kell nevelni!

Aki azt javasolja, hogy szüld meg, az nagyon felelőtlen.

Nem a gyerek érdekeit nézi, hanem egy bigott elvhez ragaszkodik. Ha gond lenne a gyerek felnevelése, nem fog melletted állni. Ahogyan a gyerek apja sem. Ha annyira szeretne, akkor már elvált volna a feleségétől. Tipikus duma csak.

2013. jan. 14. 10:51
 16/98 anonim ***** válasza:
25%

A megszületendő gyerek nem tehet arról, hogy ki az apja. SZüld meg, és természetesen ameddig majd a gyerek tanul, fizesse csak a gyerektartást. Az, hzogy otthon ezt hogy magyarázza meg a feleségének, legyen az ő gondja.

Innentől kezdve a te következő 20 éved kicsit nehezebb lesz, de úgy gondolom hogy nincs választás. Egy másik, még meg nem született emberi lény élete árán nem vásárolhatod meg a saját kényelmedet, és az is lehet, hogy egy életen át tartó lelkiismeretfurdalásod lenne emiatt.

17/98 anonim ***** válasza:
33%
abortusz,és köttesd el magad
 18/98 anonim ***** válasza:
15%

14-eshez még annyit:

Ráadásul azok a nők köpködnek a legjobban akik pontosan család életébe tapostak bele mit szerető.

2013. jan. 14. 10:52
 19/98 anonim ***** válasza:
74%
Abortusz és tönkretenni az "apukát". Ez a minimum amit megérdemel, a tapasztalatod meg úgyis meglesz ezután, ráérsz majd elgondolkozni.
2013. jan. 14. 10:52
 20/98 anonim ***** válasza:
21%

16

Minek megmondani az apukának? hogy utána hisztériázzon mikor a gyerek nincs odaengedve az aktuális nője(mostoha) közelébe? vagy amikor rájön, hogy mekkora balfék volt, hogy a kérdezőt sz.rba hagyta, és már ezerrel visszacsinálná az akkori lépését?

Ezért? Ugyan.. Egy gyereket egyszer lehet ellökni-útána megszünt az adott ember számára, aki ellökte.

2013. jan. 14. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!